Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Benelli 702 x düşünüyorum,ne dersiniz?

REKLAM ALANI
    oialdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XMAX 250
    İtalyada bir yıldır deli köpek satıyor. En önemli etkisi orada da ucuz olması. Son 5 yıldır. İlk başta trk502 ler sonra 1 yıldır da trk702 ler.
    Africa Twin ve BMWGS in satışları geçiyor. Bütün avrupada böyle değil. Ama İtalya' da hem ucuz hem kendi ürünleri olduğu için çok tercih ediliyor.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Bayide bi hevesle kapış kapış giden motoru bi deneyeyim dedim,durduğu yerde bu kadar titriyorsa yolda tahmin bile edemiyorum.
    Ayrıca leylek bacaklar için tasarlanmış yine,fuara getirmeyip haziran ayında piyasaya el altından sürmüşler.Böyle tatlı su kurnazı milletin nabzını yoklayan markanın herhangi bir ürününü almayıp ikinci el japon a devam diyorum.Bugün birisi 502'nin gagasını arıyordu gelmşyormuş.
    Bide kritik parça olsa yok yok.
    Elinde kalan malları bi kampanya ile olması gereken fiyata indirdi,bizim millet havada kaptı,iyiki sazan olmadık amörtisör alçaltma ayarı bile yok aşağıindirsen makina takoz olacak.
    Siyahi bunu beğendi.

TanImsIz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Tuono V4 ve İmola 125
    Ben Kove nin modellerini beğeniyorum. Sakin kendi halinde ama kalite takılan bi Çin firması gibi. 800 lük modeli çok güzel. Sadece 165 kg ( Benelli gibi eşek ölüsü değil )

oialdemir bunu beğendi.

oialdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XMAX 250
    Alıntı TanImsIz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben Kove nin modellerini beğeniyorum. Sakin kendi halinde ama kalite takılan bi Çin firması gibi. 800 lük modeli çok güzel. Sadece 165 kg ( Benelli gibi eşek ölüsü değil )

https://i.hizliresim.com/4z0yv9y.jpg
    100oktan grubunda bi arkadaşımız aldı bundan. Arazi de uçuyor. Ayrıca bilindik rallilerde ciddi başarılar elde etti. Son 2 yılda.

Motosikleti
    CRF 250
    Ekip bana kızacaksınız ama almayın, Japon tavsiye ederim, kendi tecrübelerim Japon dışında hep hüsranla bitti. 3 sene sona alan yazsın buraya neler yaşadığını, umarım hatalı çıkan ben olurum. Son söz sakın almayın, aldırmayın.
    espresso bunu beğendi.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)