Hayırlısı olsun, iyi bi secim olur.
Hayırlısı olsun, iyi bi secim olur.
teşekkür ederim
seninki kadar olmasada idare eder
[COLOR="Black"]Rotting Crist[/COLOR]
Kardes motor sayılırlar veya kuzende diyebiliriz nede olsa oda bi italyan
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Metehan Akçakaya B rh(+)
motodevil saat 19 da bostanci iskeleninyanındaki otopark a gelirmisin dostum? tanısmıs oluruz ve bicok arkadas daha gelecek
Sıfır aldım 8 bin km deyim , henüz parca ihtiyacim olmadığı icin sıkıntımda olmadı. Servis konusunda motomax dan şikayetciyim, motorun bakımları yapılırken seni yanına almıyor, motora ne yapıyor ne ediyor bilmiyorum, maslak oto sanayide yılmaz usta varmıs oraya götürcem.Sehir icinde biraz zorluk oluyor makine ağır 200kg dur kalklarda tek silindirden dolayı aşırı titreme var, ama uzun yolda tam bi kral
Tanımsız motorun resimleri varsa son haliyle gönderirsen sevinirim nasıl olmuş görürüz. Teşekkürler
[QUOTE=TanImsIz;438017]Sıfır aldım 8 bin km deyim , henüz parca ihtiyacim olmadığı icin sıkıntımda olmadı. Servis konusunda motomax dan şikayetciyim, motorun bakımları yapılırken seni yanına almıyor, motora ne yapıyor ne ediyor bilmiyorum, maslak oto sanayide yılmaz usta varmıs oraya götürcem.Sehir icinde biraz zorluk oluyor makine ağır 200kg dur kalklarda tek silindirden dolayı aşırı titreme var, ama uzun yolda tam bi kral[/QU
tahmin ettiğim gibi
serviste motoru görmemen bence yanlış bişiy gerçi araba servisleri de öyle ama insanda heves var görmek istiyor ben 150 zat ı bile otoparka bırakınca huzursuz oluyorum.
[COLOR="Black"]Rotting Crist[/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)