Uzun kayıtlı süresi Aksiyon kamera ihtiyacım var yardım...!
-
Arkadaşlar normalde motosiklete direk bağlanan kontak açtınmı kayda başlayan kapandınmı işi biten cihaz düşünüyordum. carplayli cihazlar buldum bu sefer kenara bıraktım mağazaya dükkana girdim 5 10 dk işimi gördün çıktım carplay ekranını dızzlamışlar ihtimali çok yüksek bunuda sürekli sök tak arka çantaya koy geri tak ile uğraşmak istemiyorum. viofo denen bi cihaz var kara kutulu 2 kameralı bu iyi ama buda motosiklet satarken sökmek lazım bide bunun çekim kalitesi ne olur muamma aslında tam aradığım ama kalitesini bilmiyorum :/
Bana en az 3 saat bi fiil kayıt yapacak cihaz lazım bide bu su altı dalışlarda plastik kapalı kap var oda olmamalı ki yolda giderken powerbankten kablo çekip sarj etmeliyim. Bunuda araştırdım 5 metreye kadar suya dayanıklı oluyormuş.
benim bütçem 200 dolar civarı +50 dolar daha olabilir. Neden dolar diyorum tl değersiz olduğu için 200 dolar 6800 civarı yarın filan birden 10000 olabilir...
Ben iki modele baktım Sjcam C300 bu 1000+2800 mah ama 2800 mah olduğu zaman kaska takılırmı bilmem
Fiyatı yüksek ama Sjcam SJ20
Benim için 2k 4k gerek yok full hd çeksin o bile yeter
bunlara alternatif sarjı uzun giden aksiyon kamerası varmı. Ben youtube almıyorum. trafikteki yasal olarak haklı iken herhangi bir kayıt cihazı olmadığımda bak işte böyle oldu demek için
Reklamlar
-
Yol kayıt dvr tarzı cihaz arıyorsanız, aksiyon kameraları iş görmeyecektir. bitecek şarjı her türlü. Motosikletten elektrik almanız lazım.
Powerbank'le falan zor iş. in bin, kablo sök tak.
Çözünürlük kaygınız da yok.
Bence motosiklet için küçük dvr'lara bakın. Motosikleti satma durumunuz yoksa, bu cihazlar iyi. Forumdan bir kaç arkadaş yapmıştı. Koltuk altına üniteyi monte edip, ön arkaya küçük kamera.
Linki burada.
30$ muhabbetine yurtdışından gelir mi gelmezmi bilinmez ama. Ben bunları düşünmüştüm.
Fi tarihinden aksiyon kameram vardı, xiaomi yi. ilk kameralardan. 5 batarya ile geziyordum. Video kalitesini düşürerek, bir bataryadan en fazla 45 dk elde edebilmiştim. Her durduğumda batarya değiştir. Motosikletin üstünde giderken, şarjı bitip bitmediğini kontrol et, ciddi dikkat dağınıklığı. Zor gelmeye başladı bıraktım artık. Bu dvr'lardan düşünüyordum ancak uygulamak nasip olmadı daha.
-
Hepsiburada da buldum 3 bin lira. Büyük ihtimalle bunu alıcam. Bide Sjcam Sj20 powerbank ile devam ediyor. Bide bende 20 bin mah 45w powerbank var. Kuryelik yaptığım zaman telefon sarj ettiğim için alışkınım. Ama 3000 lirada dvr sistem güzel yani
-
ben sony kullandım as300 son kullandığım.sürekli kayıt yapmadım ama 10-30 dk gibi kayıtlar yaptım bi bataryayla 3 saat civarı kayıt alınıyor. optik sabitleme özelliği var, ses kaliteside güzel
-
şöle diyim as300 çoktan üretimi durmuş sony nin ise türkiyede kamerası yok https://www.hepsiburada.com/kingkuee-1080p-su-gecirmez-motosiklet-kamera-dvr-motosiklet-dashcam-3-inc-on-ve-arka-kamera-video-kaydedici-dvr-siyah-yurt-disindan-p-HBCV00006GC46S?magaza=Lyvonna bunu alıcam
-
ilan sitelerine, facebook ilanlarına baktınız mı ben hep öyle aldım tüm kameralarımı. bi hevesle alan birçok kişi tatilde üç beş sefer kullanıp kenarda uzun süre durunca ilana koyuyor. Birde sürekli 3 saat çekim yapıp bunu kesip biçmek için 4-5 saat harcamak yorucu olur. Görüntü kadar ses kalitesi de lazım.Son zamanlar 360 çeken kameralar daha popüler omaya başladı. Deneyimlerim böyle. Başka araştıranlar da okuyabileceği için onlar içinde yazmış olayım. Bol şans
-
Çok teşekkür ederim as300 2.ele baktım 5 bin lira. Senin dediğin gibi vlog çekeyim ünüm şanım param olsun diyen insan sonra da Bi bakıyor 3 saat yol 5 saat video yapma:/ Hatta sahibindende Sjcam C300 2800 Mah bataryası da var 4500 4000 desem hakketten verir bunu görünce ben kararımı verdim C300 alıyorum bide ben su geçirmez kab içerinde Bi kamera istemiyor 5 10 M direk suya sok cihaz istiyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)