Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Yüksek cc ve pahalı Çin motorlarını kimler alıyor?

REKLAM ALANI
    F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    yüksek cc çin malı alacak olsam honda nx 500 kopyası voge ds alırdım şekli şemali çok güzel bence bileşenleride güzel ama fiyat biraz pahalı
    elektronik zımbırtıları da fena değil hatta honda da olmayan şeyleri bile koyuyorlar başka markaları pek bakmazdım çevremde alan da yok ne hikmekse
    bana fikrimi soran olursa ben kesinlikle git japon al diyorum ama 10 yaşında olsun 20 yaşında olsun japon al derim en azından kendini kanıtlamış
    espresso bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Motoseverrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ns 200 15" Spontini 110 23"
    Alıntı Nikkfurie adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşda Honda Shadow var 750 lik İstanbul Topkapı'da meşhur bir ustaya egzoz yaptırdı , ucunda 20 cm lik bir parça var onu çıkarınca güzel ses yapıyor daha doğrusu kükrüyor , seneler önce sabah 7 de Fethiye merkeze indim kamp alanından , banada birşey demedi arkadaş nerden bileyim o zavazingolar takılı değilmiş Fethiye alt üst oldu , aynadan bakıyorum bütün esnaf dükkandan çıkmış bana saygılarını sunuyor :D
    Belkide benim gördüğüm egzoz tırttı ama inan abi hiç tatmin etmedi, ya şimdi v-twin deyince benim aklımda Harley sesi geliyor.

espresso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Vstrom DL650 XT
    Geçen kış şubat gibi bakınıyordum, dominar 400 mü alsam param anca ona yeter scooter sürmekten bıktım diyordum, sonra bana yakın bayisine baktım servisine baktım gözüm tutmadı, o ara denk geldi 2015 model vstrom 650 ikinci el aldım, iyi ki japon almışım, ben bunu en az 100bin km olana kadar sürerim diyorum şimdi. Bizim köfte riders tayfsı arkadaşlar ne kadar sevindirik olduğumu da köfte turlarında canlı gördüler zaten. Bundan sonra da alırsam ya japon alırım ama vstrom'dan üstü de zaten BMW GS ADV almak olur ona da param yetmez, vstrom benim için evladiyelik motor oldu.
    jonvolkan, tommygun ve mertowski bunu beğendiler.

jonvolkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Yamaha Xmax 400 ABS
    Alıntı espresso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçen kış şubat gibi bakınıyordum, dominar 400 mü alsam param anca ona yeter scooter sürmekten bıktım diyordum, sonra bana yakın bayisine baktım servisine baktım gözüm tutmadı, o ara denk geldi 2015 model vstrom 650 ikinci el aldım, iyi ki japon almışım, ben bunu en az 100bin km olana kadar sürerim diyorum şimdi. Bizim köfte riders tayfsı arkadaşlar ne kadar sevindirik olduğumu da köfte turlarında canlı gördüler zaten. Bundan sonra da alırsam ya japon alırım ama vstrom'dan üstü de zaten BMW GS ADV almak olur ona da param yetmez, vstrom benim için evladiyelik motor oldu.
    Hocam bu yorumlara biraz daha devam ederseniz bana da V-strom aldıracaksınız. Xmax 400 ü sele altı bagaj, otomatik diye diye zorla elimde tutuyorum. Ama sizin yorumları okudukça gidip V-strom ilanlarına bakıyorum. Sizin ki tel jant mı yoksa diğerinden mi acaba? Bu ikisinin arasında janttan başka fark var mıdır? Bunları araştırmaya bile başladım. Sanırım V-strom alırsam şu köfte turuna bir kerecik olsun katılmak için Konya'dan kalkıp İstanbul'a bile gelebilirim.
    ofonazi bunu beğendi.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)