Yüksek cc ve pahalı Çin motorlarını kimler alıyor?
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Benelli italyam menşei; togo ise çin sınıfında bence en kaliteli malzeme kullanan firması. RKS geç, o kadar aktif ülkede ama servisi leş .
Neden alır bende bilmiyorum, mesela benım için çin için alınacak max değer 450clc mantıgında. 450 cc cruiser cfmoto 260 bin tl civarı sıfırı. en fazla ederi bu. (Markanın leş olması bu örnekte göz ardı edilmiştir)
insan neden gider çin motoruna 300 400 500 600 gömer garip.
-
Muhtemelen "sıfır olsun, başım ağrımasın" mantığı ile kredi kartına taksit kampanyalarıdır. Bir de kopya da olsa Çinliler dizayn konusunda muazzam işler çıkartıyor.
-
http://youtu.be/Zr2B_Y7rkcw
Togo nun tanıtımının yapıldığı bayi toplantısına davetli olarak gitmiştim.
Falcon motor un sitesinde bile yokken sarı sitede satış ilanını görünce şaşırdım.
Bu arada fırsattan istifade iki izlenme kasayım.
Reklamları atlamayalım.
-
yaşlıveacemi adlı üyeden alıntı
freedom yakışmış he sana :D
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
-
Sırf isminin malum ' Yerli ' ye benzetilmesinden ötürü almam. O kitlenin bi mensubu olmayı istemem.
-
-
Şu an anlık izlenmeyi görüyorum iki kişi izlemiş biri ben.
Genel müdür freedom teklif etti ( şirketten ) almadım.
2,5 kişidir o. Baypırt bayisinin satışından bana ne. Ben ileri sardırarak izledim.
-
Şu an anlık izlenmeyi görüyorum iki kişi izlemiş biri ben.
Genel müdür freedom teklif etti ( şirketten ) almadım.
Confort istedim.
Not: Anlık izlenme beş oldu.
sana gelmez zaten o , tarzın belli =) kocaman motor.
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
-
Togo bütün festivallerde stand açıyor test sürüşleri düzenliyor , bütün efsane motorların neredeyse birebir kopyasını yapmışlar mesela GS e benzeyen bir Adv modeli var çıkar Togo armasını Bmw yi yapıştır Borusan'a git garantiden şanzımanı bile değişirler :D
-
Yakında başına ne geleceğinin farkında olmayanlar alıyor. Bana kalırsa paralarını heba ediyorlar. Çünkü sürekli Japon tavsiye eden, başı bu Çinli motorlardan yanmış, çilesini çekmiş kişilere tepki gösteren bir ekip var.
-
Bugün CLX 700 e bir fiyat buldum gerçekten şaka gibi
avaba bir kaç sene aonra gerçekten yürütemezmiyiz :(
700cc 75hp motor gerçekten cezbediyor
-
Bu arada Togo mühendislerinin T800 Cruiser serisinde Harley'in yüksek hacimli motor bloğundan yüksek bg üretememe beceriksizliğini aynen kopyaladığını düşünüyorum. Kimse bana "tork" demesin, "amaç 90-100 km geze geze gitmek" diye saçmalamasın. 800 cc motordan 45 bg güç üretmek için eblek olmak gerekir.
Motorun özellikleri arasında stereo hoparlör var, tövbe estağfurullah.
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Bu arada Togo mühendislerinin T800 Cruiser serisinde Harley'in yüksek hacimli motor bloğundan yüksek bg üretememe beceriksizliğini aynen kopyaladığını düşünüyorum. Kimse bana "tork" demesin, "amaç 90-100 km geze geze gitmek" diye saçmalamasın. 800 cc motordan 45 bg güç üretmek için eblek olmak gerekir.
https://i.hizliresim.com/k95scmz.JPG
%100 A2 içindir benim z500 de A2 için 35kw 45hp ama aynı motor Amerika da 52hp olarak satılıyor :(
-
https://i.hizliresim.com/k95scmz.JPG
Honda Shadow 750 de 43 bg be Tommy , böyle motorlarda yüksek hacim düşük devir seviyor adamlar galiba tak 5 e bodoro bodoro 80 le gitsin yeter ama nikelajlar cayır cayır parlayacak aman ha biraz solarsa hevesleri kırılır dünyaya küserler :D
-
lordmayros adlı üyeden alıntı
%100 A2 içindir benim z500 de A2 için 35kw 45hp ama aynı motor Amerika da 52hp olarak satılıyor :(
Bence aymazlık, bence 800 cc motordan 45 hp üreten adam bıraksın bu işleri
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:17 ----------
Nikkfurie adlı üyeden alıntı
Honda Shadow 750 de 43 bg be Tommy , böyle motorlarda yüksek hacim düşük devir seviyor adamlar galiba tak 5 e bodoro bodoro 80 le gitsin yeter ama nikelajlar cayır cayır parlayacak aman ha biraz solarsa hevesleri kırılır dünyaya küserler :D
Shadow da cacık bir motor o zaman. 80 ile gitmek ne demek? Millet boşuna Shadow için kıç baş yırtıyor.
-
Bence aymazlık, bence 800 cc motordan 45 hp üreten adam bıraksın bu işleri
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:17 ----------
Shadow da cacık bir motor o zaman. 80 ile gitmek ne demek? Millet boşuna Shadow için kıç baş yırtıyor.
Kafenin önüne yada falanca bir yere 10 tane motor çek , Hayabusa , GS , H2 vs arayada bi Honda Shadow yada benzer Yamaha Dragstar koy geç karşıya seyret gelen gideni Tommy :D
-
Kafenin önüne yada falanca bir yere 10 tane motor çek , Hayabusa , GS , H2 vs arayada bi Honda Shadow yada benzer Yamaha Dragstar koy geç karşıya seyret gelen gideni Tommy :D
Eee zaten o motorla anca cafe'ye gidilir
-
Ya geçen gün Dragstar 650 gördüm açık egzozlu, kulağımı tırmaladı. Orta segment cruiser modellerinede egzoz olmuyormuş onu anladım, bu işin müdavimi Harley Davidson gerisi fasa fiso.
-
Motoseverrr adlı üyeden alıntı
Ya geçen gün Dragstar 650 gördüm açık egzozlu, kulağımı tırmaladı. Orta segment cruiser modellerinede egzoz olmuyormuş onu anladım, bu işin müdavimi Harley Davidson gerisi fasa fiso.
Arkadaşda Honda Shadow var 750 lik İstanbul Topkapı'da meşhur bir ustaya egzoz yaptırdı , ucunda 20 cm lik bir parça var onu çıkarınca güzel ses yapıyor daha doğrusu kükrüyor , seneler önce sabah 7 de Fethiye merkeze indim kamp alanından , banada birşey demedi arkadaş nerden bileyim o zavazingolar takılı değilmiş Fethiye alt üst oldu , aynadan bakıyorum bütün esnaf dükkandan çıkmış bana saygılarını sunuyor :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)