Benelli TRK 702 X Nakite 298.000 TL Büyük İndirim Hakkında
-
Dostlarım selam, Benelli TRK 702 X Modeli 461.000 TL'yerine nakite 298.000 TL düşmüş durumda cuma gününe kadar özel bir kampanya. Özelliklerini aşağıya bırakacağım, (Euro5 Plus hariç) sizce bu kadar yüksek bir düşüş olmasının nedeni nedir? Ayrıca bu marka ve modeli kullanan arkadaşlar varsa genel yorumlarını merak ediyorum.
Özellikler
Silindir Hacmi
698 cc
Motor Tipi
4 Zamanlı, Çift Silindir, 4 Valf
Şanzıman
6 Vites
Maksimum Güç
69,06 HP @ 8000 rpm
Maksimum Tork
70,00 Nm @ 6000 rpm
Yakıt Tipi
Benzin
Soğutma
Sıvı Soğutmalı
Ön / Arka Fren
320mm Çift Disk / 260mm Disk
Ön Lastik
110×80-19
Arka Lastik
150×70-17
Uzunluk
2220 mm.
Genişlik
925 mm.
Yükseklik
1420 mm.
Dingil Mesafesi
1505 mm.
Sele Yüksekliği
830 mm.
Net Ağırlık
197 kg.
Maksimum Ağırlık
411 kg.
Yakıt Tankı Kapasitesi
20 lt.
Reklamlar
-
En büyük sebebi muhtemelen motorların satılmamasıdır. Daha önce CFMoto da aynı şekilde yüksek cc modellerinde böyle büyük indirime gitmişti diye hatırlıyorum.
Ek olarak Benelli'yi, RKS ve Kuba'yı getiren firma getiriyor sanırım. 460 bin tl ye alınan motorun RKS ve Kuba servisine götürülmesini de insanlar istemiyor olabilir diye düşünüyorum.
-
Motosikletin kendisi - üstelik bu fiyatla - çok iyi duruyor aslında. Buradaki esas belirleyici motosiklet değil; bayi, servis, yedek parça ağı. Bu konuyu araştırın...
Bir de global siteden baktım, kuru ağırlık 222kg diyor; oldukça ağır bir motosiklet (dolu 240kg'a yakın çeker...) + süspansiyon yolu kısa tarafta (önde 140mm), yani asfalt dışında üzebilir, asfaltta da beklenen performansı vermeyebilir.
-
461.000 TL'den alanların günahı neydi?
-
başka markalarda da oldu oluyor aynı durum
-
tommygun adlı üyeden alıntı
461.000 TL'den alanların günahı neydi?
Gençlik yıllarında aldıkları ahlar diyelim abi .
-
Motoseverrr adlı üyeden alıntı
Gençlik yıllarında aldıkları ahlar diyelim abi
.
Tuvalette ekmek yemiş de olabilirler ya da abdest aldıklarında bir yerleri kuru kalmış da olabilir.
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Tuvalette ekmek yemiş de olabilirler ya da abdest aldıklarında bir yerleri kuru kalmış da olabilir.
Bu durum ama cidden sinir bozucu , ben Spontini'yi aldığımda Jüpiter 125 95.000 TL di bir kaç hafta sonra 75.000 TL oldu ona bile canım sıkıldı. Bunu yaşayanların içindeki kırıklığı tahmin etmek bile istemem
-
Motoseverrr adlı üyeden alıntı
Bu durum ama cidden sinir bozucu , ben Spontini'yi aldığımda Jüpiter 125 95.000 TL di bir kaç hafta sonra 75.000 TL oldu ona bile canım sıkıldı. Bunu yaşayanların içindeki kırıklığı tahmin etmek bile istemem
Demek ki acilde satmayı düşünüyorsak fik fik markalar, Ktm ve Doğan Trend ürünlerini tercih etmememiz gerekiyor. Ha, eğer hemen satma niyetimiz yoksa saydığım markalar alım yaparken evladır.
-
BU tarz indirimleri honda daha önce ki yıllarda çok yapardı ama pandemiden sonra tok satıcı oldu ve bir daha bu tarz indirimler olmadı
fiyat çok iyiymiş bu arada alana hayırlı olsun
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)