Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motordan duman çıktı marş almıyor

REKLAM ALANI

Beyler marş almıyor diye tamire verdim düzeldi sonra gecesi şimdi motordan duman çıktı marş almamaya tekrar başladı sebebi ne olabilir ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı Dnz_.25 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Beyler marş almıyor diye tamire verdim düzeldi sonra gecesi şimdi motordan duman çıktı marş almamaya tekrar başladı sebebi ne olabilir ?
    marş motoru bozulmuş, yanmış olabilir mi ?

götürdük elektrik sisteminden kaynaklıymış sanırsam komple değişmesi gerekiyo

Elektrikle ilgili olduğunu sanmam herhangi bir kablo kopmuş veya oksit yapmışsa sıkıntı ama ücretine bağlı bir şey bu ne kadar işçilik alacak? Marş almaması için bir sürü parça var (marş motoru , konjektör , enjeksiyon , buji) marş motorunu kontrol edebilirsenn onu hallet forumda boyle bir konu bile vardı bkz: https://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/97268-mondial-150-x-treme-max-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-220.html#post3334522. Konjektör yanmışsa bobinajcıda sardırılacak veya yenisi alınacak Manisa veya İzmir'deysen tanıdığım bir usta var Manisa'daki Yamaha Serhata(Türkoğlu motors)un yaptırdığı yer. Buji en kolayı 400-500TL işçilik dahil işin içinden çıkabilirsin hiç bilmiyorsan . Enjeksiyon da yanmış olabilir veya tıkanmış olabilir temizlenmesi lazım . Dönme sesi vesaire varsa marş motorundandır video koyarsan daha yardımcı olabiliriz

halletik bro sağolasın sorun neden onu bilmiyom ama komple elektrik setini değiştirttim o soeun gitti birde hafif bi kaza yaptım o sıra viteste marş almamaya başladı onuda marş motoru takarak halleti şimdi ise peoblem şu far açıken marş almıyor muhtemelen kabloları yanlış bağladı ama oda başka bi konu

Alıntı Dnz_.25 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    halletik bro sağolasın sorun neden onu bilmiyom ama komple elektrik setini değiştirttim o soeun gitti birde hafif bi kaza yaptım o sıra viteste marş almamaya başladı onuda marş motoru takarak halleti şimdi ise peoblem şu far açıken marş almıyor muhtemelen kabloları yanlış bağladı ama oda başka bi konu
    Viteste marş almaması müşürdendir :D o adama gitmeni pek önermem , motosikleti bilmiyorum ama çoğu elektrik tesisatı çok pahalı , tamir edilmesini istesen 1-2 hafta motosiklet yatıyor , değişmesi gerekse 1 hafta yatıyor en iyisi düzgün bir ustada parasına kıyıp 1-2 hafta yatırmak yoksa bi yerde sigorta atıyor , kısadevre veya kaçak akım cartcurt birşeyler çıkıyor ve seni yolda bırakıyor. Çekici masrafı ve yolda kalmakla uğraşmamak için düzgün ustaya gitmek lazım , kız arkadaşımla ilk tanıştığımızda yolda kalmıştık radyatör veya fan müşürünü yanlış taktıkları için , motosikletin tüm devreleri çalışıyor marş almıyordu vurdurarakta çalışmadı neyseki motosiklet için konuşmuyormuş benimle , tabi tanıştığın insanları böyle sınamakta kötü oluyor biraz :D ama sınama amacın varsa yeni tanıştığın birisini kötü bi tane ustaya hemen hallettirebilirsin , yolda kaldığında tavırları değişiyorsa sıkıntı var.
    caner aydın bunu beğendi.

Nikkfurie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW , Piaggio , Sym
    Sanırım silindire yağ iniyor ve bujin yağlanıyor..

Alıntı uurrdmrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Viteste marş almaması müşürdendir :D o adama gitmeni pek önermem , motosikleti bilmiyorum ama çoğu elektrik tesisatı çok pahalı , tamir edilmesini istesen 1-2 hafta motosiklet yatıyor , değişmesi gerekse 1 hafta yatıyor en iyisi düzgün bir ustada parasına kıyıp 1-2 hafta yatırmak yoksa bi yerde sigorta atıyor , kısadevre veya kaçak akım cartcurt birşeyler çıkıyor ve seni yolda bırakıyor. Çekici masrafı ve yolda kalmakla uğraşmamak için düzgün ustaya gitmek lazım , kız arkadaşımla ilk tanıştığımızda yolda kalmıştık radyatör veya fan müşürünü yanlış taktıkları için , motosikletin tüm devreleri çalışıyor marş almıyordu vurdurarakta çalışmadı neyseki motosiklet için konuşmuyormuş benimle , tabi tanıştığın insanları böyle sınamakta kötü oluyor biraz :D ama sınama amacın varsa yeni tanıştığın birisini kötü bi tane ustaya hemen hallettirebilirsin , yolda kaldığında tavırları değişiyorsa sıkıntı var.
    bilmiyorum 5 k aldı ön arka sinyal stop taktı plakalık felan kornalar ve sinyaller her şey çalışmaya başladı şimdi marş alıyo ama dediğim gibi o far açıkken marş almama şeyini anlamadım sanırım aküden olabilir çünkü göstergenin ışığıda çalıştırmadan bi azalıyo ve marş yemiyo far açıkken

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)