Motor Kasasının Çizilmelerini Nasıl Düzeltirim?
Reklamlar
-
Merhaba, Mat Siyah 2024 model MT-25'e sahibim. Benzin deposunun alt kısmı full kılcal çizik oldu. Üstüne bugün sol tarafında beyaz ince bi çizik gördüm. Herhangi bir darbe görmedi. Bunlar kafama çok takıldı ve düzeltmek için nasıl bir işlem yaptırmalıyım? Düzgün olur mu?
Reklamlar
-
Mat boyanın sihirli dünyasına hoş geldin.
Oralara bakmamaya çalışmak olur benim önerim.
-
Sonax ve benzeri kaliteli markaların çizik giderici ürünlerini kullanabilirsiniz. Üzerine de sıvı cila. Ama tabii bunlar geçici çözümler.
-
Bakmadan durulmuyor ama
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:52 ----------
Punctum adlı üyeden alıntı
Sonax ve benzeri kaliteli markaların çizik giderici ürünlerini kullanabilirsiniz. Üzerine de sıvı cila. Ama tabii bunlar geçici çözümler.
Bunu deneyeyim giderme konusunda iyi bir etki gösterir mi?
-
bahadir064 adlı üyeden alıntı
Bakmadan durulmuyor ama
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:52 ----------
Bunu deneyeyim giderme konusunda iyi bir etki gösterir mi?
Motul Scratch remover e8 vardı onu kullanabilirsin , @Punctum'un da dediği gibi sıvı cila sıkabilirsin , uzaktan ve azar azar sık
-
uurrdmrr adlı üyeden alıntı
Motul Scratch remover e8 vardı onu kullanabilirsin , @Punctum'un da dediği gibi sıvı cila sıkabilirsin , uzaktan ve azar azar sık
TEŞEKKÜR EDERİM
-
Mesajın ikinci kelimesi "mat"
Öneri verirken göz önünde bulundurun derim.
-
"Mat Siyah" sonradan fark ettim. Bu biraz sıkıntılı boya ama yakından görmek gerek. Bu yüzden katı pasta/çizik giderici vs kullanmayın.
Ben şunu aracımın "piano black" kapı direklerinde kullandım, son derece etkili. Boyayı çizmiyor, hare bırakmıyor, zarar vermiyor. Mat boyada küçük bir yerde denemek gerek.
https://sonax.com.tr/urunler/sonax-xtreme-cizik-giderici-parlatici-cila-hybird-250-ml-no3/
Mat boya için belki şu denenebilir.
https://sonax.com.tr/urunler/sonax-xtreme-cizik-giderici-ve-parlatici-cila-hybrid-npt-250-ml-no2/
Boyanmış plastik yüzeyde de kullanılabildiğine göre, mat boyada ,işe yarayabilir. Ama önce mutlaka küçük bir alanda deneyin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)