Merhaba bir süredir motosikletime lastik bakıyorum ve çıkma bridgestone battax lastik buldum sıfır almaya bütçem yetmiyor ama modeli ilk defa duyduğum için akıl almak istedim. Motosikletime uygun bir lastik mi sizce?
Merhaba bir süredir motosikletime lastik bakıyorum ve çıkma bridgestone battax lastik buldum sıfır almaya bütçem yetmiyor ama modeli ilk defa duyduğum için akıl almak istedim. Motosikletime uygun bir lastik mi sizce?
Gemileri yak kaptan. Sana da motor alalım.
Battlax iyi midir kötü müdür bilemem ama çıkma lastik benim çok midemi bulandıran bir konu. FB'da yöneticiliğini yapmakta olduğum 3 motor grubunda da çıkma lastik satışını yasakladım. Keşke imkan yaratabilseniz de sıfır set lastik alabilseniz.
Benim Tracer 9 gt+ üstünde geliyor, kimileri bu lastik geç ısınıyor diye sevmiyor, 4 bin km'dir kullanıyorum bende bir sıkıntı olmadı, ıslak ya da kuruda tedirgin etmedi, tabi limitlerde kullanan biri değilim, bu lastikleri değiştiren de var kullanan da, kış performansını daha görmedim o zaman daha net konuşabilirim. Çıkma olayına birşey diyemiyorum motoru alırken çıkartmışsa bence alınır ama kaç km de olduğu belli olmayan, ne kadar süredir motor üstünde veya saklandı belli olmayan, saklandı ise doğru koşullarda nasıl saklandığı belli olmayan, tarihi eski bir lastikse ben olsam almam.
S22 den bahsediyorsan test birincisi 5 yıldır.para yetmiyorsa mitas sport force al begenirsin
S20 yi iki takım toplam 14 bin km kullandım. Bir miktar geç ısınıyor gibi.
genel anlamda memnun kaldım diyebilirim.
Şuanki motorum şansıma michelin power cup 2 ile geldi. Daha iyi diyebilirim.
Bir miktar geç ısınıyor ama böyle 20 30dk gibi bişey değil 5-10dk daha geç ısınır. Ülkemizdeki taş , tuğlalı dandik yollarda güzel tutmuyor malesef bu lastik yerine Mitas Sport Force veya Anlast viento sport önerebilirim hem sıfır alabilirsiniz hem daha hızlı ısınır ve ülkemizin en azından tutmayan yollarını ısınmış lastik bir nebze de tutar . Battlax ısınmadan tutmayan bir lastiktir bunun yerine ölçüsü varsa Pirelli Corsa veya Angel GT bunlara da bakabilirsin , hepsinin hamurları ve su yolları farklıdır hepsini deneme imkanım olmadı sadece Battlax , viento sport ve Angel GT'yi deneyebildim öbürleri kulaktan ve 10 15dklık motosiklet denemek için bindiğim motosikletlerde olan lastik . Bütçen ve lastik hamuru sana kaldığı için öneriler arasından seçebilirsin
Hangi Battlax iyi de? S22 de Battlax T32 de? Touring lastikleri uzun ömürlü asfalt seçen türden lastikler. Avrupa'da herhangi bir yerde canavar gibi tutarken Türkiye'de usturuplu kullanımın dışına çıktığın an kulağından çeker.
Ayrıca yani haddimi aşmak istemiyorum da 2024 model motosikletin var ve lastik alacak paran yoksa burada bir yanlışlık var.
Otomobilde eğlence olsun diye meraktan falan yapmışlığım var ama motosiklete yakın arkadaşımın çok az kullandığı ne yaptığını bildiğim lastik falan dışında çıkma lastik asla almam.
batlax ney ??? o serinin adı o devamındaki ismi çok önemli.bende 2 adet batlax kullandım mt07 ve 09da.07 deki batlax turing diye geçen setti.cidden turing olması gerekiyor çünkü aşırı sert ve çok kötü bir lastikti.yani tur yapsam almayı düşünürdüm ısınırdı uzun ömürlü olurdu ama git gel gazlama işlerinde çöp ötesiydi.alınmaz yani çöp.mt09 dada yine batlax ama s22 versiyonu vardı.oda tam tersi inanılmaz bir lastikti.çok güzel yol tutuyor yola basıyordu.orta yumuşak seviyesinde bir lastikti çok güven veriyordu.gözüm kapalı s22 s23 versiyonunu alırım
Sonunda doğru bir cevap 600ccmiz yok diye lafımıza kulak asılmıyor :D . Battlax'lar Avrupa yollarında aşırı iyi lastikler tüm yabancı forumlarda bunu duyarsın ama Türkiye'mizin güzel yollarında lastik ısınmadan bi cacığa benzemiyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:00 ----------
Touring lastikle kısa mesafede hiç bir performans alamazsın aksine lastik ısınmaz ve daha tehlikeli olur senin için . Touring lastikler uzun ömürlü ve ısındıktan sonra tamamen tutması için tasarlanmıştır
onu bizde biliyoruz ama ısınmıyor işte 100km gittim yine tık yok.güven vermiyor nabiyim 200kmde mi gidicem ısınmasını beklicem ki ben antalyada yaşıyorum sıcak iklimde bugün 25 27 derece falandı hava diğer yerlerde kombi yakıyor millet.burada bile randıman alınmıyorsa çöp lastik.şu an honda hornet var üzerinde dunlop sportmax serisi var oda sert bir lastik bizim ülkeye uygun değil ama yinede ısınıyor ne yapıcağını haber ediyor bir iletişim var yani.
Orası dogru s22'nin o olayına bende çok güvenmiyorum hatta hiç güvenmiyorum Anlas Viento Sport'tada aynı şekil şuan 4binkmde yarı performansı gitti gibi geliyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)