Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Yeni Ducati Panigale V2 ve Streetfighter V2 Tanıtıldı.

REKLAM ALANI
    Motoseverrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ns 200 15" Spontini 110 23"
    Geçtiğimiz günlerde bu iki model tanıtıldı, artık bu 2 modelde eski modellerde bulunana Superquadro motor yerine yeni tanıtılan 890 cc hacminde olan blok ile geldi. Her ne kadar Superquadro bloğunu kullanmadıkları için biraz hayal kırıklığı olsada işin aslını öğrenince anlam vermeye başladım, yeni Panigale V2 eski modele 17 kilo daha hafif... Eski modelden sadece 0.249s daha yavaş bununda nedeni motor gücünün daha az olmasından dolayı, eğer pist kurulumu yapılırsa yeni model çok daha iyi sonuçlar vereceğine inanıyorum. Pist kurulumu olursa bir Duke 390 kadar hafif fakat 3 katı gücünde...

Yeni Panigale V2:

Yeni Streetfighter V2:

tommygun bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı Motoseverrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçtiğimiz günlerde bu iki model tanıtıldı, artık bu 2 modelde eski modellerde bulunana Superquadro motor yerine yeni tanıtılan 890 cc hacminde olan blok ile geldi. Her ne kadar Superquadro bloğunu kullanmadıkları için biraz hayal kırıklığı olsada işin aslını öğrenince anlam vermeye başladım, yeni Panigale V2 eski modele 17 kilo daha hafif... Eski modelden sadece 0.249s daha yavaş bununda nedeni motor gücünün daha az olmasından dolayı, eğer pist kurulumu yapılırsa yeni model çok daha iyi sonuçlar vereceğine inanıyorum. Pist kurulumu olursa bir Duke 390 kadar hafif fakat 3 katı gücünde...

Yeni Panigale V2:
    https://r.resimlink.com/Euo8ZJLbYG.jpg https://r.resimlink.com/5H4EbUR.jpg

https://r.resimlink.com/NgHfj7.jpg

Yeni Streetfighter V2:

https://r.resimlink.com/u8-EMDQ7.jpg
    iyi hoş adamsın, bilgilinsin de fakat böyle fantazi motorlar yerine ulaşılabilecek motorlar hakkında bilgi versen daha iyi olmaz mı ?

kim alacak bunu ?

nt1100 x adv nc750 bunlardan bahset bize.

nt1100 un makyajını beğendim ben, ne diyosun ? bence alınabilecel en makul tur motoru.
    tracer gt hiç tur motoru gibi durmuyor kimse kusura bakmasın.

şu dukati hayranlığını bırak artık motosever
    ofonazi bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı coztanza adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iyi hoş adamsın, bilgilinsin de fakat böyle fantazi motorlar yerine ulaşılabilecek motorlar hakkında bilgi versen daha iyi olmaz mı ?

kim alacak bunu ?

nt1100 x adv nc750 bunlardan bahset bize.

nt1100 un makyajını beğendim ben, ne diyosun ? bence alınabilecel en makul tur motoru.
    tracer gt hiç tur motoru gibi durmuyor kimse kusura bakmasın.

şu dukati hayranlığını bırak artık motosever
    Tekrardan aramıza hoşgeldin, banlanmaman dileğiyle (hiç şeapma biliyorum, Honda <3 ). Valla bahsettiğiniz modelleri inceleyecek kadar kanım yavaş akmıyor .

Nt1100 modeli daha çok bana X-Adv'yi andırıyor bu yüzden pek hoşuma gitti diyemem, fakat bu tarz bir motosiklet alacak olsam Multi'den sonra en çok hoşuma giden ve ucuz maliyetli olan V-Strom bakardım, hatta işler yolunda giderse Ns200 yollayıp Abs'li bi V-strom da alabilirim . Honda'yı beğenmedim diye kızma sadece o güzelim tasarımı skutere benzettikleri için bana hoş gelmiyor.

Punctum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
    Lafı hiç eğip bükmeye gerek yok. Hyper Naked sınıfının lideri Ducati Streetfighter'dır. 2 lisi olur, 4'lüsü olur ama bu varken diğerleri hep sönük kalacak...

Alacak durum da var ama pek olacak iş değil. Bunu alıp işe gidebilir miyim? Yav daha 750 Hornet'i zor kabul ettirdik, bununla gidersem dedikodu alıp başını gider Bir de ben kıl adamım. Bunu sokakta bırakıp, kafeye falan bile gidemem. Biri mi çarptı, düşürdü mü, veletler kurcaladı mı? Ohoo, keyiften çok eziyet verir adama...

