Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

MT25 Orjinal Grenaj Nereden Bulabilirim? (kaza yaptım)

REKLAM ALANI

Öncelikle Herkese İyi Forumlar,
    Geçen hafta perşembe günü motorumu 20.000km periyodik bakıma götürdüm eksta zincir ve dişliyi değiştirdim 11.800 tl ye patladı.

Dönüş yolunda ıslak ve çamurlu zemin yüzünden virajda kayıp düştüm motorda birkaç parça grenaj hasar gördü,Koruma takozları olduğu için motor bloğunda çizik bile yok, herhangi bir arıza lambası yanmıyor. Motor kısmında sıkıntı olduğunu nasıl anlayabilirim?

Bakımdan sonra böyle bir kaza yapmak biraz insanın canını sıkıyor size asıl sormak istediğim grenajları nereden bulabilirim
    Motor mt25 2022 model siyah renk.
    Şimdiden teşekkür ederim

[IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    espresso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Vstrom DL650 XT
    Hangi şehirdesiniz?

Yamaha servislerinde kesin bulunur parça. Yekili servis olmasın diyorsanız da Maslak'da yalnızca honda ve yamaha markalarına bakan çok iyi bir usta var, yamaha'dan orjinal parça tedarik edip iş yapıyor, yan sanayi parça kullanmıyor.
    efetemir bunu beğendi.

Hatay'da yaşıyorum.
    espresso ve efetemir bunu beğendiler.

arndiol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hocam kırık yoksa sadece çizik için parçaları değiştirmeyin derim.

çok istiyorsanız alın parçaları; satmadan önce değiştirip ilana koyun bence.
    efetemir bunu beğendi.

Motosikleti
    2022 DL650A
    Alıntı touchdown adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hatay'da yaşıyorum.
    İstanbul'da olsanız çok güzel tamir edecek / yepyeni yapacak yerler bulunur eminim. Hatay ile ilgili bir fikrim yok.
    espresso ve efetemir bunu beğendiler.

Motosikleti
    Suzuki Vstrom DL650 XT
    Alıntı touchdown adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hatay'da yaşıyorum.
    Hatay'daki yamaha servisi de temin edebilir. Yamaha grenajları orjinal dışında yan sanayi yok diye biliyorum. Ama ucuz değil.
    2 sene önce xmax ile kaza yaptığımda kırılan grenajlar baya çok tutmuştu, iyi ki kaskom varmış demiştim, yoksa can yakardı.
    efetemir bunu beğendi.

evet hocam kırık yok sadece çizik

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:44 ----------

sadece bir tane servis var burada orayla görüştüm benim için şuanlık önemli olan motor bloğu.
    Görünürde çizik dahi yok ama içerisini bilemiyorum herhangi bi sorunu olsa arıza lambası vs. yanar mıydı?

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:47 ----------

hocam peki boyatsam nasıl olur

Motosikleti
    Suzuki Vstrom DL650 XT
    Alıntı efetemir adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet hocam kırık yok sadece çizik

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:44 ----------

sadece bir tane servis var burada orayla görüştüm benim için şuanlık önemli olan motor bloğu.
    Görünürde çizik dahi yok ama içerisini bilemiyorum herhangi bi sorunu olsa arıza lambası vs. yanar mıydı?

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:47 ----------

hocam peki boyatsam nasıl olur
    yalnızca çizikse kalsın yaa. o kadarı da nazarlık olsun. kırılmadıysa parçayı değiştirmeyin.
    Yetkili serviste orjinali ile değişse neyse de çizik için de parça değişmez masrafa yazık, ucuz değil o parçalar. Boyatmak da ne kadar düzgün yapan usta bulunur bilemedim.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler