yamaha model kusuyor yeni tracer9 serisi
Reklamlar
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Ankara üzerinden
an kara ya bu hınç ni ye
Reklamlar
-
adamlar uçak yapmış hala yaranamadılar.diyorki ön tarafı tekrar tasarladık daha yüksek rüzgar direnci olacak şekilde yeniden tasarladık daha az yorulun diye.bence en güzel yamaha budur 2025 modelleri içinde en azından güzellik algısı var motorda diğerleri uzaylı yaratık canavar şeklinde tasarlandığı için güzel kalmış.far bölgesini ayrı sevdim görev adamı olmuş matrix farlar falan inanılmaz ötesi.devamlı uzunlar açık gittiğinizi hayal edin ama kimsenin gözünü almıyor.yarın yeni bir yamaha daha geliyor bakalım o ne çıkacak.
-
Bu motor bende olsa her hafta İzmir'den İstanbul'a yolu uzatıp Ankara üzerinden giderdim.
Tipi falan bir yana tam senlik motor. İzmir'den İstanbul'a Ankara üzerindne bir kaç kez gidip gelince tipi de güzel gelmeye başlar sana.
-
Osm@n adlı üyeden alıntı
şunları full açıp gezicek yüzlerce gözleme sever şehiriçi adv sürücüsü biliyorum işlevini unutur o farlar :D
bu arada yanlışlıkla kafadan kaza yapsa motoru 2 kere perte çıkartırlar o farlar radar off diyorum
welcome to my world
https://www.youtube.com/channel/UCPUpGYw2EcPIq_hQLSHGctw/
-
berk_cglr adlı üyeden alıntı
abi poh gibiymiş ya ben sevmedim bu arada...
Zevksiz diyecektim de Ducati M696'yı gördüm vazgeçtim
-
Cyan adlı üyeden alıntı
Zevksiz diyecektim de Ducati M696'yı gördüm vazgeçtim
sağol abi :D
welcome to my world
https://www.youtube.com/channel/UCPUpGYw2EcPIq_hQLSHGctw/
-
Ne tipsiz motor be bu nasıl tasarım,
-
Bu motor bende olsa her hafta İzmir'den İstanbul'a yolu uzatıp Ankara üzerinden giderdim.
Ankarada da bir yenge daha yapardim diyorsun yani capkin
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
-
Okan Sinan Ocan adlı üyeden alıntı
Ankarada da bir yenge daha yapardim diyorsun yani capkin
Öyle bir halt edersem şimdiki yenge ters maşa amortisörleri bana monte eder.
-
İlk bakışta garip gelse de ben beğendim. Binip gece gündüz demeden tur yapmalık olmuş. Gelince GT+'ı test etmek lazım. Bizimki de aç tavuk, buğday ambarı hikayesi😂😂
-
Şu radar işleri beni hiç açmıyor yahu. Gereksiz masraf gereksiz karmaşa. Bir radar yok kör nokta uyarısı akımı aldı gidiyor. Motosiklet üstündeyiz ya, bizi ışık uyardığı için kazadan kurtuluyorsak motosiklete binmememiz lazım. Algıların her an her yöne açık olması lazım bu merette.
-
Cyan adlı üyeden alıntı
Şu radar işleri beni hiç açmıyor yahu. Gereksiz masraf gereksiz karmaşa. Bir radar yok kör nokta uyarısı akımı aldı gidiyor. Motosiklet üstündeyiz ya, bizi ışık uyardığı için kazadan kurtuluyorsak motosiklete binmememiz lazım. Algıların her an her yöne açık olması lazım bu merette.
Katiliyorum. Yine de motosikletimde olsa hayir deyip kapatmam. Ufak bir dikkatsizlik sonucu ne olacagi belli degil.
-
Kör nokta uyarı sistemi benim gözümde dct kadar Murat Övüçümsü bir olay. Radar konusuna hiç girmiyorum bile.
-
Kör nokta uyarı sistemi benim gözümde dct kadar Murat Övüçümsü bir olay. Radar konusuna hiç girmiyorum bile.
Kör nokta neymiş. Şerit değiştirmeden önce az gaz veriyorum, böylece o şeritte başka araç olmadığından emin olmuş oluyorum
-
hasmet adlı üyeden alıntı
Kör nokta neymiş. Şerit değiştirmeden önce az gaz veriyorum, böylece o şeritte başka araç olmadığından emin olmuş oluyorum
Sana bundan sonra "Vututu hasmet" demek lazım. Kesicilerin baronu, Redline'ların markisisin.
-
Sana bundan sonra "Vututu hasmet" demek lazım. Kesicilerin baronu, Redline'ların markisisin.
Tommy, doğru düzgün bir Avrupa motosiklet edin artık yaş iyice geçmeden. SDR da redline yok. LC8 çok kesiciye girmeyi seven bir motor değil. Kisiciye girmeyi gerektirecek durum da olmuyor kolay kolay. Güç hemen hemen her devirde mevcut.
-
hasmet adlı üyeden alıntı
Tommy, doğru düzgün bir Avrupa motosiklet edin artık yaş iyice geçmeden. SDR da redline yok. LC8 çok kesiciye girmeyi seven bir motor değil. Kisiciye girmeyi gerektirecek durum da olmuyor kolay kolay. Güç hemen hemen her devirde mevcut.
Bu aralar doğru düzgün bir Avrupalı motosiklet edinme olasılığım İsrail ile Filistin'in kanka olma olasılığından daha düşük.
-
Haftaya yeni motor geliyor demek ki hayırlı olsun =)
Yahu yeni diye heybetli diye sevilmek zorunda mı? =) Bana göre de bok gibi olmuş, aynen söylendiği gibi yelekli abiler tasarlamış farları heralde.
Viraj aydınlatmasıymış bilmem ne, RS660'ta da var viraj aydınlatması ip gibi farın içinde gayet konuşlandırılabiliyor. GS + 6 hella isteyen ama pahalı gelenler için yapılmış ki zaten Yamaha Tracer 9GT Plus+SXAK Pro Max'i böyle konumlandırmaya çalışıyor bir süredir. Seven alsın binsin tabii.
-
Samuray kaskı gibi bir şey hedeflemişler herhalde. Ama ülkücü bıyığı olmuş daha çok.
-
pea adlı üyeden alıntı
Samuray kaskı gibi bir şey hedeflemişler herhalde. Ama ülkücü bıyığı olmuş daha çok.
"What’s the wind resistance on those blowjob handles?"
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)