cg eksantrik dişlisini takınca krank zor dönüyor
Reklamlar
-
benim sorunum biraz değişik hiç başına gelen yoktur herhalde cg 76 boy 65.5 mm alt motor topladım (çift sekman)ama eksantrik dişlisini takınca krank biraz dönüyor bir yerinde kasıyor dönmüyor nerdeyse ama biraz zorlarsak dönüyor krank sıfır gözle fark edilir bir yamukluk yoktu baktım , 2 tane eksantrik dişlisi değiştirdim ama ikisinde aynısı oldu , blokta normal yani kullanılan bir motordu bir sıkıntı görünmüyor başka bir blok var onunla değiştireceğim ama belki birilerinin başına gelmiştir nereye bakmam lazım bilemedim komple sökmek istemiyorum
- bir tane ustaya sordum ama hiç karşılaşmadım dedi ( usta her gün bir cg topluyor desem yeridir her türlüsünü ) onun da başına gelmiyorsa yakayım diyor artık
- çözüm olarak aklımda ya krank bozuk ya da blokta sorun var ya da biyel kolunda ki dişli sıkıntılı
Reklamlar
-
Subaplar açıp kapatıyor birader ilk defamı motor topluyorsun
-
yok yanlış anlaşılma olmasın silindir piston takmadan fark ettim zor döndüğünü ama yine o hali ile topladım artık düzelir ileri de diye düzelmedi
-
Egzantrik dişlisini takınca zor dönüyor yazmışsın bende cover a kadar topladın sandım , krankın zor dönmesinin üzerindeki dişli ile alakası yok , taşıma esnasında yada temizlik yaparken düşürdüysen 0,05 mm bile salgı yapsa yatakları sıkar dönmez , yatak keplerini gevşetip döndür rahatlarsa salgı vardır..
-
Nikkfurie adlı üyeden alıntı
Egzantrik dişlisini takınca zor dönüyor yazmışsın bende cover a kadar topladın sandım , krankın zor dönmesinin üzerindeki dişli ile alakası yok , taşıma esnasında yada temizlik yaparken düşürdüysen 0,05 mm bile salgı yapsa yatakları sıkar dönmez , yatak keplerini gevşetip döndür rahatlarsa salgı vardır..
Abi Cg lerde yataklı krank yokki, onlar rulmanlı yataklara sahip. Ben dişli yönü diye düşünmüyor değilim fakat dişli ses yapmaması içinde çapraz dişlidir yüksek ihtimalle, fakat onuda ters takmanın bir imkanı yok.
-
Motoseverrr adlı üyeden alıntı
Abi Cg lerde yataklı krank yokki, onlar rulmanlı yataklara sahip. Ben dişli yönü diye düşünmüyor değilim fakat dişli ses yapmaması içinde çapraz dişlidir yüksek ihtimalle, fakat onuda ters takmanın bir imkanı yok.
Hiç sökmedim yatağını yorganını bilmeden yazdım :D dişlinin üzerinde kama , çentik , kertik işaret falan yokmu ters takılamaz böyle dişliler genellikle..
-
Nikkfurie adlı üyeden alıntı
Hiç sökmedim yatağını yorganını bilmeden yazdım :D dişlinin üzerinde kama , çentik , kertik işaret falan yokmu ters takılamaz böyle dişliler genellikle..
Ben Cg ile uğraştım ama bendekide bloktan egzantrikli değildi , bir problem var ama şu an bir tek Allah biliyor .
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler