Ben Yamaha Super Tenere'yi çok beğeniyordum , yakın arkadaşımda vardı uzun yolda , şehir içi vs kullandım sonra ekonomik sebeplerle aynı sınıftan GS i aldım , aralarında 50 kg fark var , kullandıkça bu farkın avantajlarını daha iyi anlıyorum , hafif motor her türlü mutlu eder , çok net..
Açık konuşmak gerekirse fik fik fik tüm bu yeniliklerin belli bir seviye üstüne çıkamayan kullanıcılar açsından "çok da fifi" olduğunu düşünüyorum. Şimdi herkes kendisini belli bir seviye üstü kullanıcı olarak görebilir ama yemezler.
Şimdi ben çok iyi bir kulanıcı değilim, Hornet'te kullanmadım. Ama Suzuki almamın 1. sebebi 10 taksit. 2. si denem sürüşünde bir yerde makineyle zıpladım, sanki yolun altında mıknatıs varmışta beni çekiyormuş gibi kıçı başı oynamadan tekrar yola koyuldu. 3. sü A modunda gazı açınca ağzımın kenarları ensemde birleşti. 4. sü virajda bana çok güven verdi. Gerisini de koyver gitsin. Kymco'da bu kadar ağırdı, Dominar'da hafif sayılmaz. Bana göre aşağı yukarı qs deiyi çalışıyor. Başka ne beklemem lazım?
''Bir adam hangi yolda gidiyorsa, o yol onun kendi seçimidir.'' İp Man
abi paraya kıysa ne demek yav :d
honda istese bunu full kabon maşa olarak da sunar yani..maliyeti üstlenecek biziz.
hornet ktm 790 dan 5 kg fazla olsun hiç önemli değil.
önemli olan krank kırmasın, piston fırlamasın, yağ pompası bozulmasın bi de fiyatına göre köftesi bol olsun.
insanların yuzde 90 ı benim gibi düşündüğünden o övülen motorların alayını 5 le falan çarpınca anca hornet in satışlarına erişebiliyorlar ;)
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:24 ----------
abi paraya kıysa ne demek yav :d
honda istese bunu full kabon maşa olarak da sunar yani..maliyeti üstlenecek biziz.
hornet ktm 790 dan 5 kg fazla olsun hiç önemli değil.
önemli olan krank kırmasın, piston fırlamasın, yağ pompası bozulmasın bi de fiyatına göre köftesi bol olsun.
insanların yuzde 90 ı benim gibi düşündüğünden o övülen motorların alayını 5 le falan çarpınca anca hornet in satışlarına erişebiliyorlar ;)
şu balkon demirli horneti daha fazla övdürtmeyin lütfen:d
https://www.advpulse.com/adv-news/kt...90-890-models/
abi yapma, ktm demek problem demek :d
burda 1000 km olmadan duke 1290 motorunu eline alan üye var.
gerçi çok zevkli çok zevkli diye dolaşıyor şimdi..
balkon demirli arka maşa denince bugün canlı canlı bi moto guzzi inceledim şaftlı
V motor maşasız çokta hoş oluyormuş motor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)