Bajaj Dominar 250 vs BMW G310R
Reklamlar
-
Merhabalar,
Uzun zamandır motor araştırıyorum mantıklı bir seçim yapabilmek adına. En son iki seçenek arasında kaldım; Bajaj Dominar 250 ve BMW G310R. Eğer Dominar 250 alacaksam sıfır alıcam belli miktarı peşin geri kalanı taksitle. Eğer G310R alacaksam da malum 2.el 20-30bin km arasında 170-180bin bandında fiyat ile alacağım. BMW 'nin de bana maliyeti 200bini bulacak kısaca. Sizce hangisini almalıyım? Değerli yorumlarınızı bekliyorum dostlar...
Reklamlar
-
-
auron adlı üyeden alıntı
Merhabalar,
Uzun zamandır motor araştırıyorum mantıklı bir seçim yapabilmek adına. En son iki seçenek arasında kaldım; Bajaj Dominar 250 ve BMW G310R. Eğer Dominar 250 alacaksam sıfır alıcam belli miktarı peşin geri kalanı taksitle. Eğer G310R alacaksam da malum 2.el 20-30bin km arasında 170-180bin bandında fiyat ile alacağım. BMW 'nin de bana maliyeti 200bini bulacak kısaca. Sizce hangisini almalıyım? Değerli yorumlarınızı bekliyorum dostlar...
Çok önerdiğimden değil ama aklınızda bulunması amacıyla, piyasa durgun olduğu için 2. elden 6000km altı dominar 400'leri180-190 bandına denk getirebiliyorsun. Ara ara ilanlar karşıma çıkıyor. Bmw varken Bajaj önerilmez ama yine de aklınızda bulunması amacıyla paylaşayım dedim.
-
Psyduck adlı üyeden alıntı
Çok önerdiğimden değil ama aklınızda bulunması amacıyla, piyasa durgun olduğu için 2. elden 6000km altı dominar 400'leri180-190 bandına denk getirebiliyorsun. Ara ara ilanlar karşıma çıkıyor. Bmw varken Bajaj önerilmez ama yine de aklınızda bulunması amacıyla paylaşayım dedim.
son 2 senede piyasa aktif diye o kadar bajaj satıldı ki su an bajaj 2. eli diplerde.
2023 model 10k km 'deki d400'leri 155'e falan alıyorsun benzer d250'leri 110'a buluyorsun.
ancak her türlü bmw'den daha aktif piyasası.
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
-
bizim arkadaşta vardı her şey süper ama bmw kafa sallıyordu. Sallıyordu derken sürüş olarak değil. Gaga kısmı özellikle farı. Gece görsen sanırsın sürekli selektör yapıyor. bende d400 al o paralara satacağım dersen hemen satarsın.
-
Tabiki Bmw Bmwdir ancak o motorun Bmw ile tek alakasi isminin Bmw olmasi bence. Ben olsam guncel modellere bakardim.
-
Mr.wind adlı üyeden alıntı
Tabiki Bmw Bmwdir ancak o motorun Bmw ile tek alakasi isminin Bmw olmasi bence. Ben olsam guncel modellere bakardim.
Dominar'a BMW çıkartması yapıştırmanın bir tık ötesi işte. (Abarttım evet, ama gerçekten; şu 400 Scrambler'lar ne kadar Triumph ise bu G310R'lar o kadar BMW yani.)
-
Cyan adlı üyeden alıntı
Dominar'a BMW çıkartması yapıştırmanın bir tık ötesi işte. (Abarttım evet, ama gerçekten; şu 400 Scrambler'lar ne kadar Triumph ise bu G310R'lar o kadar BMW yani.)
Hollywood vs Bollywood.
-
BMW bajajdan 20kg daha hafif,35 beygir 28 tork ve 150 arka lastik.her yonden sakin yada spor surebilirsin.uzun yıllar binilcek motor.
kısa sureli bineceksen bajaj alabilirsin ancak sürüş zevki bmw den az olur.kötü motor mu hayır,kullandım.normal kullanıcıyı memnun eder fazlaca.
şehir içi için hafif motorlar daha makbuldur manevra açısından.
uzun yıllar hem şehir içi hem uzun yol hem performans için tabiki bmw.
ancak kısa surede alıp satmak için,daha azı için bajaj.
ikisi de güzel motor ikisini de tavsiye ederiz
-
egzoz ağırlığı ndan sağa çekme var d250de bmw zaten kalite ama ben alsam ktm aduvanture alırdım vede d250 ağır motor bmw varken bahaja bulaşılmaz
-
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Peki masraf açısından BMW çok üzer mi? BMW bakım aralığı 10bin km yazıyor oldukça geniş. Bajaj daha düşük 3-4bin km aralığı var. Bakım maliyetleri hemen hemen aynı gibi. Asıl merak ettiğim konu parça fiyatları ve ne kadar süre de hangi parçaların değişmesi gerektiği. Uzun bir süre BMW G310R kullanmış biri varsa beni aydınlatabilir mi? Ustası her yerde bulunabilir mi? Yılda ne kadar bi maliyeti olur merak ediyorum. Aslanı besleyen yemini düşünmesin de diyebilirsiniz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)