125 cc scooter için 4.basamak 7.300 tl ödedim 29 ekim 2024 fiyatıdır.
merak ediyorum 600 cc ve benzeri, 900 cc ve benzeri ne ödediniz?
özellikle çalınma teminatlı kasko tutarını da merak ediyorum.
125 cc scooter için 4.basamak 7.300 tl ödedim 29 ekim 2024 fiyatıdır.
merak ediyorum 600 cc ve benzeri, 900 cc ve benzeri ne ödediniz?
özellikle çalınma teminatlı kasko tutarını da merak ediyorum.
27 Eylül'de MTV 2.156 tl ödedim. Suzuki Burgman 650 Quick Sigortadan 14 model. Kasko yaptırmadım henüz. Borçlarım bitince ancak yaptırabilirim.
2024 Nisan ayında 2015 model suzuki vstrom 650 için trafik sigortasına 4500 TL ödedim, xmax hala satılmadığı için trafik sigortası suzuki için baştan başladı yani hasarsızlık indirimleri falan olmadığı için yüksek çıktı demişti acente.
xmax'ın kaskosunu iptale ttirip vstrom'a aktardım, süresi haziranda doluyordu, Haziran ayında vstrom için kasko yenilerken 9900 küsür TL vermiştim. çalınma vb. her şeyi var, hatta üzerinde 3lü çanta seti falan da vardı kazada onlara da bir şey olursa diye 50bin liralık aksesuar teminatı da ekletmiştim yoksa 8500 lira çıkacaktı kasko masrafı.
Bu ay sonu benim xmax'ın trafik sigortası süresi de doluyor, hala satamadım, mecburen yeniden yaptırıcam. Bakalım kaç lira çıkacak.
Trafikten çekili halinde satmak daha zor olur. Hala satılık.
En azından satınca trafik sigortasının kalanını geri alabiliyorum bir kısmını sanırım.
Zaten aylardır satamadım bari çarşı pazar işleri için mi kullansam ne yapsam demeye de başladım ama küçük ilçede 1-2km yol gitmek için de fazla büyük. Sıfor nmax ile takas kovaliycam.
afrika twin 2017 model motosikletimin bu gün kasko yenileme günüydü %65 indirimli şekilde 6740 tl 9 taksit şeklinde yaptırdım
%1 muafiyetli anadolu sigorta
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)