Hocam bilginize ve yorumlarınıza katılıyor ve çok teşekkür ediyorum ama gerçekten bu bahsettiğiniz şeyi yapma şansım yok ben zaten bu motoru asıl motorumun kaybı sonrasında almıştım, yani geçici motor buydu, asıl motorum kazada pert olunca bunu almıştım almak için de fiyatının 2 katı kadar kredi çekmiştim daha kredisinin 2 taksidini ödeyebildim sadece.
Şuan başka motor alacak bütçem yok, önümüz kış zaten eskisi kadar kazançlı değil ve güvenlik açısından yavaş yavaş sürdüğüm için daha az paket atıp daha az para kazanıyorum, komple işi bırakmak gibi bir şansım yok maalesef.
Başka bir işe geçmeyi düşündüm ama trendyolu bir kere bıraktığınızda geri almıyorlar maalesef.
Ki sizin de dediğiniz gibi daha hakem heyeti sonuçlansa bile onlar karşı dava açıp iyice uzatabilir yani 1 yılı bulabilir bu ki ben zaten bu motoru 1-1.5 yıl iş amaçlı kullanıp satacaktım :/
Şimdi bizim iş savaşa döndü resmen.
Hocam yok geç kalmadım ben o konuda sizin yorumlardan sonra tüketici heyetine başvurdum yani heyete başvuralı 1 aydan fazla oluyor. Ama ben heyet süreci sürerken servise götürmeye devam ettim bi ihtimal çözerler diye ama iyice rezil ettiler beni