BENELLI TRK 702 X sizce alınır mı ?
Reklamlar
-
MERHABA BENELLI TRK 702 X MOTOR BU ARALAR AKLIMDA AMA TABIKI KORKULARIM VAR SERVİSLERDE PARÇA KONUSUNDA SIKINTI YAŞARMIYIM DIYE DÜŞÜNÜYORUM ŞUAN FİYATI DÜŞMÜŞ İKEN SİZCE ALINIR MI ? TÜMÜ OLMASADA MOTOR VS VS DİYER MOTORLARDAKİ AKSAMI AYNIMIDIR ACABA https://images.app.goo.gl/pf26zLEZKvJQpXZW8
Reklamlar
-
Geçenlerde de konusu açılmıştı, yorumları okumak belki sizin için faydalı olur.
https://www.motosiklet.net/forum/mot...-dersiniz.html
-
nazimankara adlı üyeden alıntı
MERHABA BENELLI TRK 702 X MOTOR BU ARALAR AKLIMDA AMA TABIKI KORKULARIM VAR SERVİSLERDE PARÇA KONUSUNDA SIKINTI YAŞARMIYIM DIYE DÜŞÜNÜYORUM ŞUAN FİYATI DÜŞMÜŞ İKEN SİZCE ALINIR MI ? TÜMÜ OLMASADA MOTOR VS VS DİYER MOTORLARDAKİ AKSAMI AYNIMIDIR ACABA
1- Alınır niye alınmasın. Sen paradan haber ver.
2- Motor, tekerlekler, benzin deposu, sele, aynalar, zincir, dişli vesair aksam aynıdır. Hepsinde bulunur.
-
Bayide bi hevesle kapış kapış giden motoru bi deneyeyim dedim,durduğu yerde bu kadar titriyorsa yolda tahmin bile edemiyorum.
Ayrıca leylek bacaklar için tasarlanmış yine,fuara getirmeyip haziran ayında piyasaya el altından sürmüşler.Böyle tatlı su kurnazı milletin nabzını yoklayan markanın herhangi bir ürününü almayıp ikinci el japon a devam diyorum.Bugün birisi 502'nin gagasını arıyordu gelmşyormuş.
Bide kritik parça olsa yok yok.
Elinde kalan malları bi kampanya ile olması gereken fiyata indirdi,bizim millet havada kaptı,iyiki sazan olmadık amörtisör alçaltma ayarı bile yok aşağıindirsen makina takoz olacak.
-
nazimankara adlı üyeden alıntı
MERHABA BENELLI TRK 702 X MOTOR BU ARALAR AKLIMDA AMA TABIKI KORKULARIM VAR SERVİSLERDE PARÇA KONUSUNDA SIKINTI YAŞARMIYIM DIYE DÜŞÜNÜYORUM ŞUAN FİYATI DÜŞMÜŞ İKEN SİZCE ALINIR MI ? TÜMÜ OLMASADA MOTOR VS VS DİYER MOTORLARDAKİ AKSAMI AYNIMIDIR ACABA
https://images.app.goo.gl/pf26zLEZKvJQpXZW8
Merhaba, Benelli TRK 702 X sahibiyim, kısaca kullanıcı yorumu bırakayım. Motosiklet 461.000 TL'den 298.000 TL'ye düştü öncelikle çok güzel bir kampanyası mevcut. Şahsi düşüncem motosiklet çok keyifli, titreşim yok denecek kadar az tabi rodajda olduğum için 6.000 deviri geçmemeye özen gösteriyorum. Oturma pozisyonu, selesi gayet konforlu bir yolculuk sunuyor. Çift disk sayesinde frenleri oldukça başarılı. Lastik olarak Prelli Scorpion ile geliyor hem yol hem offroad için uygun. Farlarına özellikle deyinmek istiyorum çok güzel bir aydınlatma sağlıyor, selektör ciddi anlamda yıldırım etkisi yaratıyor çok keskin bir ışık çakarak herkesin sizi görmesini sağlıyor. Bence bu paraya gözü kapalı alınacak bir motosiklet, bir nevi scooter parasına 700 cc'lik boylu poslu bir enduro motor alıyorsunuz. Size sadece vermiş olduğu güç ve torkun keyfini çıkartmak kalıyor.
-
461.000 den 298.000 liraya düşmesi insanı cidden kuşkulandırır.
-
O kredi kartına taksit fiyatı yalnız. Vadeli hali yani
-
Teşekkür ederim sağolasın faydalı oldu
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:13 ----------
Teşekkür ederim kardeşim bilgin için
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:16 ----------
Motora birşey dediğim yoksa parça konusunda tereddütlerim var
-
Parça konusunun artık bizim ülkede kriter olmaktan çıkması lazım, çünkü honda yamaha bile her parçayı stoğunda tutmuyo. Yeri geliyo 2 3 ay hondada da bekliyosunuz. Ha parça çok önemliyse millet cbr250, cbf150 spacy activa başka bişey kullanmasın, böyle bişeyin mümkünatı var mı?
Servis konusunda evet haklı olarak çok kötüler fakat motorun bilgilerini öğrenerek bakım aşamasında doğruyu yapmaya yönlendirebiliyosunuz ustaları, ben bilirim kafasında olan servis denk gelirse de koyarak kaçılır, 400 küsür tane servisi var rksnin. İlla bi tane laftan anlayan bulunur.
Motor konusunda ise montaj ve kalite olarak 298bin liraya şu ekonomide şu piyasada bulunmaz nimet diyebilirim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)