Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Fren balata ve hidrolik sıvısı değişimi

REKLAM ALANI

Rtr200 motorumda arka frene basınca tak tak tak ses gelmeye başladı abs değil abs nin ne olduğunu biliyorum. Güçlü basınca sanki abs gibi ama çok daha rahatsız edici hali. Balatası bitmiştir diye yorumladım ayrıca arka fren hidrolik sıvısı minimum çizgisinin biraz altında ön fren hidrolik sıvısı hemen hemen hiç görünmüyor. Bunların değişimi tahmini ne kadar tutar motorumun garantisi yok kendim de yapabilirim yağ filtre cart curt kendim yapıyorum zaten de bunlar bir tık daha karmaşık gibi

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Nikkfurie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW , Piaggio , Sym
    Alet çalışır el övünür , gerekli aletler varsa herşeyi yapabilirsin , kaliperi iki saplama tutar sök al balataları göreceksin , kiminde pim olur kiminde sekman onlarda çıktımı balata kaliperden de ayrılır , yenilerini yerleştirmeden önce pistonları geri itmelisin bu sayede hidrolik yağıda üst çizgiye yükselir , en sonunda fren manetini sertleşene kadar 5-6 defa pompala püf noktası burası ;)

Peki balatayı orijinalin aynısını mı almalıyım ? EBC marka aradım fakat benim motor için olan bulamadım

Motoseverrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ns 200 15" Spontini 110 23"
    Alıntı Lol0038 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Peki balatayı orijinalin aynısını mı almalıyım ? EBC marka aradım fakat benim motor için olan bulamadım
    Bir çok motosikletin balatası birbirine uyumludur, parçacıya gidip bakarsanız mutlaka uyumlu EBC vardır fakat orijinalden memnunsanız orijinalde takabilirsiniz.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)