Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Çekme Belgeli motora plaka basımı nasıl yapılır

REKLAM ALANI

Beyler aracı muyaneye sokucam plaka yok çekme belgeli aldığım için noter aldı plakayı nasıl plaka bastırıcam buna ? muyane için plaka lazım çünkü

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    j700 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB125 ACE
    sana verilen bir ruhsat yok mu araç üzerinde plaka yazmasada ruhsatta plaka yazar ruhsat notund açekme belgeli ibaresi olur

muayeneden sonra sana yeni ruhsat verirler plakanda değişir

ruhsat var şase numarasıda uyuyor fakat muyaneye sokarken plaka gerekli değilmi nolursa olsun ? (çok anlamıyorum bu işlerden)

Motosikleti
    Honda CB125 ACE
    Alıntı Dnz_.25 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ruhsat var şase numarasıda uyuyor fakat muyaneye sokarken plaka gerekli değilmi nolursa olsun ? (çok anlamıyorum bu işlerden)
    ruhsatta senin adın mı yazıyor

önce ruhsatla sigorta yaptırman gerekyor
    sonra ruhsattaki yazan plaka ile muayene yaptıracaksın sonra sana yeni ruhsat ve plaka verecekler yeni ruhsat ile sigortana zeyil yaptıracaksın

Alıntı j700 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ruhsatta senin adın mı yazıyor

önce ruhsatla sigorta yaptırman gerekyor
    sonra ruhsattaki yazan plaka ile muayene yaptıracaksın sonra sana yeni ruhsat ve plaka verecekler yeni ruhsat ile sigortana zeyil yaptıracaksın
    evet ruhsat benim adıma plakayı nerden basıcam onu bilmiyorum bu instagramda damgalı orjinal plakalar oluyor onlarla girsem olurmu

Motosikleti
    Honda CB125 ACE
    Alıntı Dnz_.25 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet ruhsat benim adıma plakayı nerden basıcam onu bilmiyorum bu instagramda damgalı orjinal plakalar oluyor onlarla girsem olurmu
    muayeneye onlarla girmene gerek yok ki plakasız olarak gircen muayeneden sonra orjinal plakayı çıkartacan

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)