Herkese selam.
[IMG][/IMG]
Yil bitmeden sym symphony200 eski motorumu yil bitmeden degistirme niyetindeydim. Memnun olmadigimdan degil, 6 ay bende kaldi gık demedi. Tas gibi scooter.Amma velakin otobatini cok kullandigim icin yetersiz kaliyordu.
Gonlumden gecen motorlari saymak isterdim ama kendi motorumu satamadim. 1 ay ilanda kaldi ne arayan oldu ne soran. Fiyati uygun tutmama ragmen kimse aramadi.
Sonra takasa mi versem diye dusundum. Yalniz benim symphonyi takasa kimse almadi. 2 3 sym bayisiyle gorustum onlarin da esnafligi hosuma gitmedi is yapmak istemedim.
Sonra pendikteki enkal motor sym yi aradim. cok ilgili ve kibar davrandilar. Benim motorumu usulunce duzgun fiyattan aldilar. Sym joyride300 ude 250bin tlye saydilar. Kalan meblagi vade farksiz 12 ye bolduler.koruma demirlerini hediye ettiler.
Firma sahibi Enver bey, esi ve calisanlari cok duzgun ve kibar insanlar. Harika bir esnafliklari var. Zaten ordan alisveris yapan herkes ayni seyi soyluyordu ama gozlerimle gormus oldum.
Sirf duzgun esnaflar diye bahcesehirden pendike 80 km yol gittim ve cok memnun kaldim.
Gelelim motora;
Tek kelimeyle konfor ve huzur Pendikten bahcesehire 80 km yol geldim. Otobanlarin sefiri gibi geldim. Motor gıdım gazla 5 bin devirde 90-100 ile gidiyor. 6 bin devirde 110 ve uzeri ile gidebiliyor.
190 kilo sanirim ama hic hissettirmiyor. Cok dengeli yola oturuyor.
motor sessiz ve huzurlu calisiyor. Gaz tepkisi cok guzel ve motor baya kuvvetli 278cc imis.
velhasil bayildim motora. symphonyden sonra mercedes gibi geldi. sorusu olan varsa cevaplarim. saygilar