Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

sym joyride 300 aldim:)

REKLAM ALANI
    Memcoş48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Tiger 800XRx
    Hayırlı olsun, Güle güle, keyifle kullanın
    Mr.wind bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Kymco Downtown 250i
    Alıntı black-man adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhabalar motorunuz hayırlı olsun kazasız sürüşler dilerim öncelikle
    125lik tvs marka scooter kullanıyorum 2 yıldır 250liüe geçmeyi düşünüyorum.
    Kymco dtx 250 veya downtown 250 almayı planlıyordum 5 yıl veya 50.000 km garanti varmış 12 taksit 0 komisyonlu
    Sym ile aynı fiyatlarda olduğunu konuyu okuyunca gördüm sym ile kymco arasında çok bi fark varmıdır mecbur kalmadıkça satmayı düşünmüyorum uzun süreli binmek için alacağım. Tavsiyeniz ne yönde olurdu?
    Merhaba hocam. Bende bu segmenti inceleyip downtown aldım. Vaktin varsa deneyebilirsin hepsini. Kymco icin konusmam gerekirse deneme surusu yapabiliyorsun. Eger symde de aynı imkan varsa deneyerek almanız en güzeli. Dtxede baktım ben ama downtowna oturur oturmaz aşık oldum. Kalite olarak hemen hemen hepsi aynıdır sanırım zevkinize göre karar verirsiniz.

Nikkfurie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW , Piaggio , Sym
    SYM ve Kymco bence kalite olarak aynı seviyededir , SYM yedek parça ve servis açısından TR de daha iyi konumda , orijinal muadili bir çok sarf malzemeside piyasada uygun fiyatlı bulunabiliyor , Kymco uzun yıllar sonra Doğan Trend'le TR ye geri döndü piyasası henüz oturmadı gibi ama Anadolu'da 10-15 yaşında sapasağlam Kymco'lar hala yürüyor çok denk geldim..
    Mr.wind bunu beğendi.

erensel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Mr.wind adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Sonra pendikteki enkal motor sym yi aradim. cok ilgili ve kibar davrandilar. Benim motorumu usulunce duzgun fiyattan aldilar.
    İlandaki sizin motorunuz mu? Güzel fiyattan veriyorlar hemde taksitle

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...10355544/detay

black-man - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS 125 Jupiter
    şikayetvardaki konuları görünce biraz tedirgin oldum downtown arka teker mili, bozuk yolda giderken ön göz kapağının açılıyormuş(kilitli olsaymış iyi olurmuş) ekran içine su girmiş buhar oluşmuş sanırım bu tarz şikayet etmişler birde servisin üslubu ve parça tedariği vs kafamı karıştırdı
    İllaki her motorda sorunlar olur ama servis elinden geldiğince yardım edip parça tedariki ve sorunu çözmesi gerekir.
    5 yıl 50.000 km reklamı sadece reklamdan ibaretmiş diye düşünmeye başladım.

Motosikleti
    symphony200
    Alıntı erensel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İlandaki sizin motorunuz mu? Güzel fiyattan veriyorlar hemde taksitle

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...10355544/detay
    evet benim motorum hicbir sikintisi yok rodajini da duzgun yaptim ilgilenenlere duyrulur
    espresso bunu beğendi.

Motosikleti
    Yamaha Süper Tenere XT1200ZE & SYM Joyride 300
    Ben de Joyride 300 kullanıcıyım. Ben ihtiyaç duymuyorum ama rakiplerinde var. Bilgi ekranında daha fazla veri olabilirdi. Ön camın yüksekliğini ayarlayabilmek için 8 vida söküp tekrar takmak gerekiyor. Ön cep kontağa bağlı olsa güzel olurmuş.
    Sele konforu, gücü, ön camın yüksekliği, süspansiyonu, frenleri vs çok güzel.
    Uzun yol için (bacak arasının) tünelli olması iyi olsa da benim gibi pazar, market alışverişleri için önünün boş olması harika birşey. Zaten tercih etmemdeki sebep de bu idi.
    Hayırlı olsun, güle güle kullanın
    dundanbiri ve Mr.wind bunu beğendiler.

Motosikleti
    vardı bir şeyler
    güzel günlerde ve güzel yerlerde sağlıkla kullanın .
    hayırlı olsun .
    Mr.wind bunu beğendi.

AzÇok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Güle güle kullanın. Güzel motor.
    Mr.wind bunu beğendi.

Motosikleti
    nc750x
    Hayırlı olsun , kazasız belasız güle güle kullan.
    Mr.wind bunu beğendi.

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    hayırlı olsun
    Mr.wind bunu beğendi.

Motosikleti
    symphony200
    ilk depoda tuketim 100 km de 3,2 litre oldu. Rodaj keyifli geciyor herkese sevgiler.

