2025 Honda Forza çok kötü olmuş yorumlarınızı alalım?
Reklamlar
-
2025 forza artık albenisini bitirdi,güzelim göstergeyi kaldırıp motoru hiç etmişler,tablet ekran koymuşlar,tablet ekran nedir biz tablet ekran istesek bi tutucu uydudur tabletde takarız,tablet ekran motorun ruhuna ters,motosiklet dediğin zaman benim aklıma 2 şey geliyor biri egzozdan gelen akrapoviç bir ses ve hızlandıkça oynayan ibre,o hareket eden ibre motorda yoksa sanki motorlu bisiklet sürüyormuş gibi yani...tablet koyunca motor dahada değerli olmuyorki tablet ekran daha masrafsız birşey,motor çok sıradan durmuş gitmiş o güzelim forzanın efsanesi
Reklamlar
-
Piyasa buna yöneliyo artık, zamana ayak uydurmak mecburiyetindeyiz. Ha kimsenin de bunda tablet var gösterge yok diye kafasında belirlediği modelden vazgeçeceğini düşünmüyorum.
-
Ben de forzanın göstergelerinin ikonik olduğunu düşünüyorum. Değişmesi kötü olmuş ama maliyetler.
-
Motosikletin ekranından ruh beklentisi vay be benim için ruhu olan motosiklet yola güzel oturan freni koydummu kıçı başı oynamayan , az yakan çok kaçan motordur gerisi hava civa ;)
-
Şuraya bak ya. Bundan 20 sene önce millet yarış motorları peşinde koşturuyordu. Firmaların çeşit çeşit yarış, çıplak, klasik modelleri vardı. Şimdi yer gök tekerlekli tabure. Eicma Fuar videolarına bakıyorum yok o tabure yok şu tabure hepsinin görünümü de birbirinin aynı. Yani Koskoca firmalar düşük cc ler de 1 tane model çıkarırken Taburelere gelince 5 er 10 ar tane model çıkarıyor. Bu tarzı yaratanın ...
-
impetum adlı üyeden alıntı
Piyasa buna yöneliyo artık, zamana ayak uydurmak mecburiyetindeyiz. Ha kimsenin de bunda tablet var gösterge yok diye kafasında belirlediği modelden vazgeçeceğini düşünmüyorum.
Niye ayak uyduracaz,ben piyasaya değil piyasa bana ayak uydursun ben hiçbir ortama ayak uydurma çabasında değilim,hiç kimseye birşeyi beğendirme çabasında değilim,dikkat çekme çabasında değilim ben böyle bir modelim, o yüzden ben mecbur değilim,tabletin ne işi vae motorda
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:03 ----------
Evet zaten maliyeti düşük olduğu için öyle birşey yaptılar,Hani çocuğu markete götürürsün kaliteli çikolatayı beğendiremezsin gider ilgisini çeken ucuz çikolatayı ister, aynı o hesap. Çoluk çocuk motora binince durumlar bu hale geldi
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:07 ----------
Nikkfurie adlı üyeden alıntı
Motosikletin ekranından ruh beklentisi vay be
benim için ruhu olan motosiklet yola güzel oturan freni koydummu kıçı başı oynamayan , az yakan çok kaçan motordur gerisi hava civa ;)
Freni niye koyuyosun? Takip mesafeni koru,araçların fazla arasına girme,virajlara hızlı girme freni koymana gerek kalmaz, yavaş dokunursun durursun anladınnn ;)
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:09 ----------
TIGERSHARK adlı üyeden alıntı
Şuraya bak ya. Bundan 20 sene önce millet yarış motorları peşinde koşturuyordu. Firmaların çeşit çeşit yarış, çıplak, klasik modelleri vardı. Şimdi yer gök tekerlekli tabure. Eicma Fuar videolarına bakıyorum yok o tabure yok şu tabure hepsinin görünümü de birbirinin aynı. Yani Koskoca firmalar düşük cc ler de 1 tane model çıkarırken Taburelere gelince 5 er 10 ar tane model çıkarıyor. Bu tarzı yaratanın ...
Ne tabure? Scooterlarmı tabure?Japon Scooterları tüm racinglerden güvenli,çünkü racinglerde motoru iki bacağının ortasına alıyorsun direk tehlike! Evli barklı değilmisin sen ne işin var racingle mesela? Yarışçımıyız ki firmalar yarış motoru kovalasın?
-
dijital devir göstergesini keyiften koymuyorlar. analog göstergelerin motorun devir hızını yakalaması artık zor. motor blokları eskisi gibi hantal değil, zıp diye max devire çıkıp höst diye rolantiye iniyorlar.
-
shruikan adlı üyeden alıntı
dijital devir göstergesini keyiften koymuyorlar. analog göstergelerin motorun devir hızını yakalaması artık zor. motor blokları eskisi gibi hantal değil, zıp diye max devire çıkıp höst diye rolantiye iniyorlar.
Japona binersen öyle bir sıkıntı yaşamazsın ama çin hinte binersen devir göstergesi kafasına göre oynayabilir, o senin dediğin işin bahanesi,firmaların işine geliyor maliyetten kaçıyor, gösterişli ama ucuz şeyler insanların dikkatini çekiyor,Ben motorda tableti napayım olmadı bide oyun yüklenen model koysunlar yolda giderken oyun oynayalım tabletten
-
hayaletsrücü adlı üyeden alıntı
.....Freni niye koyuyosun? Takip mesafeni koru,araçların fazla arasına girme,virajlara hızlı girme freni koymana gerek kalmaz, yavaş dokunursun durursun.....
Şakamısın mübarek bunları yapmacaksam 6 aydır garajda yatan arabaya binerim , yok araya girme , yok viraja girme ohooo yanlış siteye yazıyorsun anladınnn...
