kararsız başlangıca motor
Reklamlar
-
geçen sene A sınıfı ehliyet aldım ancak hala motor alamadım.
Tecrübem çok az ama ehliyeti alırken mt07 ile 30-40 saat mesai harcadım, biraz trafiğe çıkabildim.
al-sat işlerinden anlamadığım için hero gibi alayım biraz kullanıp satmaya uğraşayım ki fiyatı çok ucuz bence kimse 2. el almaz diye düşündüğümden bu modellerden uzak duruyorum.
Alacağım motor beni her gün Şişli - Bakırköy arasında götürüp, getirsin.
hafta sonları Kocaeli git-gel ve marmara bölgesi rotalarında gezdirsin
dağ tepe keçi yolu bulduğumda merak edip rahat rahat gireyim (fotoğraf çekmeyi çok seviyorum bu nedenle tepelere çıkmak isterim)
iş böyle olunca aklımdaki bir kaç model;
ktm 390 adv pahalı buluyorum ama değerse bütçeyi zorlayacağım
himalayan 450 en çok buna yükseldim, fuarda bindim çok keyifli, tam tarzım ama servisi bilmiyorum
Triumph 400x tarzını çok beğeniyorum
CF 450 mt bunda güzel bir indirim yakalama şansım olabilir ancak motoru vites kısmını beğenmedim
scooter olarak ise Honda 350 adv
hayalim ise ileride transalp, tenere sahibi olmak
Reklamlar
-
-
croswell adlı üyeden alıntı
geçen sene A sınıfı ehliyet aldım ancak hala motor alamadım.
Tecrübem çok az ama ehliyeti alırken mt07 ile 30-40 saat mesai harcadım, biraz trafiğe çıkabildim.
al-sat işlerinden anlamadığım için hero gibi alayım biraz kullanıp satmaya uğraşayım ki fiyatı çok ucuz bence kimse 2. el almaz diye düşündüğümden bu modellerden uzak duruyorum.
hafta sonları Kocaeli git-gel ve marmara bölgesi rotalarında gezdirsin
dağ tepe keçi yolu bulduğumda merak edip rahat rahat gireyim (fotoğraf çekmeyi çok seviyorum bu nedenle tepelere çıkmak isterim)
iş böyle olunca aklımdaki bir kaç model;
ktm 390 adv pahalı buluyorum ama değerse bütçeyi zorlayacağım
himalayan 450 en çok buna yükseldim, fuarda bindim çok keyifli, tam tarzım ama servisi bilmiyorum
Triumph 400x tarzını çok beğeniyorum
CF 450 mt bunda güzel bir indirim yakalama şansım olabilir ancak motoru vites kısmını beğenmedim
scooter olarak ise Honda 350 adv
hayalim ise ileride transalp, tenere sahibi olmak
Ktm 390 adv
-
Qj srt800 x modelini tavsiye ederim şu an kampanyalı fiyatı 299.000 tl olup,seçeneklerinize göre bakıldığında
memnuniyet seviyeniz yüksek olacaktır,donanım kalitesi yüksek bir model.Hiç tenereyi transalp'i beklemenize gerek kalmaz.
-
Burası yazdığın bütün motorları devre dışı bırakıyor.
Her gün sefaköy - topkapı arası yapıyorum.
Cbf150 ybr tarzı çıtır motor lazım bu güzergah için,
biçok motor motor maceram oldu malesef bu güzergahda hiç biri çıtır motorların yerini tutmuyor.
Belki Cb250 olabibilir.
-
Aynen senin işini görecek motor, commuter tipi. Senin saydıkların az yol, az arazi gibi. Kamp atmaya gidecem desen al himalayan geç derdim. Scooterde olur. Ha bunlarla olmaz mı olur ama seni yorar.
''Bir adam hangi yolda gidiyorsa, o yol onun kendi seçimidir.'' İp Man
-
çıtır motordan kastınız aralardan kaçıp geçmek ise ben girmem o işlere
sabah zaten sıkıntı yok yol boş oluyor ancak akşam dönerken özellikle avrasya'dan dolayı yenikapı tarafı felç orayı atlattıktan sonra sıkıntı yok.
Genel olarak yol yapayım, hızlanmadan, kaçmadan sakin sakin sürüş hedefliyorum
-
Motorsiklet pek bunu alayım her işi yapayım gibi değidir. Macera motorları gidonu geniş olur, aynaları çıkık olur. Şehir içi sürmesi zor olur. Şehiriçi motoru tabiri caizse eşek gibi olucak, senin dediğin motorlar at gibi. Ha olmaz mı olur, ama biraz zorlanabilirsin.
''Bir adam hangi yolda gidiyorsa, o yol onun kendi seçimidir.'' İp Man
-
KTM 390 ADV her işini görür. Vereceğin paraya da değer.
-
aslında ilk göz ağrım da KTM 390 adv ancak o fiyatlara çıkınca da değer mi diye düşünmeden edemiyorum
-
Kullanımınız büyük çoğunlukla Şişli - Bakırköy arasında olacaksa daha hafif olan Commuter yada Scooter modellere bakabilirsiniz.
Yüksek cc modeller şehir içinde yorabilir.
-
yani sadece bu değil tabii uzun yola çıkacağım hadi 800cc'ye atlayayım diyecek bütçem yok 400 cc civarı 200-300km yolu da rahat gideyim istiyorum.
-
sabah zaten sıkıntı yok yol boş oluyor ancak akşam dönerken özellikle avrasya'dan dolayı yenikapı tarafı felç orayı atlattıktan sonra sıkıntı yok.
Genel olarak yol yapayım, hızlanmadan, kaçmadan sakin sakin sürüş hedefliyorum
Soğuklar başlayınca şu aralara girme işini tekrar konuşalım.
-
Himalayan'a yükseldiyseniz RE Scram 411 de iş görür. Arada da ciddi fiyat farkı var. (Her iki motosikletin de motorları tamamaen aynı, sadece tarzları değişik. Scram ile Himalayan'ın girebildiği her köy yoluna rahatça girersiniz, şehir içi kullanımı da az daha rahat olabilir...) Rüzgar koruması çok da şey değil; bu motosikletlerin motoru çok mülayim zaten, rüzgarın sorun olacağı süratlere çok çıkmazsınız, çıkarsanız da oralarda çok kalmazsınız.
-
Sırf aralara girip çıkıp akıp gitmek için bir tane de cup motor almak istiyorum ilginç bir tercih. (ist Bağcılar)
-
Istanbulda aralara girmeyen motorcu, motoru sigmadigi icin girmez
-
-
Aralara derelere girme işi biraz da motorun ebatlarına alışmakla ilgili, zaman içinde oturur. Ben Er6F ile Sym Wolf'e nazaran daha rahat aralara derelere giriyorum. Listenizdeki motorlar arasından ben de 390 Adv'yi seçerdim.
-
Ben olsam listenizdeki hiç bir motora bakmazdım. Cb125f bakardım. yeni motosiklet ve istediğiniz her yere vurun gitsin. Boyunuz 180cm üzeri ise crf 250 rally de tavsiye edebilirim.
-
rally'ler tipleri pek hoşuma gitmiyor ya
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler