Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

TVS RTR 200 SON VİTESTE HIZLANAMAMA HK.

REKLAM ALANI
    Nikkfurie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW , Piaggio , Sym
    Alıntı BUGR4H4N adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kuruluştan onay almasına gerek yok...O videolarda izlediğin test yağ cihazı bende.....
    Onayı ben veriyorum diyorsun yani

darkbb bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    BUGR4H4N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 MT 07
    Alıntı Nikkfurie adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Onayı ben veriyorum diyorsun yani

Sen benim yorumumdan bunu mu çıkardın... Biraz Türkçe anlama bilgisi çöz, neyse... Tam sentetik yağlarında APİ SN+ var. APİ ne dersen; 'American Petroleum Institute' bundan zaten onay almış. Senin dediğin bağımsız dergiler testler diyorsan, Brava şirketinin dünyada çok göz önünde olması dünyaca bilinmesi gibi durumlar var. Brava şuan yerelde aktif dünyaya açılmadı... Ben Brava Mersin bayisiyim şuana kadar şu oldu yetiş Buğrahan diyeni duymadım
    darkbb bunu beğendi.

Motosikleti
    BMW , Piaggio , Sym
    ....Ben Brava Mersin bayisiyim....
    Şaşırdık mı ? hayır

Osm@n, darkbb ve espresso bunu beğendiler.

Osm@n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 250 - 2016
    Şaşırdık mı ? hayır

Hacı hacıyı Mekke'de bulurmuş.
    darkbb bunu beğendi.
    KTM DUKE 250 ABS - 2016

Motosikleti
    BMW , Piaggio , Sym
    Alıntı Osm@n adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mersin'de de buluşuruz diyor :D
    darkbb bunu beğendi.

Motosikleti
    2015 MT 07
    Şaşırdık mı ? hayır

Bu kadar şaşırmadık yağ şöle kötü arge merkezi yok kuruluşlardan onay almamış tamam. Sana ustalık sorusu bir içten yanmalı motor ne kadar aşınırsa rektefiye olması gerekir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:25 ----------

Mersin'de de buluşuruz diyor :D
    Buluşuruz kardeş sana yağın kalitesini gözünün önünde ispatların

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:26 ----------

Alıntı Osm@n adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sende yollu iş arkadaşını tövbeye giderken bulmuş olmayasın
    darkbb bunu beğendi.

Sonuç olarak hangi marka ve viskositede yağı tavsiye ediyorsunuz benim motora

Motosikleti
    2015 MT 07
    Alıntı darkbb adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sonuç olarak hangi marka ve viskositede yağı tavsiye ediyorsunuz benim motora
    Tam Sentetik 10w40.
    darkbb bunu beğendi.

Tokus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sana ustalık sorusu bir içten yanmalı motor ne kadar aşınırsa rektefiye olması gerekir.

demişsin ama çetin cevize çattın
    darkbb bunu beğendi.

Motoseverrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ns 200 15" Spontini 110 23"
    Ömrümüzde görmediğimiz içten yanmalı motorları rektefiye eden insana gelen soru biraz komik oldu , keşke sormadan önce neye dayanarak bu kadar emin diye araştırsaydın .
    espresso ve darkbb bunu beğendiler.

Motosikleti
    2015 MT 07
    Alıntı Tokus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.youtube.com/watch?v=be79mXR2wbc

demişsin ama çetin cevize çattın
    Çatalım kardeş hiç teknik dayanak göstermeden Brava koymam kimseye tavsiye etmem diyene belki ustadır belki sorduğum soruyu bilir. Bende popo olurum. Ben bile Brava nın neden bu kadar antipatik olduğunun cevabını yazmışım üstüne kendi arabalarım ve motorlarımda kullanmışım.(2011 Nissan Navara LE 4x4 190. 2011 Accent Era 1.5 dizel. 2 tane 2024 Tvs Rtr 200 2015 MT 07). Sorun olsa zaten firmanın burnundan getirecek nufüsümda var.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:59 ----------

