Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Yeni motor tavsiyesi

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Mondial Mc Roadracer 125 ve R6
    Alıntı Ercument adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Katılıyorum
    80 km deki rks scoter elektrik tesisatı yandı.
    Bir ayı geçti parça bekliyor.
    Valla hocam bi sym buldum öğleden sonra bakmaya gidicem alıcam. Şehir dışından alıyorum tanıdık usta olmadığı için orda hiç göstermiycem motoru kendim bakıcam. Sym jet 14 lerde dikkat etmem gereken bir şey var mı?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Nikkfurie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW , Piaggio , Sym
    Alıntı thedarkfire adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla hocam bi sym buldum öğleden sonra bakmaya gidicem alıcam. Şehir dışından alıyorum tanıdık usta olmadığı için orda hiç göstermiycem motoru kendim bakıcam. Sym jet 14 lerde dikkat etmem gereken bir şey var mı?
    Genel olarak motosikletin ilk önce jantlarına bakmak lazım , aşırı ezilmiş çizilmiş jantlar ağır darbe aldığına işarettir buda şasede de sıkıntı doğurabilir , yağ çubuğunu çekip yağın rengine bakmak blok hakkında kısa yoldan fikir verir , biraz tecrübeli kişiler motosikleti kullanırken iyi bir gaz tepkisi , sağa sola çekme yapmaması gibi şeyler arar , tecrübeniz yoksa bilir kişiye göstermekte fayda var..
    espresso bunu beğendi.

Yasin D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    22" Bajaj NS 200
    Dediğiniz fiyat aralığına sıfır dash veriyolar direkt alıp geçin.

Motosikleti
    Mondial Mc Roadracer 125 ve R6
    Alıntı Nikkfurie adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Genel olarak motosikletin ilk önce jantlarına bakmak lazım , aşırı ezilmiş çizilmiş jantlar ağır darbe aldığına işarettir buda şasede de sıkıntı doğurabilir , yağ çubuğunu çekip yağın rengine bakmak blok hakkında kısa yoldan fikir verir , biraz tecrübeli kişiler motosikleti kullanırken iyi bir gaz tepkisi , sağa sola çekme yapmaması gibi şeyler arar , tecrübeniz yoksa bilir kişiye göstermekte fayda var..
    Hocam aldım motoru kullanımı gayet zevkli. Jantta çizikler vardı ama lastiği değiştirirken çizilmiş gibi duruyordu. Sağa sola çekme v.s yok gaz tepkiside gayet güzel tek sorun geç kalkıyor 4 bin devir gibi ama tüm jet 14 lerde öyleymiş bir kaç kullanıcı da aynı şeyi söylemişti.

Nikkfurie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW , Piaggio , Sym
    Alıntı thedarkfire adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam aldım motoru kullanımı gayet zevkli. Jantta çizikler vardı ama lastiği değiştirirken çizilmiş gibi duruyordu. Sağa sola çekme v.s yok gaz tepkiside gayet güzel tek sorun geç kalkıyor 4 bin devir gibi ama tüm jet 14 lerde öyleymiş bir kaç kullanıcı da aynı şeyi söylemişti.
    Hayırlı olsun kazasız belasız , ufak tefek çizikler sorun olmaz , yukarda yazdım geç kalkış olayı sinir bozucu oluyor aşırı durkalk trafikte , çözümü basit..

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)