Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kask ve lastik tavsiye

REKLAM ALANI

Merhaba iyi forumlar

Yeni bir kask alacağım. Listemde HJC c10 , Scorpion exo 391 ve enduromarket adlı sitede gördüğüm acerbis krapon 24 ile airoh connor var .Sizce bu kasklardan hangisini almalıyım.

Birde motorsikletim için ön arka lastik seti olarak continental tkc70 veya contitrailattack 3 mantıklımı kullanan varmmı (ebatlar 100/90/19 arka 130/80/17)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    loshh3619 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Dominar D250
    Scorpion Exo 391 diğer seçenekler arasında mantıklı hocam,ek olarak HJC C70N ve Airoh Valor modelini de tavsiye ederim. HJC'de dahili güneş vizörü var bu arada, fiyatına göre güzel kask.

Alıntı Rohanlı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba iyi forumlar

Yeni bir kask alacağım. Listemde HJC c10 , Scorpion exo 391 ve enduromarket adlı sitede gördüğüm acerbis krapon 24 ile airoh connor var .Sizce bu kasklardan hangisini almalıyım.

Birde motorsikletim için ön arka lastik seti olarak continental tkc70 veya contitrailattack 3 mantıklımı kullanan varmmı (ebatlar 100/90/19 arka 130/80/17)
    Exo391 aralarında performans olarak güzel biraz daha bütçe arttırabilirsen 491 , C70N bakabilirsin . Lastik olarak bütçeni belirtirsen daha iyi olur . TKC70 için çamurlu , düzgün olmayan yollarda biraz kötü , ıslak performansı iyi genel kullanımı ısındıktan sonra da iyi Sport Touring gibi bir lastik . KTM'lerin üstünde geliyordu yanlış hatırlamıyosam

Motosikleti
    duke 390 150 beygir
    Butce varsa 491,yoksa 391 yada hjc70.
    C10 sanirim ucuza kaciyor,kaliteli olmayabilir

BUGR4H4N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 MT 07
    Sana benimde kullandığım LS2 Vector var eğer kafan S beden ise 6500 lira full fiberglass 1300 gram hafif güzel kask. Senin baktıkların polikarbon manavda karpuz olur fiberglass bak kaza kafana zarar gelmesin. yıl 2021 ilk kuyeliğe başlamışım ben full ekipman millet marslı görmüş gibi konuşuyoruz kasklar hakkında arkadaş dedi motordan uçtum diklemesine yere çakıldım kask yarıldı kafam kanıyordu bir kaskın bunu yapmaması lazım kafaya asla zarar verdirtmemesi lazım gibi gibi evet bütçe kısıtlı ama canını düşün

Alıntı BUGR4H4N adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sana benimde kullandığım LS2 Vector var eğer kafan S beden ise 6500 lira full fiberglass 1300 gram hafif güzel kask. Senin baktıkların polikarbon manavda karpuz olur fiberglass bak kaza kafana zarar gelmesin. yıl 2021 ilk kuyeliğe başlamışım ben full ekipman millet marslı görmüş gibi konuşuyoruz kasklar hakkında arkadaş dedi motordan uçtum diklemesine yere çakıldım kask yarıldı kafam kanıyordu bir kaskın bunu yapmaması lazım kafaya asla zarar verdirtmemesi lazım gibi gibi evet bütçe kısıtlı ama canını düşün
    LS2 en iyi F/P kask olup kendini son yıllarda çok geliştirse de içim ısınamıyor bir türlü ama malzeme yapısı güzel

Uzun zamandır Nolan kask kullanıyorum ve gerçekten çok memnunum. Hem tasarımı hem de sunduğu güvenlik hissi gerçekten üst düzey. Özellikle uzun yolculuklarda rüzgar sesini minimuma indirmesi ve rahat iç pedleri sayesinde konfor sağlıyor.

Nikkfurie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW , Piaggio , Sym
    Alıntı Relphegor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Uzun zamandır Nolan kask kullanıyorum ve gerçekten çok memnunum. Hem tasarımı hem de sunduğu güvenlik hissi gerçekten üst düzey. Özellikle uzun yolculuklarda rüzgar sesini minimuma indirmesi ve rahat iç pedleri sayesinde konfor sağlıyor.
    Nolan'ın rüzgar sesini minimuma indirdiğini düşünüyorsan yanılıyorsun , evet fiyat farkı uçurum ama Shoei gibi kaskların sessizliği yanında Nolan sınıfta kalır bil istedim..
    espresso bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)