Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Motor Tavsiyesi

Motovento
    REKLAM ALANI

Merhabalar İsmim Furkan Yaş 28.
    Kuryelik için A2 Ehliyet alıyorum şuanda bir kaç sorum olacak yardımcı olabilecek varsa. Motor konusunda bilgim %10 kadardır. Önümüz kış bir başlangıç yapıp yarı yolda kalmak istemiyorum.
    Motor konusunda kuryelik için 125 cc civarı kurye motoru (scooter) Önerinize açığım. Bütçe öyle ahım şahım bir bütçeyle başlangıç olmayacak 60-100 arası. İşin içine girdiğimde tecrübe deneyimle motoru da yükseltmeyi düşünüyorum.

Ekipman konusunda şuanda Kask olarak LS2 Rapid 2 Full Face Kask aldım.10-15 Günlük bir boşluğumla tüm malzemeleri tamamlamaya çalışıyorum. Kış için ekipman önerisi de alabilirim. Teşekkür ediyorum şimdiden .

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Nikkfurie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW1200GS/PiaggioMedley/SymNHX125-Jet14
    Allah kolaylık versin biraderim , hem acemisin hem kış soğuk yağmur çamurda kuryelige başlayacaksın işin zor , canını sıkmak istemezdim ama dost acı söyler , dikkat et kendine , kuryeler en çok Honda Dio , Activa , Tvs , Rks , Sym nin çeşitli sukuterlerini tercih ediyor ve Anlas Winter lastik takıyorlar , sende bütçene uygun bir motor seç ama biraz kendini geliştir hemen trafiğe dalıp kendini tehlikeye atma..

Motosikleti
    Kymco Downtown 250i
    Hocam kuryeler f/p ürünü olarak çinlilerde en çok rks spontini kullanıyorlar gibime geldi. Çok uzun kmler yapanlar var. Bütçen daha fazla cıkıyorsa dio veya activa daha iyi olur tabiki.

Söylediklerinizi dikkate alıcam teşekkür ediyorum. Dediğiniz gibi paldır küldür girmek yerine tempkinli olmayı düşünüyorum. 10 Yıldır aktif olarak araç kullanıyorum. Motor hevesim vardı. Şuan hevesten ziyade ekonomiye döndü iş. Asgari yani zorunlu verilen minimum ücret tabiri caizse günümüzde daha düşüğünü vermek isteyen çok iş yeri var . Herkesin işi zor tabi . Allah kolaylık versin .

BUGR4H4N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 MT 07
    Senin ilacın TVS Ntorq sadece lastik ebatları biraz garip onuda nasıl çözüyorsun. Mersinde emay motora(tvs servisi) yağ veririm sürekli giderim bende tvs sahibiyim. Motor geldiğinden beri bakım hariç hiç birşey yapamadık dedi. yapamadık derken arıza çıkartıp para kazandırmamış... Bide çok kuvvetli şeklide 10 numara.
    orjinal ebatlar.
    ön 100/80-12
    arka 110/80-12
    güncellenmiş
    90-90-12
    110-90-12
    Boy kiloyu yazarsan sana ekipman önerisi yapabilirim

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)