Hangisini tercih ederdiniz? Neden?
Arazide kullanmayacağım.
Hangisini tercih ederdiniz? Neden?
Arazide kullanmayacağım.
x-pulse tabi ki. Hele yeni modeli çıkmış forumda da konusu vardı çok daha güzel olmuş.
Bende rx3i evo, babamda Hero x pulse 4v pro var. Yenilik ve teknik destek tarafından Hero çok daha avantajlı. RX3 için her mondial bayisi bakım yapar fakat bir arıza durumunda motoru yapabilecek usta sayısı baya bi azalıyor. Temiz ve bakımlısını bulmakta bir mesele. Şehir içi trafiğine girecekseniz X pulse almanızı öneririm. Yeni tanıtılan modeline de bir göz atın derim.
Rx3i evo'ya hiç bulaşmayın derim, zaten artık sıfırı satılmayan bir motosiklet, yedek parçasını bulmanız çok zor (hatta neredeyse imkansız) olur. Bütçeniz varsa xpulse'in 2025 modelini bekleyebilirsiniz, yoksa ikinci el 2022 model ve üstü bir xpulse her türlü işinizi sorunsuzca görür, uzun yıllar da kullanabilirsiniz parça sıkıntısı yaşamadan.
Birisi üretimi ( ithalatı ) bitmiş motosiklet, diğeri yeni modeli üretime ( ithalata ) başlayan motosiklet şimdi bunlar nasıl kıyaslanır ki?
Araziye girmeyecekseniz ben olsam daha asfalt odaklı bir motor bakardım. Önde 21, arkada 18 jant ve dişli lastik...Ne yapacaksınız bunlarla madem araziye girmeyecekseniz? X-Pulse bildiğim kadarıyla seri bir motor da değil, asfaltta delirirsiniz bence. Rx3 Evo da almayın.
Katılıyorum, araziye girmeyecekseniz dualsport motosiklet bakmamalısınız.
Dişli lastik sebebi ile 70 km/s üzerinde uğultu var.
Kısa şanzıman yüzünden uzun yolda seyahat etmek çok yorucu.
Selesi küçük 1 saat sürüşten sonra yoruyor.
Şehiriçinde 5-10 km işe git gelde kullanılır, yada araziye girilir, başka bir şey yapılmaz x pulse ile arazide canavar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)