Çekme Belgeli motora plaka basımı nasıl yapılır
Reklamlar
-
Beyler aracı muyaneye sokucam plaka yok çekme belgeli aldığım için noter aldı plakayı nasıl plaka bastırıcam buna ? muyane için plaka lazım çünkü
Reklamlar
-
sana verilen bir ruhsat yok mu araç üzerinde plaka yazmasada ruhsatta plaka yazar ruhsat notund açekme belgeli ibaresi olur
muayeneden sonra sana yeni ruhsat verirler plakanda değişir
-
ruhsat var şase numarasıda uyuyor fakat muyaneye sokarken plaka gerekli değilmi nolursa olsun ? (çok anlamıyorum bu işlerden)
-
Dnz_.25 adlı üyeden alıntı
ruhsat var şase numarasıda uyuyor fakat muyaneye sokarken plaka gerekli değilmi nolursa olsun ? (çok anlamıyorum bu işlerden)
ruhsatta senin adın mı yazıyor
önce ruhsatla sigorta yaptırman gerekyor
sonra ruhsattaki yazan plaka ile muayene yaptıracaksın sonra sana yeni ruhsat ve plaka verecekler yeni ruhsat ile sigortana zeyil yaptıracaksın
-
j700 adlı üyeden alıntı
ruhsatta senin adın mı yazıyor
önce ruhsatla sigorta yaptırman gerekyor
sonra ruhsattaki yazan plaka ile muayene yaptıracaksın sonra sana yeni ruhsat ve plaka verecekler yeni ruhsat ile sigortana zeyil yaptıracaksın
evet ruhsat benim adıma plakayı nerden basıcam onu bilmiyorum bu instagramda damgalı orjinal plakalar oluyor onlarla girsem olurmu
-
Dnz_.25 adlı üyeden alıntı
evet ruhsat benim adıma plakayı nerden basıcam onu bilmiyorum bu instagramda damgalı orjinal plakalar oluyor onlarla girsem olurmu
muayeneye onlarla girmene gerek yok ki plakasız olarak gircen muayeneden sonra orjinal plakayı çıkartacan
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)