Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Motomax Scorpion Kask Mağduriyeti

Motovento
    REKLAM ALANI

Merhaba
    2013-2014 döneminden bu yana Scorpion Kask kullanmaktayım. Gayet memnunundum.

Kaskım eskidiği için yeni kask almak üzere zaten aklımda olan Scorpion Exo1400 Air2 Carbon aldım. Balıkesir de bir mağazadan aldım.

18-19 Ekim tarihlerinde satın aldım.

Kask ile beraaber üzerinde şeffaf vizör geliyor, kutu içeriğinde smoke vizör ve güzel bir pinlock çıkıyor.

Pinlock u vizörün pinlock bağlantısına oturttum.

Önceki gün sabah işe giderken pinlock boşa düştü. Durdum baktım pinlock ayaklarından tanesi kırılmış yerinde yok. Vizörü açınca zaten elime geldi.

Motomax ise vizörün garantiye girmediğini belirtiyor.

Bir vizör kaç para, parası dert değil. Ama kendi kendine kırılan bir pinlock bağlantı ayağı garantiden işlem görmeli.

Kasktan memnundum ama beni motomax mutsuz etti.

https://streamable.com/aovfba?src=player-page-share" width=320 height=288 type=application/x-mplayer2 controller="true" loop="0" transparentstart="1" autostart="false">

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:31 ----------

https://streamable.com/aovfba?src=player-page-share

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Osm@n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 250 - 2016
    MotoMeks Mok yemiş.
    Tamam garantiye girmeyebilir ama müşteri memnuniyeti adına göndermeleri gerekirdi.

Kaç para ulan bir pinlock ayağı?
    espresso ve Birkannn bunu beğendiler.

Punctum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
    Vizör, kaskın ayrılmaz bir parçası olduğuna göre tabii ki garanti kapsamındadır...

Satıcıların klasik "bu garantiye girmiyor abiii" argümanı halt etmiş.

Yapacağınız iş belli. Tüketici Hakem Heyetine başvurup yasal hakkınızı arayacaksınız. Öncesinde Motomax'a yazılı olarak (mail yolu ile) başvurun. Gelen olumsuz yanıtı başvurunuza ekleyin. Fatura, Kask ve vizör fotoğrafları ekleyin. Ya değişim, yada para iadesi isteyin. İkisini birden isteyemezsiniz. Hangi hakkı kullanmak istiyorsanız, ona uygun dilekçe yazacaksınız. Örnekleri google'da mevcut.
    Loly_LM, Birkannn, espresso ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)