Motosikleti
    BMW , Piaggio , Sym
    ilk depoda tuketim 100 km de 3,2 litre oldu. Rodaj keyifli geciyor herkese sevgiler.
    Gayet iyi bir rakkam , rodajdan sonra biraz daha hızlı sürmeye başlarsın desek 3,5 olur yine güzel , konfor , çekiş vs biraz daha detay gelsin ;)

sampsonte - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CFMOTO 250SR, HONDA Dio
    hayırlı olsun değeri bilinmeyen bir marka umarım satacağın zaman değerinde satabilirsin

Motosikleti
    symphony200
    Alıntı Nikkfurie adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gayet iyi bir rakkam , rodajdan sonra biraz daha hızlı sürmeye başlarsın desek 3,5 olur yine güzel , konfor , çekiş vs biraz daha detay gelsin ;)
    Abi hayat kalitemi artirdi symphonyden sonra Biraz daha detay paylasayim.

Almadan once de kullanicilardan edindigim bir bilgiydi surpriz olmamak ile beraber, kasislerde on amartisorden tak diye bir ses geliyor. Avrupadaki kullancilar da bahsetmis yurtdisi forumlarda. Servis bir sorun olmadigini soylemis. Bende dert etmiyorum rodaj bakiminda bi sorarim.

Motor bi kere cok oturakli. Az once bi 30km lik surusten geldim. 5.5-6 bin devirde 110 ile keyifli stressiz otobus gibi bi yolculuk yaptim.

ön camın da etkisi buyuktur tabi ama cb250r ile 110 ile temde giderken ruzgardan kamyondan zarttan zurttan etkileniyordum. Motor sarsiliyordu ve tabi motor sesi kafami utuluyordu.

O acidan otoyol konforu gercekten nefis. Motor sesi cok az, devir dusuk, yola oturma guzel.

Titresim hic yok.Oturma pozisyonu biraz tuhaf geldi baslarda ama suan alistim. Ayaklari one uzatinca pek rahat olmuyor ama ben zaten symphonyden sandalye oturusuna aliskinim. sele cok rahat ayrica.

Gelelim performansa. Zaten almadan once youtubeda yerli yabanci ne kadar videosu varsa izlemistim. izledigim videolarda 0-100 ü asagi yukari 8-8 bucuk saniye.

Ben rodajdan dolayi hart hurt gaz acmiyorum. Ama gerek kalmiyor zaten. Yumusak kalkista 5 bin devirde motor 90-95 e kadar gule oynaya cikiyor.

Azicik daha gaz verince zaten arabalar arkada kaliyor uzuyor gidiyor. Yani hizlanmasi guzel.

Performans icin soyle soyleyim. Daha once maksi scooter olarak forza kullanmistim. Joyride forzadan cok daha seri.

Alarm olayi guzel. anahtardan hassasiyet seviyesini ayarlayabiliyosun. En hassas seviyede motora dokununca bip ediyor bidaha dokundun mu bip bip diyor 3 ye dokunursan veriyor coskuyu. Kediler korkuyor mesela. Yada motoru kurcalamaya kalkisan olursa aninda tehlikeyi puskurtuyor

Agirlik, trafik manevralari, aralar dereler, dusuk hiz dengesi cok guzel. 190 kilo rakam olarak cok gibi geliyor ama ne durdugumda, ne sehpaya alirken, ne geri geri giderken hic zorlanmadim. symphony ile arasinda 60 kilo fark var ama verdigi his sanki 10-15 kilo fark varmis gibi.

Baska aklima geldikce yazarim abi simdilik bu kadar

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:09 ----------

Alıntı sampsonte adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun değeri bilinmeyen bir marka umarım satacağın zaman değerinde satabilirsin
    Hocam ben bunu satmam Soyle soyleyim, bu motor bi futbolcu olsa luca modric olurdu. Herseyi yspabilen bir motor.
    espresso bunu beğendi.

Motosikleti
    BMW , Piaggio , Sym
    Çok güzel yahu , tek bir motorum olsun uzuna kısaya , şehir içinde çevre yolunda vs heryere gideyim diyen adama cuk oturur , bi 15-20 kg daha hafif olaymış varya test etmeden alırdım , fırsatım olmadı gidemedim şu Erkal'a gerçi jet14 den de çok memnunum tüy siklet maxi sukuter mübarek şehir içi topaç gibi dönüyor o ses Peugeot larda yoktu jet14 de de var ama kasislere iki kişi hızlı dalınca geliyor , ufak çaplı bir inceleme yaptım , tahminimce ya ön amortisörüne 20-30 ml yağ eklenmesi gerek yada ön çamurluk plastik çok sert çırpma yapıyor , vakit bulursam bağlantılarını söküp çamurluksuz bir deneme yapacam ses giderse bağlantı yerlerinde esnek materyal kullanabilirim, olmadı amortisöre ekleme yapacam sonucu yazarım ;)