Bunu alacak adamın garajında en az 2 motor olacak. Bunu arada gazlamak için kullanacak, sonra geri garaja bırakacak. Böyle yazınca ooo ne keyifli iş diyorsunuz ama pek öyle değil. Motorda değil ama otomobilde yıllarca böyle hafta sonu gazlamalık üst sınıf araçlarım oldu. Bir yerden sonra yorucu iş. Hele Türkiye'de yaşıyorsanız.

Ha, Avusturya'da olur, Norveç'te falan olur, ama burada zor. Hep hayalim olarak kalacak gibi...CB 1000 Hornet neyime yetmeyecek yav ? Hem maşasını da değiştirmişler...
    Motoseverrr, uurrdmrr ve loshh3619 bunu beğendiler.

Motosikleti
    2022 DL650A
    NT1100'ün hakkı yeniyor bence; yeni modeli çok iyi olmuş, önemli eksiklerini kapatmışlar, bir sonraki kasasını düşünebilirim. Evet biraz tipsiz ama gerek motor platormu gerek de konforu ile tof tof keyifli yol yapılacak bir motosiklet. Rüzgârdan iyi koruyan bir ön karenajı kafası varsa varsın X-ADV'ye benzesin.
    coztanza ve espresso bunu beğendiler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı Cyan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    NT1100'ün hakkı yeniyor bence; yeni modeli çok iyi olmuş, önemli eksiklerini kapatmışlar, bir sonraki kasasını düşünebilirim. Evet biraz tipsiz ama gerek motor platormu gerek de konforu ile tof tof keyifli yol yapılacak bir motosiklet. Rüzgârdan iyi koruyan bir ön karenajı kafası varsa varsın X-ADV'ye benzesin.

güzel motor ya.şu kafaya baksana bmw rt kafasını hatırkattı bana.belli ki güzel bir ruzgar koruması var.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:22 ----------

Alıntı Punctum adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Lafı hiç eğip bükmeye gerek yok. Hyper Naked sınıfının lideri Ducati Streetfighter'dır. 2 lisi olur, 4'lüsü olur ama bu varken diğerleri hep sönük kalacak...

Alacak durum da var ama pek olacak iş değil. Bunu alıp işe gidebilir miyim? Yav daha 750 Hornet'i zor kabul ettirdik, bununla gidersem dedikodu alıp başını gider Bir de ben kıl adamım. Bunu sokakta bırakıp, kafeye falan bile gidemem. Biri mi çarptı, düşürdü mü, veletler kurcaladı mı? Ohoo, keyiften çok eziyet verir adama...

Bunu alacak adamın garajında en az 2 motor olacak. Bunu arada gazlamak için kullanacak, sonra geri garaja bırakacak. Böyle yazınca ooo ne keyifli iş diyorsunuz ama pek öyle değil. Motorda değil ama otomobilde yıllarca böyle hafta sonu gazlamalık üst sınıf araçlarım oldu. Bir yerden sonra yorucu iş. Hele Türkiye'de yaşıyorsanız.

Ha, Avusturya'da olur, Norveç'te falan olur, ama burada zor. Hep hayalim olarak kalacak gibi...CB 1000 Hornet neyime yetmeyecek yav ? Hem maşasını da değiştirmişler...
    şu motora yolda arı çarpsa çizdi mi acaba diye bakarım.
    heidi klum la sevgili olmak gibi bişey. kafan hiç rahat olmaz.

alınmaz bu motor.

streetfaytır için konuşmuyorum tabi, diğeri.

Motosikleti
    https://encrypted-tbn0.gstatic.com/i...QjrdQ&usqp=CAU

güzel motor ya.şu kafaya baksana bmw rt kafasını hatırkattı bana.belli ki güzel bir ruzgar koruması var.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:22 ----------

şu motora yolda arı çarpsa çizdi mi acaba diye bakarım.
    heidi klum la sevgili olmak gibi bişey. kafan hiç rahat olmaz.

alınmaz bu motor.

streetfaytır için konuşmuyorum tabi, diğeri.
    Hornet mi diyorsun?

1000'liği alınır ya, ama bendekinden soğudum

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Hornet mi diyorsun?

