Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

yamaha model kusuyor yeni tracer9 serisi

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    Yamaha MT09 2021+yadea g5
    yeni mt09 dan sonra r9 dan sonra euro5.5 güncellemeli tracer9 da nasibini aldı.şimşek hızında yeni model yağdırıyor adamlar yetişmekte güçlük çekiyorum.burada ama r9 mt09 a şaşırdığım güncellemelerin aslında daha da ötesinin olabiliceğini görüyoruz.daha ne konulabilir derken standart donanımda baz modelde bile 'elcik ısıtma,hız sabitleme,7inç ekran,full ayarlanabilir ön arka amortisörler,ayarlı ön cam,viraj aydınlatma standart geliyor.bunlar hayli hayli yeterli derken yetmeyenleride düşünmüşler bunlara ek dünyada ilk kez matrix far teknolojisi bir motosiklette kullanılmış oluyor gt modelinde.çok şaşırdım bunu daha önce neden hiç bir motor markası kullanmamış aklına gelmemiş çok enteresan ki tur motorlarına bence çok gerekli bir sistem.extra garmin navigasyon elektonik ön cam anahtarsız çalıştırma gibi bir kaç extra özellik daha var.
    yine bunlarda yetmediyse gt+ seçeneği ile kör nokta,adaptif hız sabitleme,lastik basınç sistemi özel kaplanmış dayanıklı bir zincir ile sunuluyor

ön farları çok beğendim aşırı dikkat çekiyor belliki aydınlatması araba gibi olmuş güçlü duruyor.bana harley davidson pan amerikayı hatırlattı ön yüz olarak.geriye bir tek mt10 kaldı bakalım o nası olucak belliki oda yenilenmeye gidicek yada r1 gibi avrupadan kalkıcakmı bilmiyorum.
    Yobaaz ve espresso bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Yobaaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TRK 502X

fz6_fazer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr 125 esd
    Bu konuda yanlız değilsiniz
    YAMAHA

espresso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Vstrom DL650 XT
    Tipini çok beğendim, hele kırmızısı çok güzel olmuş.

hasmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SD 1290R
    Farkettiniz mi bilmiyorum, artık her yeni motosikletin altında 10 santim boru yığını mevcut, Euro 5,5+ sağolsun. Çoğu güncel motosikletin motoru eski versiyonlarına göre 5-6 santim daha yukarıda artık. Daha yüksek ağırlık merkezi, daha kötü yol tutuşu, daha az depo kapasitesi, daha pahalı fiyat, daha yüksek ağırlık, daha fazla benzin sarfiyatı, vs... Piç ettiler güzelim motosikletleri...

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (1 üye ve 2 misafir)