Motora alışmaya çalışıyorum drift almıştım yolda giderken 1 viteste 6 -7 devirde gidiyordum vites atmak istedim 2 ye atarken debriyaja basmayı unutum vitese geçti ama bişey olur mu lütfen yardımcı olur musunuz?
Motora alışmaya çalışıyorum drift almıştım yolda giderken 1 viteste 6 -7 devirde gidiyordum vites atmak istedim 2 ye atarken debriyaja basmayı unutum vitese geçti ama bişey olur mu lütfen yardımcı olur musunuz?
Sürekli tekrarlamaa,1 kereden birşey olmaz,debriyajı kullanmayı unutma
Korkmayın, bir şey olmaz.
1. viteste neden 6-7000 devire çıkıyorsunuz? Debriyaja basmayı unutmak ne demek? Daha önce motorlu araç sürmediniz mi?
6-7 çok mu bilmiyorum da arkadaşlar kesiciye fln sokuyor
arkamda araç vardı heycandan debriyajı unutum daha önce pek sürmedim motorlu araç bir kaç kez sürdüm pek deneyimim yok😭
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:16 ----------
Yanlışlıklala yaptm normalde çok dikkat ederim şanzımana bişey olmamıştır umarım
Bu anlattığındaki en tehlikeli şey arkanda araç var diye heyecanlanıp debriyaj gibi bir şeyi unutman.
Şanzımana bişey olmaz, sıralı şanzımanlar debriyajsız da geçerler. Lakin kızma ama senin önce motosikletin temeliyle ilgili trafiğe kapalı alanda pratik yapman gerekiyor gibi.
Haklısın valla trafiğe çok nadir çıkıyorum dediğin gibi arabaların olmadığı yerlerde alışmaya çalışıyorum genelde alışana kadar çıkmamaya dikkat ederim teşekkürler
Şanzuman dağılmıştır şimdi...
Şazimentin kucağına düştün...
bir şey olmaz
Sürekli yapma bişey olmaz 1. viteste motosiklet kalktıktan sonra 4-5bin devir civarında vites at ama trafik içindeyken ve motor sıcakken 6-7binde atabilirsin . @tommygun abi bu allahın belası motosiklet 3. viteste 70-75 o da 8-9saniye de görüyor ondan dolayı torku çok az ve yüksek devir kaldırıyorsun . Sadece debriyaja alış ve eğitim al 1 gün kapalı alan hakimiyeti yeterli olacaktır
Birşey olmaz da çin motorları yüksek devirde kullanma.
arkadaşların yaptıgı her zaman dogru değildir
valla umarım olmaz geçen bayır çıkarken karşıma araba fırladı sağdan, panikten 2de olan vitesi debriyajsız 1e indirdim çat çut etti ama hemen debriyajı çekip 2ye almıştım, 1 hafta oldu motorda patlama, havaya uçma, zincirlerden feryatlar figanlar gelmiyor..
Başlığı açan arkadaş affına sığınarak bu karikatürü paylaşıyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)