1000'liği alınır ya, ama bendekinden soğudum
    yok be ilk fotodaki panigale v2 için diyorum.
    hornet 1000 sp çok güzel ve alınabilir bir motor :d
    sokakta ara sıra bırakıkabilir panigale nin üzerine yağmur yağmamalı kesinlikle

Motosikleti
    yok be ilk fotodaki panigale v2 için diyorum.
    hornet 1000 sp çok güzel ve alınabilir bir motor :d
    sokakta ara sıra bırakıkabilir panigale nin üzerine yağmur yağmamalı kesinlikle
    Normal ölümlüler için Hornet 1000 SP bence de limit noktalarda. Hem fiyat iyi, hem performans. Maşaya baktım o da fena değil. 1 yılda 750 CC'den 1000 CC'ye geçmek erken mi acaba?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Normal ölümlüler için Hornet 1000 SP bence de limit noktalarda. Hem fiyat iyi, hem performans. Maşaya baktım o da fena değil. 1 yılda 750 CC'den 1000 CC'ye geçmek erken mi acaba?
    ben geçmek isterdim fakat sürekli kullanacağım bir motorun 4 silindir 155 hp olması da biraz sacma sanki

Motosikleti
    ben geçmek isterdim fakat sürekli kullanacağım bir motorun 4 silindir 155 hp olması da biraz sacma sanki
    Sürekli ve tek kullanılacaksa 70 hp yeterde artar bence, bunu Suzuki zamanında çok güzel yapmış . Açıkcası Ducati sahibi olsam sanırım rahat rahat sokağa bırakıp gidermiyim bilmiyorum, sen senelerce emek ver gelsin veledin biri üstüne çıksın foto çekinmek için abuk subuk şekillere girip motosiklete zarar versin gelde kafayı yeme .
    espresso bunu beğendi.

Motosikleti
    Ben şehir adamıyım. Öyle dağ bayır motosikletle gezmem. Şehir içinde de 4 silindir bence de saçma gibi. Ama yine de yükseliyorum yav. Şöyle kırmızı bir 1000 Hornet SP? İçim gitmiyor değil...hele bir gelsin, üstüne oturalım, fiyatına bakalım, belki...

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:57 ----------

Sürekli ve tek kullanılacaksa 70 hp yeterde artar bence, bunu Suzuki zamanında çok güzel yapmış . Açıkcası Ducati sahibi olsam sanırım rahat rahat sokağa bırakıp gidermiyim bilmiyorum, sen senelerce emek ver gelsin veledin biri üstüne çıksın foto çekinmek için abuk subuk şekillere girip motosiklete zarar versin gelde kafayı yeme .
    Bu tür ekstrem motorlar, günlük öyle rahat edilecek makineler değil zaten. Her an dikkat gerektiren şeyler. Yorar adamı. Forumda atıp tutarız o kadar...

Motosikleti
    Bu tür ekstrem motorlar, günlük öyle rahat edilecek makineler değil zaten. Her an dikkat gerektiren şeyler. Yorar adamı. Forumda atıp tutarız o kadar...
    Nasip olursa V-Strom 650 almayı planlamaya başladım, en düşük abs li model kaçta başlıyor bilmiyorum ama göze batmayacak en güzel modellerden biri .
    espresso bunu beğendi.

Motosikleti
    2022 DL650A
    Nasip olursa V-Strom 650 almayı planlamaya başladım, en düşük abs li model kaçta başlıyor bilmiyorum ama göze batmayacak en güzel modellerden biri .
    Naked opsiyon olarak SV650A da çok güzel, daha hafif ve azıcık daha güçlü. Çok tutmadı bizde o yüzden ikinci elde daha da uygun fiyatlı bulunabilir.

Motosikleti
    Alıntı Cyan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Naked opsiyon olarak SV650A da çok güzel, daha hafif ve azıcık daha güçlü. Çok tutmadı bizde o yüzden ikinci elde daha da uygun fiyatlı bulunabilir.
    Artçısız sürüş planlasaydım SV650A modelini düşünebilirdim fakat konu bu tarz olsaydı Monster 696 modeline yönelirdim. Benim düşündüğüm V-Strom ilk jenarasyon abs ye sahip olan modelleri düşünüyorum, onlarda sanırsam 250.000 TL civarında bana uygun modeller var. O ayarlarda başka motosikletler varsa önerilere açığım .
    Cyan bunu beğendi.