Alıntı Motoseverrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ömrümüzde görmediğimiz içten yanmalı motorları rektefiye eden insana gelen soru biraz komik oldu , keşke sormadan önce neye dayanarak bu kadar emin diye araştırsaydın .
    Gardaşım bende Otogaz mekanik ustasıyım. Karşıdaki kimdir nedir bilmem ama bu emin konuşunca usta mı değil mi Bi bakayım dedim. Ben Brava bayisiysem aaa bu işte para var deyip sanayiden 2 tane kalfa bulur yollarım araba ile yağ satar değil. Her satışta ben var her ustaya direk teknik bilgiyi ben veriyorum çünkü usta ustanın dilinden anlar
    darkbb bunu beğendi.

fatih.met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tvs Apache, Gsr600
    Gardaşım ben 11200 devir çeviriyorum ilk 3 vites devir kesiciye soka soka gidiyorum. Yoksa gitmiyor Türkiyede motor alma defterini kapadım yazın amerikaya gidiyorum orda artık 1000lik 4 silindir alıcam
    sende mt-25 var galiba, o makine çift silindir ve 12 bin devir çevirdiği yazıyor kataloğunda, tvs apache ise 9 bin devir çeviriyor ve üzeri red line.

bendeki tvs apache eski model ve ben harbiden 11k devirleri geçtiğim olmuştu ama şimdi 102 bin km de krank değiştirdik ve 8 bin devre bile pek getirmiyorum motoru.. 7 bin devir civarı sürüyorum ve kısa süreli olarak araç sollama amacıyla 9 bin devre çıkıyorum en fazla...

gerek yok zaten çük kadar motor ve bunu zorlamanın mantığı yok, daha fazlasını isteyen daha uygun bir makine alır.
    darkbb bunu beğendi.

Motosikleti
    BMW , Piaggio , Sym
    Çatalım kardeş hiç teknik dayanak göstermeden Brava koymam kimseye tavsiye etmem diyene belki ustadır belki sorduğum soruyu bilir. Bende popo olurum. Ben bile Brava nın neden bu kadar antipatik olduğunun cevabını yazmışım üstüne kendi arabalarım ve motorlarımda kullanmışım.(2011 Nissan Navara LE 4x4 190. 2011 Accent Era 1.5 dizel. 2 tane 2024 Tvs Rtr 200 2015 MT 07). Sorun olsa zaten firmanın burnundan getirecek nufüsümda var.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:59 ----------

Gardaşım bende Otogaz mekanik ustasıyım. Karşıdaki kimdir nedir bilmem ama bu emin konuşunca usta mı değil mi Bi bakayım dedim. Ben Brava bayisiysem aaa bu işte para var deyip sanayiden 2 tane kalfa bulur yollarım araba ile yağ satar değil. Her satışta ben var her ustaya direk teknik bilgiyi ben veriyorum çünkü usta ustanın dilinden anlar
    1980 lerden beri defalarca gördüğümüz saçma sapan yağ test ünitesi bende gel ispatlayayım yazdığın anda zaten benim için senin sattığın ürünün zerre değeri yoktur , eğer bahsettiğin metod yağ kalitesini ispat etmek için yeterliyse aynı şeyi tee 1980 de de yaptılar , ee o halde senin sattığın yağ 80 ler de de üretilmiş yani bununla reklama çıkmak ancak tecrübesiz insanları etkiler..bak yukarılarda ben ne yazdım tekrar oku ," sıfır kilometre bir Suzuki Vstrom satın aldım , bu motoru 105.000 km de satana kadar sadece 5W40 Tam Sentetik Castrol kullandım ve hiçbir sorun yaşamadım" ama bu yağ "EN İYİSİDİR" yazmadım hiçbir zaman , şimdi ben bu yağ çok iyidir demem için o motoru açıp pistonu krankı ölçmem lazım diyorum ama sen ohoo ben birsürü araca bunu koydum sıkıntı yok bilader modundasın , bana demelisin ki şu motorda şu kadar km kullandık sonra motoru açtırdık uzman bir rektefiye atölyesinde ölçümler yapıldı ve toleranslar dahilinde görüldü , bunları yazdın mı sen ? yok .. aksine sen kimsin necisin tarzına yaklaşan sorular sorup benim tecrübemi konuya dahil ediyorsun...
    darkbb bunu beğendi.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler