yamaha model kusuyor yeni tracer9 serisi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
Bu konuda yanlız değilsiniz
Yobaaz adlı üyeden alıntı
-
Tipini çok beğendim, hele kırmızısı çok güzel olmuş.
-
Farkettiniz mi bilmiyorum, artık her yeni motosikletin altında 10 santim boru yığını mevcut, Euro 5,5+ sağolsun. Çoğu güncel motosikletin motoru eski versiyonlarına göre 5-6 santim daha yukarıda artık. Daha yüksek ağırlık merkezi, daha kötü yol tutuşu, daha az depo kapasitesi, daha pahalı fiyat, daha yüksek ağırlık, daha fazla benzin sarfiyatı, vs... Piç ettiler güzelim motosikletleri...
-
Vay arkadaş ya. Biz ne zaman bunları rahatlıkla alabileceğiz acaba ?
-
Tebrikler yamaha. Ürün gamında tasarımını beğendiğim tek modeli de beter etmeyi başarmışsın.
-
Yamaha model kusmuş gerçekten. Her motoru bir öncekinden nasıl daha şekilsiz yaparız yarışına girmişler. Sanırım son güzel yamaha, star venture idi.
-
farlar torosa benzemiş ama hoş görünüyor, sanki her an dönüşecek bir transformers gibi
-
Son zamanların en çirkin Yamaha modeli olabilir.
Yamaha Virago XV 250 - Honda Spacy 110 - RKS K-Light 202 - Yamaha Xmax 250 - BMW F800 GS - Piaggio Medley 150 S
-
Tüm markalarda bir tasarım dili değişikliği var, maalesef geldiğimiz nokta mok gibi. Ama zaten tüketiciler de biraz öyle artık; yeni nesiller harcadığı para piyasanın daha büyük bir bir dilimini kapsıyor.
Klasik tarz motosikletler candır vesselam. Misal görsel anlamda bir Triumph Scrambler 1200 XE'e kim laf edebilir? (Hadi etsin de görelim... Hahaha.)
-
-
Cyan adlı üyeden alıntı
Tüm markalarda bir tasarım dili değişikliği var, maalesef geldiğimiz nokta mok gibi. Ama zaten tüketiciler de biraz öyle artık; yeni nesiller harcadığı para piyasanın daha büyük bir bir dilimini kapsıyor.
Klasik tarz motosikletler candır vesselam. Misal görsel anlamda bir Triumph Scrambler 1200 XE'e kim laf edebilir? (Hadi etsin de görelim... Hahaha.)
abi poh gibiymiş ya ben sevmedim bu arada üstteki manda kasa yamahada poh gibiymiş :D
tracerı tasarlarken sis farı fetişi bir yelekli abiyle yaptılar sanırım o ne ya ön camla çamurlukta boş yer kalmış sis için sonraki kasada orasıda olur bu gidişle
welcome to my world
https://www.youtube.com/channel/UCPUpGYw2EcPIq_hQLSHGctw/
-
Cyan adlı üyeden alıntı
honda monkeyin büyümüş hali. çok da biçimsiz bi motor, hele o egzoz tasarımı tam facia, kaç kişinin bacağı yandı bu modellerde.
-
berk_cglr adlı üyeden alıntı
tracerı tasarlarken sis farı fetişi bir yelekli abiyle yaptılar sanırım o ne ya ön camla çamurlukta boş yer kalmış sis için sonraki kasada orasıda olur bu gidişle
Yamaha durur mu yabışdırmış cevabı:
-
Eskiden motosikletler de 1 adet far yeterli olurdu ancak şimdi 8 tane belki yeterli...
-
NE GÜZEL FAR yapmışlar sis takmaya gerek kalmamış
-
Bana çok kötü gelmedi açıkçası tipi. Çok takıyorsunuz tipe. Alın kullanın işte.
Bu arada öndeki delik Ram air zannettiydim ama radar şeysiymiş. Tüh. En ufak kazada sağlam masraf çıkarır bu zamazingo. Far fiyatından şikayet edenler radar fiyatına bakın bir de. Sonrasında kalibrasyon işçiliği falan da var. Of of.
-
hasmet adlı üyeden alıntı
Farkettiniz mi bilmiyorum, artık her yeni motosikletin altında 10 santim boru yığını mevcut, Euro 5,5+ sağolsun. Çoğu güncel motosikletin motoru eski versiyonlarına göre 5-6 santim daha yukarıda artık. Daha yüksek ağırlık merkezi, daha kötü yol tutuşu, daha az depo kapasitesi, daha pahalı fiyat, daha yüksek ağırlık, daha fazla benzin sarfiyatı, vs... Piç ettiler güzelim motosikletleri...
yakıt konusunda bişeyler yapılmalı
kurşunsuz benzin den sonra yakıtın çevreyi kirletmemesi için çalışılmadı
(hasmet dilini kaybediyosun. hırbosuz olmuyo. sevan ı takip et. kelimebaz)
-
Bu motor bende olsa her hafta İzmir'den İstanbul'a yolu uzatıp Ankara üzerinden giderdim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)