İyi günler arkadaşlar Benelli 702 x düşünüyorum fakat servis ve parça konusunda tereddütlerim,sizin fikriniz nedir ?
İyi günler arkadaşlar Benelli 702 x düşünüyorum fakat servis ve parça konusunda tereddütlerim,sizin fikriniz nedir ?
Servis ve parça konusu tereddütlü olduğu için o motorun fiyatı öyle zaten...
O fiyata eski R 1200 Gs satılıyor. Forumda da aktif üyelerden 2 arkadaşımız mutlu mesut kullanıyorlar. En azında bir sıkıntı yaşadığınızda servis ve parça erişiminiz daha kolay olur.
neden olmasın , hayatın kendisi bir " kumar " sonuçta .
Doğru
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:06 ----------
Eski GS ler yakıt olarak benim gezilerimi kısıtlar gibi geliyor bana .
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:07 ----------
Teşekkürler.
Motora bindiğim için farklı değilim! farklı olduğum için biniyorum...
Kullananlardan duyduğum kadarıyla memnunlar öyle kronik sorunları olmayan bir motor ama hepsinin dediği parça ve servis sıkıntılı. 30 euro sınırı gelmeden önce yurt dışından parça getirtebiliyorlarmış ama şimdi nasıl çözüyorlar o işi bilemiyorum.
Bu motorun kullanıcılarının olduğu face ya da instagram sayfaları vardır. En doğru bilgi için Oralarda bir sor soruştur derim.
Ekonomik açmazlar modelden bağımsız şeyler. Yani demek istediğim, Dünyanın en taştan yapılma motosikletine de binsen yürütme masraflı bir şey.
Kendi sitelerinde fiyat listesi açılmıyor ama bir yerden gördüğüm kadarıyla 359bin TL diyor fiyatına. Fiyat buysa şimdi kabaca baktım sahibinden'e, 380bin TL'ye falan Tenere 700 var. Enduro yapmak istiyorsan yasla buna gitsin. Bir şey çıkarsa Tenere'nin oem parçası da ciddi fiyatlı olur ama bişey olma ihtimali de çok düşük CP2'de.
bence olur muhtemelen motor zaten güzel ondan sorunun olmicak.ama yedek parça servis 2.el vs ne olur nasıl olur bilinmiyor.benelli nedense türkiyede tutunamadı o kadar seveni olmasına rağmen servis satış işini büyütemedi.halbuki seviliyor aranıyor ama gerisi gelmiyor.290 bin olmuş heralde 700lük adv motor bence gayet mantıklı.hatta alıcaksanız takip etmek kaydıyla aralık ayını bekleyin derim.biraz kumar ama son ay ciddi indirim ve taksitler olucak mecburi
Şöyle bir gireyim bakayım dedim
2. el ilan hiç yok. Ya alan çok memnun yada hiç satış yok
Benelli iyidir. Hatta en iyisidir.
Fiyat çok iyi...benelli senelerdir satılan motor sonuçta...bende japon satıp,hem sınıf değiştirmek için hem ikinci el değil de sıfır motor almak istediğim için mt650 çinli touring aldım.1,5 senedir kullanıyorum,uzun uzun yol sehir içi sıkıntısız biniyorum.bulunduğun sehirdeki servisi güvenilirse gayet de alınır bence...
290 bine bence çok iyi seçenek. italya'nın en çok satan motosiklet modeli kendisi. sürekli "problem yaşarsam ne olacak" diyen gidip 200 yaşında capon alabilir tabii.
Birkaç gündür benim de dikkatimi çekiyor bu model. Konuyu burada gördükten sonra Youtube'da 702X videosunun altında gördüğüm yorumu alıntılıyorum, aslı var mıdır ciddi alıcıların araştırması gerekebilir: "Benelli 702 x serisini 2025 te getirmeyebilirmiş, distribütör olarak rks almış ve Qj ,rks ve benelli arasında problemler varmış eldeki stokları eritmeye çalıştığını duydum bu konu hakkında bilgi almanız mümkün mü firmalardan, alacagım bayinin elinde kalmamiş kendisi böyle bir yorum yaptı soğuttu benide elindeki farklı bir motoru satmak için de böyle bir yorum yapmış olabilir."
çin ruleti.
önemli olan almak değil, aldıktan sonra muhatap bulamamak. tracer, tenere alınabilsin alınılıyorsa.
Merhaba, Benelli TRK 702 X sahibiyim, kısaca kullanıcı yorumu bırakayım. Motosiklet 461.000 TL'den 298.000 TL'ye düştü öncelikle çok güzel bir kampanyası mevcut. Şahsi düşüncem motosiklet çok keyifli, titreşim yok denecek kadar az tabi rodajda olduğum için 6.000 deviri geçmemeye özen gösteriyorum. Oturma pozisyonu, selesi gayet konforlu bir yolculuk sunuyor. Çift disk sayesinde frenleri oldukça başarılı. Lastik olarak Prelli Scorpion ile geliyor hem yol hem offroad için uygun. Farlarına özellikle deyinmek istiyorum çok güzel bir aydınlatma sağlıyor, selektör ciddi anlamda yıldırım etkisi yaratıyor çok keskin bir ışık çakarak herkesin sizi görmesini sağlıyor. Bence bu paraya gözü kapalı alınacak bir motosiklet, bir nevi scooter parasına 700 cc'lik boylu poslu bir enduro motor alıyorsunuz. Size sadece vermiş olduğu güç ve torkun keyfini çıkartmak kalıyor.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)