Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

motoruna lgp tüpü taktıran var mı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    falcon flash 100
    Alıntı Nikkfurie adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hacmine ve gücüne göre az yakıyormuş SDR , Cumartesi 170 bg V4 Multistrada ile test sürüşü gerçekleştirdim ilk yarım saat urban ve road modlarında 9 lt son bir saat sport modda 14 lt yi gördüm , adamlar o kadar arge yapmış aheste aheste gitmek Ducati mühendislerine ayıp olur dedim hayvan gibi şaaptım :D
    O ne öyle 14 lt resmen uzun atlama.
    Osm@n ve espresso bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Motoseverrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ns 200 15" Spontini 110 23"
    170 bg Ducati Multi test motoru olarak kullanırken güzel ama uzun yıllar kullanabileceğim bir motor olamaz , böyle uzun bacaklı motorları amacının çok ötesinde güçlendirmek tribüne oynamak gibi geliyor bana , sıkınca fena gidiyor ama dümdüz yolda bile akselerasyon esnasında o kadar elektroniğe rağmen bir huzursuzluk var makinada , daha 200 e gelmeden 180 ler de otobandaki yüksek otobüslerin kamyonların türbülansıylada pek baş edemiyor , benim kullandığım 19/17 tel jantlı modeldi , belki 17/17 jantlı daha alçak ve asfalta daha uygun Multi yüksek hızlarda bu kadar saçmalamaz , e birader o motor hız için yapılmamış yazmasın kimse 170 tane beygir koymuşlar ne işime yarayacak basmayacaksam , yoksa iki kişi üç çanta falan taşımak için 100 bg de hayli hayli yeterdi..
    Mts'lerde bu yüksek hızdaki problemleri duymamıştım aslında, sanırsam kullandığın motosikletin lastiğinde bir problem olabilir, ama gündelik için kardeşi V2 daha iyi seçenek bence, 170 hp köfte yemeye gitmek için biraz fazla . Ducati V2 motoru güncelledi artık onda desmo yok 890cc ve 120hp, bu motoru Panigale V2 ye koyarlarmı bilmiyorum çünkü eski Panigale V2 155 hpden 120 hp ye düşerse can sıkar ekşitir .
    Cyan bunu beğendi.

Nikkfurie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW , Piaggio , Sym
    Alıntı Motoseverrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mts'lerde bu yüksek hızdaki problemleri duymamıştım aslında, sanırsam kullandığın motosikletin lastiğinde bir problem olabilir, ama gündelik için kardeşi V2 daha iyi seçenek bence, 170 hp köfte yemeye gitmek için biraz fazla . Ducati V2 motoru güncelledi artık onda desmo yok 890cc ve 120hp, bu motoru Panigale V2 ye koyarlarmı bilmiyorum çünkü eski Panigale V2 155 hpden 120 hp ye düşerse can sıkar ekşitir .
    Desmosuz V2 ler bayilerde mi şu an ? özellikle sordum yok dediler Ataşehir'de , yıllar önce 950 lik Multiyi kullandığımda daha bir beğenmiştim o zaman V4 yoktu , 1200 ve 1260 ile kıyaslayınca 950 lik küçük Multi gayette yeterliydi benim için , V2 nin kırmızı jantlı S versiyonuna da hayran oldum nefis bir kırmızı , adını unuttum Ataşehir Korlas'da test motorlarını teslim eden çok ilgili bir çalışan var kullanacağım motorun her detayını tek tek anlatırken , benim gözüm kırmızı jantlı V2S de kalınca o söyledi , bu kırmızının tonunu geçmişte yarışlarda özellikle seçmiş Ducati çünkü eski tüplü tv lerde çok canlı görünüyormuş..esasen desmo performans için çok başarılı bir ünite ama insanlar yüksek bakım maliyetinden korkunca satışlara yansıyormuş , V4 de bu sebeple vazgeçtiklerini duymuştum acaba Multi satışlarına yansıdımı , Multinin 17/17 jantlı daha sportif versiyonundaki V4 Desmolu geliyormuş , Pani'de de 155 bg desmo ile devam edebilirler belki..

Ya en basitinden kazada mayın gibi patlama ihtimali var degmez zaten yakıp ne yakıyor

Motosikleti
    2022 DL650A
    Ducati sitesinde bildiğimiz 11° Desmodromic Testastretta motor var diyor. Desmo'suz modeli veya bununla ilgili bir içeriği göremedim. EICMA'ya mı saklıyorlar acaba?

Motosikleti
    Abiler durun bi bismillah , yeni desmosuz motor daha dün tanıtıldı , Ducati sene sonunda belirli günlerde yeni modelleri tanıtıyor, o zamanlarda yeni V2 hangi motorlarda var görürüz artık...
    Cyan bunu beğendi.

Motosikleti
    2022 DL650A
    Bak bu yeni motorlu V2 alınır işte.

tommygun bunu beğendi.

fat280 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2008 xmax 250
    Alıntı fz6_fazer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Alanya'da bir arkadaşım Kymco scooter tüp takmıştı,üyeliğide var,fat280 nickli ama eskisi kadar foruma girmiyor
    S.a. İbrahim abi seninle konuşunca yıllar sonra ilk kez yazdım senin için

Alıntı j700 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benzin çok pahalı 125 cc lik motorlar bile km başı 1.20 TL yakıyor
    Motoruma lpg takdırmayı düşünüyorum ama Alanyada yaşıyorum burda onu yapabilecek bir usta yoktur daha rölanti ayarını yapmayı beceremiyorlar
    S.a. Kardeş ben Alanyada yaşıyorum ve 2 motorum var biri 100 cc cup diğeri 250 cc xmax eski kasa ikisinde de Lpg tüp var ve memnunum özellikle cc büyükse tavsiye ederim ama 125 cc altına tavsiye etmem yarın sana buradan resimlerini ve videosunu koyabilirim.
    fz6_fazer ve espresso bunu beğendiler.

Motosikleti
    Alıntı Cyan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ducati kullanıcıları için güzel olmuş aslında, çok performans gerektirmeyen gündelik motosikletlerde iş yapar fakat gene diyorum Panigale'de ve Streetfighter'da kullanırsalar işler çok değişir. Antonio Cavalieri Ducati, Adriano Cavalieri Ducati, Marcello Cavalieri Ducati ve Bruno Cavalieri Ducati kurucularının mezarda kemiklerini bir tık sızlatırlar .
    Cyan bunu beğendi.

Nikkfurie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW , Piaggio , Sym
    Alıntı fat280 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    .....2 motorum var biri 100 cc cup diğeri 250 cc xmax eski kasa ikisinde de Lpg tüp var.....
    100 cc cup motor hava soğutma olsa gerek , LPG yi ne ile ısıtıyorsunuz o motorda ?

fat280 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2008 xmax 250
    100 cc cup motor hava soğutma olsa gerek , LPG yi ne ile ısıtıyorsunuz o motorda ?
    Merhaba kardeş ben su ile ısıtıyorum beyni egzozdan bir sistem yaptım o sayede aynı araba gibi randımanlı oluyor eski motorum salcano wolf 125 e yaptığım ve you tube koyduğum video var linki koyuyorum sistemi buradan bakabilirsiniz

https://www.youtube.com/watch?v=FV7sQZID3SY

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)