MT25 Orjinal Grenaj Nereden Bulabilirim? (kaza yaptım)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Hangi şehirdesiniz?
Yamaha servislerinde kesin bulunur parça. Yekili servis olmasın diyorsanız da Maslak'da yalnızca honda ve yamaha markalarına bakan çok iyi bir usta var, yamaha'dan orjinal parça tedarik edip iş yapıyor, yan sanayi parça kullanmıyor.
-
-
hocam kırık yoksa sadece çizik için parçaları değiştirmeyin derim.
çok istiyorsanız alın parçaları; satmadan önce değiştirip ilana koyun bence.
-
touchdown adlı üyeden alıntı
Hatay'da yaşıyorum.
İstanbul'da olsanız çok güzel tamir edecek / yepyeni yapacak yerler bulunur eminim. Hatay ile ilgili bir fikrim yok.
-
touchdown adlı üyeden alıntı
Hatay'da yaşıyorum.
Hatay'daki yamaha servisi de temin edebilir. Yamaha grenajları orjinal dışında yan sanayi yok diye biliyorum. Ama ucuz değil.
2 sene önce xmax ile kaza yaptığımda kırılan grenajlar baya çok tutmuştu, iyi ki kaskom varmış demiştim, yoksa can yakardı.
-
evet hocam kırık yok sadece çizik
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:44 ----------
sadece bir tane servis var burada orayla görüştüm benim için şuanlık önemli olan motor bloğu.
Görünürde çizik dahi yok ama içerisini bilemiyorum herhangi bi sorunu olsa arıza lambası vs. yanar mıydı?
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:47 ----------
hocam peki boyatsam nasıl olur
-
efetemir adlı üyeden alıntı
evet hocam kırık yok sadece çizik
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:44 ----------
sadece bir tane servis var burada orayla görüştüm benim için şuanlık önemli olan motor bloğu.
Görünürde çizik dahi yok ama içerisini bilemiyorum herhangi bi sorunu olsa arıza lambası vs. yanar mıydı?
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:47 ----------
hocam peki boyatsam nasıl olur
yalnızca çizikse kalsın yaa. o kadarı da nazarlık olsun. kırılmadıysa parçayı değiştirmeyin.
Yetkili serviste orjinali ile değişse neyse de çizik için de parça değişmez masrafa yazık, ucuz değil o parçalar. Boyatmak da ne kadar düzgün yapan usta bulunur bilemedim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler