Sigorta acentesinde çalışıyorum bırakıp yemek sepetine başlamak istiyorum acenteden 25.000 TL maaş + prim alıyorum ama patron dırdırı çekmek çok zor oluyor yemek sepetinde olursa müşteri dırdırı olur ama en azından maaşı yüksek olur
Sigorta acentesinde çalışıyorum bırakıp yemek sepetine başlamak istiyorum acenteden 25.000 TL maaş + prim alıyorum ama patron dırdırı çekmek çok zor oluyor yemek sepetinde olursa müşteri dırdırı olur ama en azından maaşı yüksek olur
Bence başla burada pek gelen giden yok gibi. Sende can sıkıntısından konu açıp duruyorsun. En azından yemek sepetinde daha aktif olursun bir yukarı bir aşağı vakit geçer.
Yemekçide kuryelik uzun yıllar yapılabilecek kariyer olabilecek bir meslek değildir. Geçici süre maddi kazanç vakit değerlendirme vb. için yapılabilecek bir iştir. Meslek değildir.
Hangi şehirdesin bilmem ama. Fiyuu Vigo Getir Yemeksepetinde çalışmış biri olarak. Bu işi motosiklet ile yapacaksın soğukta harbi hayatı sorgularsın neden mi; eline tam kışlık eldiven giymen çok zor telefonu durduğunda arama yapmak istediğinde o dokunmatik temas edemezsin diyecekler telefona özel işaret parmağında özel yapı var kaç tane eldiven aldım boş. şöle 25+sigorta şimdi başlasan yemeksepetine 32 bin lira aylık kazanmışssın gibi olur
yemek sepetinde haftalık 200 paket atsan 13 14 fatura kesersin hadi 15 kes 60 lira para eder. günlük en az 200 lira yakıta verirsin. 6000 lira puff oldu günde 200 kmden her 10 günde bir bakıma gircen oda en az 1 lira aylık 3 lira 7 lira da sigorta 60 dı bizim ciromuz 44 oldu emin ol 4 lirada ona buna kesin gibi bu kuryeliğin parası bereketli değil... 40 lira kaldı. sen diyeceksin ki sigortamı ödedim herşey çıktı cepte 40 işte çalıştım cepte 25 ama sigortada partondan olduğu için 32 lira aylık primin nedir bilmem ama 8 lira için günlük saat yağmur kar sıcak vs sürekli vardiya bulacakmıyım paket gelecek mi gibi derdin yok. kaç yıldır sigortacısın ama sana tavsiyem kendine sigortacı dükkanı aç. Bunu seni eski dükkanında sigorta yap diye arayana ben kendi sigortaa acentemi açtım isterseniz bende yapabilirim isterseniz direk eski sigorta acentemin telefon numarasını gönderebilirim şeklinde bu neden biliyormusun ben senin müşterini çalmak için uğraşmıyorum o an beni ara bende yaptım. Bu iyi esnaflıktır kardeş.
Hocam etrafımdaki herkesten bunu duyuyorum isi bırakıp kurye olacam filan diyor herkes. Lakin ben çok zor ve tehlikeli olduğunu düşünüyorum. Gerçekten son ihtimallerden biri olurdu benim için. Senede 6000, 7000 km yapan biri olarak bile başımdan kaç kere kaza tehlikesi geçti. Bu kilometreleri belki 2 3 ayda yapıyorlar. Üstüne fazla paket atıcam diye bu riskleride arttırıyorlar. Çok tehlikeli. Farklı opsiyonunuz varsa yapmayın bence.
kardeşim kuryelik nasıl yapılır bilion mu sigortanı baban öder yaktını baban öder işte iken yemeğini baban öder olur niye mi ben bipolar bozukluk hastasıyım aşırı hiperaktivite var enerjimi atmam lazım evde durunca sıkıntı babamda dedi ne kazanırsan hepsi senin cebine diğer konularda herşey bana ait. bide ben araba ile yapıyorum rahat olduğu için filan. ozaman 150 pakette 13.500 haftalık fatura kesiyordum gibi gibi sonra bir uyuya kaldım vardiyayı kaçırdım girmedim sonra slot bulmak vardiya seçmek puf oldu. bide yemek sepeti onu bunu affetmez direk bam bam bam
Aktif olarak Yemeksepeti kuryesiyim, gözüzünü karartıp Allah ne verdiyse slotlara katılırsanız maksimum 3 haftada istediğiniz slotları seçmeye başlarsınız. Diğer firmalara göre en rahat çalışma özgürlüğü burada mevcut, genç girişimci olduğum için bağkur gibi bir derdim şimdilik yok. Fakat işin aslında gelirsek bu iş ömür boyu yapılacak bir iş değil, paranı biriktir veya cep harçlığı çıkması için çalışılcak bir iş onun haricinde size kattığı bir şey yok. Benim başlamamın en büyük nedeni bunalmış olmam ve en azından bir şeyler yapabilmek istememdi, o kötü günlerin hıncıyla borçlara girdim araba aldım ve diğer borçlarımı ödüyorum. Nasip olursa borçlarımı bitirdikten sonra çizim yapmaya başlayıp remote olarak 3d çizim işini hedefliyorum, bir yandanda oyun geliştirip piyasaya oyun çıkartmak istiyorum.
Bu ara bu forum dahil heryerde , mevcut işini terk edip kuryeliğe başlamak isteyen yada başlamış kişiler görüyorum , kurye enflasyonu yaşanmıyor mu diye merak ediyorum ama çok büyük bir pazar var sanırım , yemeksepeti kaç para maaş veriyor yav bizde yapalım :D
birçok kişi bu işe girmeye hevesli ama şehir içi trafikte 10 12 saat geçirin bakalım nasıl olacak bunu düşünen yok aslında böyle işe girip bağkur muhasebe falan boşuna uğraşıyor millet günlük 1500 tl kazanabileceğiniz birçok iş var piyasada soguğu sıcağı kaza riski göreceli az olan gidin dolmuş şöfürlüğü yapın hem 14 saat çalışmanıza da gerek yok hemen hemen aynı paraları kazanırsınız
Kuryeliği cazip yapan kafana göre takılma olayının olması. İster çalışıyorsun, ister kenara çekip diğer kuryelerle makara yapıyorsun bazen de yarış yapıyorsun kim daha fazla atacak diye.
Çoğunluğu da bekar ve ev geçindirme derdi olmadığı için rahatlar. Bakma trafikti, soğuktu, şu kadar paketti demelerine olayın özü mecburiyet yok istediğin zaman istediğin kadar çalışıyorsun.
Günde 14 saat ve 40-50 paket nedir ya. Ben evrakçıyım, 10 saat çalışıp 10 - 12 paket atıyorum net 2500 - 3000 bin kalıyor. Ssk lı çalışıyorum bağkur yok fatura kesme yok vergi yok.
Yoo grupla çalışmıyorum şirkete bağlıyım. Özel uygulamamız var operasyon bana rotayı çiziyor alıp veriyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)