Ben cbr 125r almak istiyorum ama en azından 250 lik gibi gitsin istiyorum o yüzden motor bloğu takılır mı hangi motor bloğu en uygun olur yada 250 gibi gitmesi için ne yapabilirim?
Ben cbr 125r almak istiyorum ama en azından 250 lik gibi gitsin istiyorum o yüzden motor bloğu takılır mı hangi motor bloğu en uygun olur yada 250 gibi gitmesi için ne yapabilirim?
ninja 400 bloğu taktır, seneye de kullanırsın.
yanlış hatırlamıyorsam bir aralar vardı böyle birşey , cbr250r bloklu cbr125r İstanbul'da pistlerdeydi sanırım kesin bilgi değil yanlış hatırlıyor olabilirim ama 250r bloğu illaki daha büyük silindir hacmi vesaire diye daha ağır aerodinami ve motorun dengesini bozar , şaseleri aynı , 250r bloğu biraz ağır ve büyük onu eğimli bir şekilde yapılabilir ama sürekli motor arıza ışığı yanar , beyine yazılım veya yeni beyin alman gerekebilir çünkü bazı beyinlere yazılım olmuyor , daha büyük bi enjeksiyon , daha iyi fren diski , yeni ebat lastikler. bunu baya yabancı forumlarda araştırmış biri olarak cbr250r alman daha mantıklı olur ehliyetin yetmiyosa aynı renk 2 tane cbr al 125r'ın plakasını 250r'a tak :D hem daha ucuza çıkarsın hem 2 tane motosikletin olur veya karbüratörlüye çevirip CG gibi cc arttırabilirsin sahibindende böyle bir ilan vardı , randuman tutcağını pek sanmıyorum . Kısacası attığın taş ürküttüğün kuşa değmez :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)