Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

OBD2 cihazı ile hata kodunu sildim rs200

REKLAM ALANI
    istanbuls34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RS200 (218,03 TL yıllık vergisi + ek vergiler.)
    Merhabalar dün bir konu açmıştım gece bir anda çinden aldığım obd cihazı aklıma geldi sonra hintli bir arkadaşımızın yönergesi ile birebir bağlantıları yaptım 'kaynak' motosikletime bağladım ancak telefonum ios olduğu için sorun yaşadım android tablete torque programını yükleyerek motora bağladım ve hata kodunu sildim ayrıca motorun devirin, motor sıcaklığını( muhtemelen yanlış)gibi vs. Birkaç özelliğini de görebiliyorsunuz
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    Motoseverrr, espresso ve tommygun bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    CRF 250
    Hata kodunu silmek arızayı gidermez. Arıza devam ediyorsa arıza kodunu tekrar alırsınız.

Motosikleti
    Alıntı Kasım38 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hata kodunu silmek arızayı gidermez. Arıza devam ediyorsa arıza kodunu tekrar alırsınız.
    Doğrudur ancak ayak müşürünün kablosunu çıkarıp taktığımda olmuştu yine aynı arızayı alırsam servise gideceğim.
    espresso bunu beğendi.

Motoseverrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ns 200 15" Spontini 110 23"
    Hiç karşıma çıkmamıştı bu iyi oldu , sanırım Ns200 modelindede olur.

Motosikleti
    Alıntı Motoseverrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hiç karşıma çıkmamıştı bu iyi oldu , sanırım Ns200 modelindede olur.
    2016 ns200 de deneyecektim ancak hint forumlarında uyum sağlamayacağını söylemişlerdi o yüzden denememiştim bunda işe yaradı.

Motosikleti
    Alıntı istanbuls34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2016 ns200 de deneyecektim ancak hint forumlarında uyum sağlamayacağını söylemişlerdi o yüzden denememiştim bunda işe yaradı.
    Bak bu olmadı işte .

Osm@n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 250 - 2016
    Alıntı Motoseverrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bak bu olmadı işte .
    İtiraz ediyorum sayın yargıç!

DUKE'de sorunsuz çalışıyor. Tarafımdan test edildi onaylandı. BAJAJ ile bağlantı şemaları bile aynı.

Lehim vs ile uğraşmamak için gereken kablo şu:KTM 6 pin OBD2 dönüştürücü

AyıFon ile bluetooth bağlantıda ayıFonun güvenlik triplerinden dolayı sorun çıkıyormuş Wi-Fi üzerinden bağlantı kurulabildiği söyleniyor. AyıFon telefonum olmadığı için denemedim bilmiyorum. Andır O İtte sikinti yok. ELM 327 cihazlarının da Bluetooth sürümü 1.5 olanlar tavsiye ediliyor.
    AliÖküzPiresten aldığım carplay cihazını hacklemeyi becerebilirsem OBD2 verilerini oraya yansıtacağım ama maalesef erken ihtiyarladık. Eski pratikliğim yok.
    Embedded Linux hack işinden anlayan arkadaşları buradan göreve davet ediyorum.
    espresso ve Motoseverrr bunu beğendiler.

Motosikleti
    Alıntı Osm@n adlı üyeden alıntı Mesajı göster

DUKE'de sorunsuz çalışıyor. Tarafımdan test edildi onaylandı. BAJAJ ile bağlantı şemaları bile aynı.
    https://i.hizliresim.com/807p339.jpg

AyıFon ile bluetooth bağlantıda ayıFonun güvenlik triplerinden dolayı sorun çıkıyormuş Wi-Fi üzerinden bağlantı kurulabildiği söyleniyor. AyıFon telefonum olmadığı için denemedim bilmiyorum. Andır O İtte sikinti yok. ELM 327 cihazlarının da Bluetooth sürümü 1.5 olanlar tavsiye ediliyor.
    AliÖküzPiresten aldığım carplay cihazını hacklemeyi becerebilirsem OBD2 verilerini oraya yansıtacağım ama maalesef erken ihtiyarladık. Eski pratikliğim yok.
    Evet bağlantılar doğru ama uyumlu değil dedikleri için riske atmak istememiştim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:07 ----------

Alıntı

Lehim vs ile uğraşmamak için gereken kablo şu:[URL="https://otoeko.com/ktm-6-pin-obd2-kablo/"
    adlı üyeden alıntı
    KTM 6 pin OBD2 dönüştürücü[/URL]
    Kafaya okadar taktım ki beklemeye uğraşmadan 3 koli dolusu "bir gün lazım olur" diyerek sakladığım kablolardan kesip biçip yapmıştım
    espresso bunu beğendi.

Motosikleti

https://i.hizliresim.com/807p339.jpg

Bak şimdi oldu .

Osm@n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 250 - 2016
    Kafaya o kadar taktım ki beklemeye uğraşmadan 3 koli dolusu "bir gün lazım olur" diyerek sakladığım kablolardan kesip biçip yapmıştım
    Dönüştürücü kablonun benim için bir avantajı ELM327 cihazını dönüştürücüden çıkarıp doğrudan arabada da kullanabilmek oldu. İki taşla bir kuş vurmuş oldum.
    espresso bunu beğendi.

Motosikleti
    Dönüştürücü kablonun benim için bir avantajı ELM327 cihazını dönüştürücüden çıkarıp doğrudan arabada da kullanabilmek oldu. İki taşla bir kuş vurmuş oldum.
    Aynen öyle
    [IMG][/IMG]

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:40 ----------

Küçük bir güncelleme paylaşayım motoru kullanıp işe geldim bir güzel kontrol ettim sorun yoktu daha sonra tekrar ayaklık müşürü çıkartıp çalıştırdım aynı şekilde stop etti ve tekrar arıza ışığı yaktı yine sildim ışık gitti ekran görüntüleri bu şekilde eğer benzer hata kodunu alırsanız diye paylaşıyorum :
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)