Nikkfurie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW , Piaggio , Sym
    Konu iki kutup arasında gidip geliyor canım Ducati'ler arada kaynadı bir tarafta sorunsuz olsun marşa her bastığımda kafam rahat olsun diyenler , diğer tarafta ise marşa basıp yola çıkınca heyecanlandırsın adrenalin pompalasın , bu kadar sportifliğin heyecanın da bir bedeli olacak elbet diyenler..
    espresso bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı Nikkfurie adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Konu iki kutup arasında gidip geliyor canım Ducati arada kaynadı bir tarafta sorunsuz olsun marşa her bastığımda kafam rahat olsun diyenler , diğer tarafta ise marşa basıp yola çıkınca heyecanlandırsın adrenalin pompalasın , bu kadar sportifliğin heyecanın da bir bedeli olacak elbet diyenler..
    Ducati eski Ducati değil artık, o yüzden alıp marşa basıp her yere gitmeye güvenirim. Fakat nazar değer korkusu yok değil ...

Motosikleti
    BMW , Piaggio , Sym
    Ducati eski Ducati değil artık, o yüzden alıp marşa basıp her yere gitmeye güvenirim. Fakat nazar değer korkusu yok değil ...
    Çevremde hiç Ducati kullanan yok anca forumlarda duyduğumuz kadar biliyorum arıza durumlarını , eskiden elektronik arızalarını çok duyuyordum yeni nesilde çözmüşlerdir herhalde , Multi nin kafa tasarımı çok hoşuma gidiyor hatta 170 bg lik gücü bile tasarımı kadar beni cezbetmiyor bu sebeple benzer tasarımlı V2 gayet yeterli benim için , arada ikinci elde komik rakamlara V2 ler görüyorum sarı sitede bi heyecan yapıyorum ama sonra benim çirkin oğlanı ararım gibi geliyor vazgeçiyorum :D
    espresso bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı Nikkfurie adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çevremde hiç Ducati kullanan yok anca forumlarda duyduğumuz kadar biliyorum arıza durumlarını , eskiden elektronik arızalarını çok duyuyordum yeni nesilde çözmüşlerdir herhalde , Multi nin kafa tasarımı çok hoşuma gidiyor hatta 170 bg lik gücü bile tasarımı kadar beni cezbetmiyor bu sebeple benzer tasarımlı V2 gayet yeterli benim için , arada ikinci elde komik rakamlara V2 ler görüyorum sarı sitede bi heyecan yapıyorum ama sonra benim çirkin oğlanı ararım gibi geliyor vazgeçiyorum :D
    Abi ara sıra Ducati forumuna gider bakar incelerim fakat öyle ahım şahım bir problem yaşayan yok ve forumda insanlar sadece dertlerini aramaya geliyorlar problem yüzdeleri varsa bilinki sebepleri onlar. Açıkçası Audi sonrası Ducati çok daha sağlam ve güvenilir çoğu sıkıntılı Ducati modelleri Audi öncesine ait... Bu çıkan yeni V2 bloğu Multi'ye çok yakışır, incelemelere göre neredeyse sabit bir tork eğrisine sahip buda şehir içi ve virajlı yollarda tatlı sürüşler demek. Fakat imkanın olursa abi V2S senin için daha iyi olur, güncel olan S modelinin frenleri baz versiyona göre daha iyi. Yeni Ducati modelleri çok farklı değişikliklere uğramış gibi gelsede tasarım tipi halen aynı...

Biraz konu dışına çıkayım abi , bu aralar ileri doğru V-Strom 650 düşünüyorum. İlk abs olan modeller kaç senesinde geldi ve yakıtı işletmesi nasıl?

Motosikleti
    BMW , Piaggio , Sym
    Abi ara sıra Ducati forumuna gider bakar incelerim fakat öyle ahım şahım bir problem yaşayan yok ve forumda insanlar sadece dertlerini aramaya geliyorlar problem yüzdeleri varsa bilinki sebepleri onlar. Açıkçası Audi sonrası Ducati çok daha sağlam ve güvenilir çoğu sıkıntılı Ducati modelleri Audi öncesine ait... Bu çıkan yeni V2 bloğu Multi'ye çok yakışır, incelemelere göre neredeyse sabit bir tork eğrisine sahip buda şehir içi ve virajlı yollarda tatlı sürüşler demek. Fakat imkanın olursa abi V2S senin için daha iyi olur, güncel olan S modelinin frenleri baz versiyona göre daha iyi. Yeni Ducati modelleri çok farklı değişikliklere uğramış gibi gelsede tasarım tipi halen aynı...

Biraz konu dışına çıkayım abi , bu aralar ileri doğru V-Strom 650 düşünüyorum. İlk abs olan modeller kaç senesinde geldi ve yakıtı işletmesi nasıl?
    Abs li ilk Vstrom 2007 de geldi , çalıştığım yerden sordun ;)
    espresso bunu beğendi.

1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)