Yüksek cc ve pahalı Çin motorlarını kimler alıyor?
Reklamlar
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Bmw de dayanıklılık anlamında çok matah bir marka değil, ok blok sağlam olabilir ama elektroniği fecaat. Aküsü zayıfladığında fik fik sensör arızası, Abs iptal vs çok sorun yaşanıyor. Voge evet Çinliler arasında daha dayanıklı gözüküyor, lakin yaptığınız 8500 km bir kriter değil, hele 30 bini, 50 bini, 100 bini görün, daha sağlıklı bir inceleme olur. Çünkü bugün en tırt motoru da alsanız zaten çoğunlukla ilk 8500 km'de bir sıkıntı yaşamayacaksınız.
Whatsapp grubunda 20.000 km yi deviren arkadaşlarımız vardı. Haa bi kaç motorun bu km'lere ulaşması kıstas değil tabiki. Bunu zaman gösterecek. Ben kullanımı esnasında bana verdiği hazdan çok memnundum. Sadece bunu söyleyebilirim. 8500 km nin, her km sinden zevk alarak kullandım motoru. İşimi hayli hayli gördü mü, gördü... Çin malı mı, evet çin malı.
Reklamlar
-
espresso adlı üyeden alıntı
Bendeki XT modeli, tel jantlı.
Cyan'daki tel jantlı olmayan modeli. benimki azıcık daha yüksek gibi. Geçen yaz bozuk yollarda sürmenin keyfini tadınca xmax ile girmeyeceğim, köyle arasında traktörlerin tarlalara giderken kullandığı köyden köye olan toprak veya mıcırlı yollara daldım hep, çok eğlenceli geldi. offroad yapamaz belki bu motor ama en azından yol gibi bir şey olsun yetiyor, gevşek mıcır yolda arka tekeri kaydıra kaydıra gitmek eğlenceliymiş. Tabi lastiklerin de ona göre dişli lastik olması lazım. Ben aldığımda üzerinde anlas capra r vardı, ama 2017 üretimi, yani ömrü bitmiş, ilk fırsatta bir cumartesi istabula gidecek zaman ve uygun hava bulursam değiştirtip mezeler karo street alma peşindeyim.
xmax ile otobana çıkıp tapagaz gitmek hoşuma giderdi, bu motorda otobanda 140-150 arası gidince sanki yavaş gidiyor gibi geliyor canım sıkılıyor, 160-180 basınca da hem tehlikeli hem çok yakıyor ama arada dayanamayıp otobanı boş ve düz görünce basıyorum. istanbulda iş için gidip gelmek dışında otobana girmemeye çalışıyorum.
Köfte turuna bekleriz. Keşke fırsatım olabilse de Konya'ya etli ekmek yiyelim diye gidebilsem ama eşimden "yengen vizesi" anca Trakya sınırları içinde geçerli benim.
Görüyor ve de arttırıyorum:
Hocam motosikletle çıktığınız bir gün sizi birkaç günlüğüne "gözaltına" aldıralım.
Akyazı-Nallıhan üstünden Ankaraya gelip Küçükesat Yıldız Aspavada sınırsız ikramın dibine vururuz.
Oradan git gel 6 saat Konya yapıp öğlen Hacı Şükrüde "Furun Kebabı" ve akşam da Cemonun mekanda Etli Ekmek gömeriz.
Gürbüzleşme performansınıza göre sizi birkaç gün sonra "şartlı" tahliye ederiz.
Paran varsa
Japon, yoksa
alman.
A wise man once told his wife . . . nothing because he was a wise man.
If you can't afford a new German car, then you definitely can't afford a used one.
-
Bende CLX 700 e takmıştım ama facebook ta yabancı sayfalara üye oldum abi herkes birşeyler yaşamış sayfayı açmadan kapattım :(
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)