2025 Honda Forza çok kötü olmuş yorumlarınızı alalım?
Reklamlar
-
Talep ve şartlar meselesi. Genel olarak scooter tercih etmem aslında ama şehiriçi f/p rahat yolculuk için mantıklı. Vitesle debriyajla oynamak istemeyen için ideal. Uzun yol ayrı konu.
Tercihim yuvarlak far, analog+dijital göstergedir. Ama elzem de değildir. İsteyene de neden istiyorsun diyemeyiz.
Reklamlar
-
Ankara'da olanlar için;
Bu hafta Cumartesi günü Honda Tansoy'da yeni Forza'nın tanıtım günü var. Zamanı olan gelsin. Motoru beğenmeseniz de bedava çay, kurabiye falan yersiniz
-
Tablet - Analog tartışması bi yana ben 3 ay sonra Forza almayı düşünüyorum. Limitim Max 300.000
Forza ile ilgili malum bazı şikayetler var. Başta tas ve kafa sallama ile alakalı. Sizce Forza mı tercih etmeliyim yoksa X Max mi?
Harici seçeneklerim de bunlar olmazsa Voge sr4 ve QJ 250
Sizin tavsiyeniz nedir?
-
hayaletsrücü adlı üyeden alıntı
Niye ayak uyduracaz,ben piyasaya değil piyasa bana ayak uydursun ben hiçbir ortama ayak uydurma çabasında değilim,hiç kimseye birşeyi beğendirme çabasında değilim,dikkat çekme çabasında değilim ben böyle bir modelim, o yüzden ben mecbur değilim,tabletin ne işi vae motorda
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:03 ----------
Evet zaten maliyeti düşük olduğu için öyle birşey yaptılar,Hani çocuğu markete götürürsün kaliteli çikolatayı beğendiremezsin gider ilgisini çeken ucuz çikolatayı ister, aynı o hesap. Çoluk çocuk motora binince durumlar bu hale geldi
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:07 ----------
Freni niye koyuyosun? Takip mesafeni koru,araçların fazla arasına girme,virajlara hızlı girme freni koymana gerek kalmaz, yavaş dokunursun durursun anladınnn ;)
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:09 ----------
Ne tabure? Scooterlarmı tabure?Japon Scooterları tüm racinglerden güvenli,çünkü racinglerde motoru iki bacağının ortasına alıyorsun direk tehlike! Evli barklı değilmisin sen ne işin var racingle mesela? Yarışçımıyız ki firmalar yarış motoru kovalasın?
Zaten piyasa da dediğim üreticiler değil kullanıcılar hocam. Çoğunluk bunu istediği için böyle oluyo. Ayak uydursak da uydurmasak da bikaç yıla analog gösterge hiç kalmayacak. Markaların da azınlığı umursayacağını sanmıyorum.
-
Symurg adlı üyeden alıntı
Tablet - Analog tartışması bi yana ben 3 ay sonra Forza almayı düşünüyorum. Limitim Max 300.000
Forza ile ilgili malum bazı şikayetler var. Başta tas ve kafa sallama ile alakalı. Sizce Forza mı tercih etmeliyim yoksa X Max mi?
Harici seçeneklerim de bunlar olmazsa Voge sr4 ve QJ 250
Sizin tavsiyeniz nedir?
Kymco.+++++
''Bir adam hangi yolda gidiyorsa, o yol onun kendi seçimidir.'' İp Man
-
ben yamahacıyım ve forzayı tek geçerdim ama şu baş tas ve kafa sallamaya çok şaşırdım. yeni forza ile bence forza da standart bir motor oldu o klasiklik gitti. xmax tmax devam ederdim sıfır değilse illaha veya temiz 2.el çok çok düşük km kroniksiz forza
-
sallami adlı üyeden alıntı
Kymco.+++++
Evet yazmayı unuttum o da var seçeneklerim arasında.
Uzun vadeli binebileceğim ama olurda bir problemle karşılaşırsam da kolayca elden çıkaracağım bir motosiklet istiyorum. Şu ana kadar 8000km scooter tecrübem var 125cc ile. Günlük 30km kullanıyorum işe gel git yaparken. %90 şehir içi asfaltta sürüyorum ama nadiren de olsa köy yollarında geziye gidiyorum yazın arkadaşlarla.
Neyi tercih etmeliyim. Forumun tecrübelilerinin tavsiyesine ihtiyacım var.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)