-
Niye ayak uyduracaz,ben piyasaya değil piyasa bana ayak uydursun ben hiçbir ortama ayak uydurma çabasında değilim,hiç kimseye birşeyi beğendirme çabasında değilim,dikkat çekme çabasında değilim ben böyle bir modelim, o yüzden ben mecbur değilim,tabletin ne işi vae motorda
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:03 ----------
Evet zaten maliyeti düşük olduğu için öyle birşey yaptılar,Hani çocuğu markete götürürsün kaliteli çikolatayı beğendiremezsin gider ilgisini çeken ucuz çikolatayı ister, aynı o hesap. Çoluk çocuk motora binince durumlar bu hale geldi
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:07 ----------
Freni niye koyuyosun? Takip mesafeni koru,araçların fazla arasına girme,virajlara hızlı girme freni koymana gerek kalmaz, yavaş dokunursun durursun anladınnn ;)
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:09 ----------
Ne tabure? Scooterlarmı tabure?Japon Scooterları tüm racinglerden güvenli,çünkü racinglerde motoru iki bacağının ortasına alıyorsun direk tehlike! Evli barklı değilmisin sen ne işin var racingle mesela? Yarışçımıyız ki firmalar yarış motoru kovalasın?
Aynen scooter benim gözümde TEKERLEKLİ TABUREDİR.
Dört Silindirin Gücü Adınaaaa
......!
-
Şakamısın mübarek bunları yapmacaksam 6 aydır garajda yatan arabaya binerim , yok araya girme , yok viraja girme ohooo yanlış siteye yazıyorsun anladınnn...
Dur sana bitane video linki atacam izle belki fikrin http://https://www.instagram.com/ree...h5eGd4dnNua3Zndeğişirhttp://https://www.instagram.com/ree...h5eGd4dnNua3Zn
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:36 ----------
https://www.instagram.com/reel/DB1kOdkgqYW/?igsh=MWh5eGd4dnNua3Zn
İzle belki fikrin değişir
-
400.000 km dir her sabah bu videoyu izliyorum sağol
-
TIGERSHARK adlı üyeden alıntı
Aynen scooter benim gözümde TEKERLEKLİ TABUREDİR.
O senin fikrin biz ağırbaşlı adamlarız sizin gibi teker yapmıyoruz
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:42 ----------
400.000 km dir her sabah bu videoyu izliyorum sağol
Senin bi aralıksız 3 saat büyük sözüne ihtiyacın var
-
....Senin bi aralıksız 3 saat büyük sözüne ihtiyacın var
Sitenin en moruğu benim yav
-
Sitenin en moruğu benim yav
Öylesinde niye o zaman freni koyma çabasındasın senin dikkatli sürmen lazım şu aleti,virajda yatmakla aralara girmekle ne işin olabilir senin,yaşın varsa evliysen çocuğunda vardır sen çoluğunu çocuğunu düşünmeyip kendi keyfini düşünürsen olurmu
-
Ya ekran koymakla motosiklet kötümü olur, işin tam tersi daha iyi olur. Analog ekranın vermediği bir sürü bilgiyi sana sunar, daha net daha güzel daha modern görüntü elde edersin. Yeni çıkan her model bir önceki modelden genellikle daha performanslı ve daha kabiliyetli olarak çıkar (güç artışı olmasada kullanım kolaylığı artmış olur). Eğer böyle bir modeli kabul etmiyorsan eski modellerini tercih edebilir ve kullanabilirsin...
Yahu hem neden bu forumda 4-5 tane hesabın var ki 1 tanesi yetmiyor mu?
-
Valla Caponunda çok şeyindeydi, analog sevmişsiniz, sevmemişsiniz. Gene sıraya girecek millet. Göstergesinden önce tasını değiştireydi ya.
''Bir adam hangi yolda gidiyorsa, o yol onun kendi seçimidir.'' İp Man
-
Derdini seveyim postu olmuş resmen.
-
CVT scooter'da devir saatini neyleyeceğiz ben onu anlamadım? Biri açıklarsa sevinirim. (Kayış / baga değişim zamanlarını takip etmek için çok da şart değil; bunların servis / değişim zamanları belli, ara kontrol da yaptırılabilir...) Konu devir değil hız göstergesi ise digital göstergeyi anlık bir bakışla okumak daha kolay açıkçası; gözümüzü trafikten ne kadar az ayırırsak o kadar iyi...
-
Cyan adlı üyeden alıntı
CVT scooter'da devir saatini neyleyeceğiz ben onu anlamadım? Biri açıklarsa sevinirim. (Kayış / baga değişim zamanlarını takip etmek için çok da şart değil; bunların servis / değişim zamanları belli, ara kontrol da yaptırılabilir...) Konu devir değil hız göstergesi ise digital göstergeyi anlık bir bakışla okumak daha kolay açıkçası; gözümüzü trafikten ne kadar az ayırırsak o kadar iyi...
Benim 2016 xmax'de digital gösterge var, hızı gösteren digital göstergenin etrafında analog görünümlü digital çizgilerde olan devir göstergesi yapmışlar, çok da bakmıyordum ona, sonraki modellerde analog göstergeye geçmişlerdi o göstergeleri hiç sevmedim. digital gösterge seviyorum ben. devir göstergesi de ekran üzerinde analog görünümlü olsa yeter. Digital ekran olunca hem bir sür bilgiyi masrafsızca eklemeleri kolay oluyor.
Yeni model motosikletlere android auto/apple carplay sistemi koymaları lazım aslında. aliexpressde 15-20 dolara satılan şeyleri onların eklemeleri çok daha maliyetsiz olur, ayrıca alıp göstergenin üzerine monte etmeye onu monte etmek için de ayrı aparat almaya uğraşmazdık.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)