Motosikleti
    symphony200
    Alıntı Nikkfurie adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok güzel yahu , tek bir motorum olsun uzuna kısaya , şehir içinde çevre yolunda vs heryere gideyim diyen adama cuk oturur , bi 15-20 kg daha hafif olaymış varya test etmeden alırdım , fırsatım olmadı gidemedim şu Erkal'a gerçi jet14 den de çok memnunum tüy siklet maxi sukuter mübarek şehir içi topaç gibi dönüyor o ses Peugeot larda yoktu jet14 de de var ama kasislere iki kişi hızlı dalınca geliyor , ufak çaplı bir inceleme yaptım , tahminimce ya ön amortisörüne 20-30 ml yağ eklenmesi gerek yada ön çamurluk plastik çok sert çırpma yapıyor , vakit bulursam bağlantılarını söküp çamurluksuz bir deneme yapacam ses giderse bağlantı yerlerinde esnek materyal kullanabilirim, olmadı amortisöre ekleme yapacam sonucu yazarım ;)
    Abi bi ihtimal de on amortisordeki korukler ses yapiyo olabilir diye dusunuyorum. Ama sonuclari yazarsan sevinirim benimki icin de bi fikir verebilir.

kilo olayi gercekten ilginc ama bak bi test surusu yapsan dedigime hak vereceksin. Kymco downtown daha agir hissettirmisti mesela. Downtown boyut olarak ta buyuk. Joyride daha kompakt.

Ya sunu bi teste alsana firsat bulursan senin yorumlarini cok merak ediyorum bu isin Pir'isin sonucta.

sampsonte - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CFMOTO 250SR, HONDA Dio
    Abi hayat kalitemi artirdi symphonyden sonra Biraz daha detay paylasayim.

Almadan once de kullanicilardan edindigim bir bilgiydi surpriz olmamak ile beraber, kasislerde on amartisorden tak diye bir ses geliyor. Avrupadaki kullancilar da bahsetmis yurtdisi forumlarda. Servis bir sorun olmadigini soylemis. Bende dert etmiyorum rodaj bakiminda bi sorarim.

Motor bi kere cok oturakli. Az once bi 30km lik surusten geldim. 5.5-6 bin devirde 110 ile keyifli stressiz otobus gibi bi yolculuk yaptim.

ön camın da etkisi buyuktur tabi ama cb250r ile 110 ile temde giderken ruzgardan kamyondan zarttan zurttan etkileniyordum. Motor sarsiliyordu ve tabi motor sesi kafami utuluyordu.

O acidan otoyol konforu gercekten nefis. Motor sesi cok az, devir dusuk, yola oturma guzel.

Titresim hic yok.Oturma pozisyonu biraz tuhaf geldi baslarda ama suan alistim. Ayaklari one uzatinca pek rahat olmuyor ama ben zaten symphonyden sandalye oturusuna aliskinim. sele cok rahat ayrica.

Gelelim performansa. Zaten almadan once youtubeda yerli yabanci ne kadar videosu varsa izlemistim. izledigim videolarda 0-100 ü asagi yukari 8-8 bucuk saniye.

Ben rodajdan dolayi hart hurt gaz acmiyorum. Ama gerek kalmiyor zaten. Yumusak kalkista 5 bin devirde motor 90-95 e kadar gule oynaya cikiyor.

Azicik daha gaz verince zaten arabalar arkada kaliyor uzuyor gidiyor. Yani hizlanmasi guzel.

Performans icin soyle soyleyim. Daha once maksi scooter olarak forza kullanmistim. Joyride forzadan cok daha seri.

Alarm olayi guzel. anahtardan hassasiyet seviyesini ayarlayabiliyosun. En hassas seviyede motora dokununca bip ediyor bidaha dokundun mu bip bip diyor 3 ye dokunursan veriyor coskuyu. Kediler korkuyor mesela. Yada motoru kurcalamaya kalkisan olursa aninda tehlikeyi puskurtuyor

Agirlik, trafik manevralari, aralar dereler, dusuk hiz dengesi cok guzel. 190 kilo rakam olarak cok gibi geliyor ama ne durdugumda, ne sehpaya alirken, ne geri geri giderken hic zorlanmadim. symphony ile arasinda 60 kilo fark var ama verdigi his sanki 10-15 kilo fark varmis gibi.

Baska aklima geldikce yazarim abi simdilik bu kadar

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:09 ----------

Hocam ben bunu satmam Soyle soyleyim, bu motor bi futbolcu olsa luca modric olurdu. Herseyi yspabilen bir motor.
    tabi canım tabi tabi

Motosikleti
    symphony200
    Alıntı sampsonte adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tabi canım tabi tabi
    hangi kismi inandirmadi gardasim

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)