Arkadaşlar takip eden varmı bilmem ama,bizim kız İstanbul'dan geçmiş.
Arkadaşlar takip eden varmı bilmem ama,bizim kız İstanbul'dan geçmiş.
gördüm. haber vereydi köfte ısmarlardık kuru ekmekle yumurta yemiş ablam
Asıl İzmir den geçerse köfte manyağı yaparlar.
Rotaya Kemerburgaz'da bir esnaf lokantasında başlamış.
CRF250yle dünyanın yolunu yaptı. Hoş uzunca bir süredir videolarını izlemiyorum ama,Çanakkale tarafından geçersen yemekler benden Uçan Hollandalı abla.
Aaa son kazadan sonra bu kadar hızlı dönmez diyordum, mutlu oldum. Yolu açık olsun
Ben nedense takip etmiyormuşum ama instagramda ara sıra karşıma çıkıyordu. Takip edeyim bari.
Abi kadın, kadın başına Patagonya'dan Alaska'ya gitti ya. Ben daha koltuktan k..ımı kaldırıp, Beylikdüzü'nden Kadıköy'e gitmiyorum. En son Afrika'da omzunu kırdıydı. Ne çabuk iyileşti.
''Bir adam hangi yolda gidiyorsa, o yol onun kendi seçimidir.'' İp Man
Bizimkilerde gri picamayı g.tüne çekip ah oram ah buram..
Somun ekmeği tutup yiyecekmiş garibim de yumurta zeytin ikram etmişler :D
Tüh la.. geç kalmışız....
Göremedik aplayı.. Köfte iti olsun...
Videoyu daha yeni izleyebildim ve videonun daha ilk dakikasında döner kavşakta yaşadığını görünce beni bir gülme aldı. Gerçekten ülkemizde çok acayip bir trafik akışı var. Yol vermek zorunda olduğumuz yerlerde vermemeye çalışıyoruz, geçiş üstünlüğümüz varken yol vermeye çalışıyoruz.
valla ben bu gün bir kara burun yaptım geldim .
yeterli değil ama , eh işte .
uçan hollandalı ablaya da hayırlı yolculuk .
Keşke gideceği yerleri önceden haber verse. Pırlantam hazırdı evlenebilirdik Noraly.
Kadın Konya'da kırmızı ışıkta neye uğradığını şaşırdı. Kırmızı yanıyor, arkasından dat dat dat. Bir ülkenin trafiği o ülkenin medeniyetini simgeliyor cidden
gitmiş Konya'da Mevlana çevresinde telmaşa otel arıyor, ülen hilton var git kal işte bula bula hostel buldu.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)