Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Sıfır Motosiklet Kampanyaları

REKLAM ALANI

Yakın zamanda sıfır motosiklet almayı planlıyorum, aklımda kesin bir model yok, firmaların kendi sitelerinde yayınladıkları kampanyalar dışında fırsatlar oluyor mu? Bayiler liste fiyatından indirim yapıyorlar mı, yapıyorlarsa ne oranda oluyor?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Bazı bayiler bazı motorları liste fiyatının altında verebiliyor eğer nakit alırsanız. Ancak bu bayiden bayiye değişir. Alacağınız motorun bayisine gidip sormanız lazım.

Motosikleti
    falcon flash 100
    Her bayinin de fabrikadan, distribütörden motosiklet alış fiyatı bir değil sene başında verdikleri alış taahhüdüne göre fabrika, distribütör ıskonto uyguluyor.

Bu sebepten bazı bayiler daha düşük fiyattan aldıkları için bazen daha düşük fiyattan satabiliyor.

İkili ilişkilerin iyi ise cirosu yüksek bayiden daha uygun fiyata bulabilirsin.

Ben de aynı şekilde kampanya takibindeyim. Aklımda herhangi bir model yok. F/p ve kredi kartına taksit kriterlerim var. Japonlar zaten kredi kartına taksit ile nakit alım fiyatı arasında ki uçurum nedeniyle şimdilik kapsama alanim dışında. Suzuki nin peşin fiyatına taksitli kampanyasında ki motorlara yetişemedim. (V storm 650 ve 800 de)
    Kymco downtown 250 ve dtx360 in fiyatları düşerse niyetim var.
    SYM nht 200 fiyati takibimde.
    KTM adv 390 i nakitte iyi fiyata verdiler, ama taksitte uçtular, o kampanya bitti.
    D400 ug takibimde.
    Aralık ayında biraz daha güzel kampanya olur inşallah.
    En kötü xpulse veya rtr200 alırım diyorum bakalım nasip.
    Eğer peşin paranız varsa şu an benelli trk702x i 298 bin TL gibi (MT 25 parası) çok düşük fiyata veriyorlar. Taksit yapsalardi Çin işi Japon işi demez atlardim .
    Benim amacım belirli bir motoru almaktan ziyade 2025 euro5+ öncesinde bir motor alayim, kenarda dursun, ufak ufak binerim niyetindeyim. Esas kovaladigim motorlar 2 inci el orta segment ve üstü Japonlar.
    Kampanya takibine devam...
    ymg bunu beğendi.

krides'ta royal enfield kampanyası var.
    sadece hunter 350 modeli için geçerli iphone 14 hediyeli
    her model için geçerli bi kısım peşinat karta vade farksız taksit var.

fancydriver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Ns200 - Honda Cb250R - CfMoto Mt650
    Bu konuya sahip çıkarsak, bence çok önemli, tık alan bir konu haline gelecektir.

Donanımhaber'de sıfır araç kampanyaları diye bir konu var, araç alma arefesindeyken çok yardımını aldım ve gayet uygun fiyata aldım aracamı.

Epey gezen insanlarız, kendimce elimden geldiği kadar katkı yapmaya çalışacağım, umarım güzel ve yararlı bir konu olur.

LynXMaSTeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 650F | Honda CB750 Hornet
    bi kawasaki indirim yapmıyor sanırım. adamlar burunlarından kıl aldırmıyor.

lordmayros - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Z500SE 2024 - Honda Activa 125 2024
    Kawasakide ki motorlar E5+ o yuzden indirim yok hatta 2025 te bindirim var
    Adamlar cok akilli ileriyi gorup 2024 modellerini E5+ normuna uygun uretip gondermisler bi ara Versy 1000 vardi oda cok az onlari kampanyali satip bitirdiler

Dün Balıkesir MotoAltan a gittim. Ktm-Aprilla-Vespa-Svartpilen-Suzuki vs hepsinde listeden de indirim yapıyorlar, İnstagram hesabında yayınlamışlar. Ben Eldiven almak için gitmiştim.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)