Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Max tork demişken

Motovento
    REKLAM ALANI
    Nikkfurie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW1200GS/PiaggioMedley/SymNHX125-Jet14
    Alıntı 4strings adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    https://www.cycleworld.com/resizer/l...QDTPGH4ZIY.jpg

4 silindirli bir motor için müthiş bir grafik. Bu motorda twin / shift cam teknolojisi mi var? Gerçi olsa muhtemelen onun basamağını görürdük. Turbo dizel gibi mubarek.
    Bu grafiğe turbo dizel gibi demek turbo dizele hakarettir yav max gücün 2-3 katı tork veriyor dizeller..
    espresso bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Motoseverrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ns 200 15" Spontini 110 23"
    Alıntı Okan Sinan Ocan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    teknoloji hizla ilerliyor bes sene sonra burada tork vites iliskisi degil batarya kapasitesi ve hava sicakligi iliskisini tartisiyor olacagiz. O yüzden bosver eskileri , biz genclere gelecegi anlatalim.
    Böyle bir gelecek kalabilir, ben bu halimden memnunum . Akaryakıt istasyonlarından benzin alabildiğim sürece elektrikli araçlardan olabildiğince uzak duracağım.

Motosikleti
    Alıntı Motoseverrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Böyle bir gelecek kalabilir, ben bu halimden memnunum . Akaryakıt istasyonlarından benzin alabildiğim sürece elektrikli araçlardan olabildiğince uzak duracağım.
    Henüz satışa sunulmayan sentetik benzin 20-30 yıl tek seçenek olarak satın alınabilecek ama litresi bugün satılsa 100 lira falan olurdu..yani 43 liralık benzin bize yuh dedirtirken bu fiyatla elektrikten uzak kalabileceğimizi zannetmiyorum..gerçi elektrikte şu anki fiyatından tahminen 2-3 katı olacaktır 15-20 sene sonra..
    espresso bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı Nikkfurie adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Henüz satışa sunulmayan sentetik benzin 20-30 yıl tek seçenek olarak satın alınabilecek ama litresi bugün satılsa 100 lira falan olurdu..yani 43 liralık benzin bize yuh dedirtirken bu fiyatla elektrikten uzak kalabileceğimizi zannetmiyorum..gerçi elektrikte şu anki fiyatından tahminen 2-3 katı olacaktır 15-20 sene sonra..
    Ya abi ne bileyim ben bu konuda çok kılım, mesela benim 200E de lpg var fakat kullanmıyorum. Evet maliyet olarak ucuz fakat o araba için cidden zararlı o kit. Belki saçma gelebilir ama şu an yakıt fiyatları bana ucuz geliyor, genelde abur cubur yiyen bir insan değilim fakat merakımda markette fiyatına bakayım dediğim Eti Karam 20-25 Tl civarındaydı hal böyle olunca sorgulamadım değil ve ucuz geliyor artık , birde ben yaptığım tamir maliyetlerini düşürüp benzine para vererek kendimi avutuyorum . İlla az yakan motosikletlerde var olacaktır elbet

200E'deki Lpg muhabbeti ise bu araçta jetronic yakıt sistemi var, bu araçlara genelde karbüratörlü sistemin lpg sistemini takıyorlar buda back fire olayına sebep veriyor ve jetronic sisteminin hava kelebeğini kırıyor veya yamultuyor (kırıldığı zaman benzinde çalışmaz), hava filtre kazanını kırıyor ve performans kaybı yaşatıyor. Bu araçlar için sıralı sistem kit var ama bende gidipte bu arabanın emme manifoldunu deldirmem , zaten önceki sahiplerinin Lpg sevdası bana biraz yara açtırdı, durum böyle olunca ekonomiden daha çok zarar açtı ve aracı zevksiz hale getirdi. Şu an benzinde kullanıyorum lpg ile alkası yok...

Motosikleti
    .....Belki saçma gelebilir ama şu an yakıt fiyatları bana ucuz geliyor, genelde abur cubur yiyen bir insan değilim fakat merakımda markette fiyatına bakayım dediğim Eti Karam 20-25 Tl civarındaydı hal böyle olunca sorgulamadım değil ve ucuz geliyor artık , birde ben yaptığım tamir maliyetlerini düşürüp benzine para vererek kendimi avutuyorum . İlla az yakan motosikletlerde var olacaktır elbet.....
    Pazartesi 125 cc Peugeot Tweet ile İstanbul'dan Çanakkale'ye gittim yine 125 cc Sym Nhx 125 le dün geri döndüm toplam yakıt masrafım 1000 tl , hepi topu 800 km yol yaptım yav 1000 lik racingmi kullandık 125 cc :(
    espresso bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı Nikkfurie adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Pazartesi 125 cc Peugeot Tweet ile İstanbul'dan Çanakkale'ye gittim yine 125 cc Sym Nhx 125 le dün geri döndüm toplam yakıt masrafım 1000 tl , hepi topu 800 km yol yaptım yav 1000 lik racingmi kullandık 125 cc :(
    Ya abi valla yapacak bir şey yok olarak görüyorum artık, ben günde 10-12 saat paket atarsam 250 TL civarında yakıt harcıyorum. Artık harcadığım yakıt parasını görmüyorum, zaten tek giderimde neredeyse o . Artık abi motosikletlerin kısmını imzaya taşısan daha iyi taştı çünkü .
    espresso bunu beğendi.

Motosikleti
    ....Artık abi motosikletlerin kısmını imzaya taşısan daha iyi taştı çünkü .
    Ehehe iki motor gitti iki motor geldi sayı değişmedi ki :D

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)