Drift L almayı düşünüyorum görüşlerinize ihtiyacım var
Reklamlar
-
Selamlar drift l 125 almayı düşünüyorum fakat 10 bin 15 bin km ye geldiğinde sağı solu dökülürmü korkusu var kafamda
motora ilgisi olan aranızdaki yeni bir sürücüyüm altımda hiç yoktan bi 125 cc olsun diye işe girdim şusuydu busuydu
drift l almaya karar verdim tecrübelerinizi benimle paylaşabilirmisiniz teşekkür ederim
Tekeriniz düz bassın kendinize dikkat edin
Reklamlar
-
Lyncher adlı üyeden alıntı
Selamlar drift l 125 almayı düşünüyorum fakat 10 bin 15 bin km ye geldiğinde sağı solu dökülürmü korkusu var kafamda
motora ilgisi olan aranızdaki yeni bir sürücüyüm altımda hiç yoktan bi 125 cc olsun diye işe girdim şusuydu busuydu
drift l almaya karar verdim tecrübelerinizi benimle paylaşabilirmisiniz teşekkür ederim
2023 Yılında legal olarak motor sevürine başladığım motosiklet 22 kasasını kullandım . Ne gösterge bozulması , ne blok sarması vesaire hiç bir sorunla karşılaşmadım motosiklet şuan yeni sahibinde 22bin kmde ve blokla ilgili hiç bir sıkıntısı yok. Parçaları ucuz , kendin bile yapabilirsin motosikleti 125ccyle motor mekaniğini de öğrenmen daha iyi olur , bozuk olan bişeyi daha da bozsan pek birşey olmaz diye düşünüyorum :D . Kronik akü problemi var Monero dandik bir akü kullansan bile yeterli , kesinlikle oksijen sensörünü vesaire sökme . Apaçilik istiyosan ve kafasını ütülemesin milletin istiyosan hava filtresinin kapagını sök . Filtreyi sakınlıkla sokma ben haftalık olarak kontrol ediyordum ve bir sorunla karşılaşmadım 5 vidali bir kapağı var onu söksen ses için tatmin eder. 22 modelleri en kroniksiz olanlardan diye duydum , uzun yollara çıkıcaksan da 150-200kmde bir düzenli dur , yağ filtresi olmadığı için en sağlıklı şekilde 1-1,5bin kmde yağını değiştir 5bin kmde birde hava filtresini garanti olsun diye değiştir zaten parçaları çok ucuz :D
-
İkinci el düşünürseniz bayandan olmamasına dikkat edin
-
2022 modeline sahiptim şekli şemali yakışıklı parçaları aşırı ucuz cgnin şekilli hali diyebilirim lastikleri çöp performans olarak 125cc ye göre bir tık düşük kalıyor son hızı 110km civarı. Alıp 5 6 ay biner satarım diyorsan ideal ama uzun süreli kullanırım dersen Raider125 e bakmanı öneririm.
-
tarikbaba02 adlı üyeden alıntı
İkinci el düşünürseniz bayandan olmamasına dikkat edin
yok be onlar taytla bindiği için , plakan tanınıyo her yerde
-
Yani amacım öyle apaçilik değil motorun egzozudur vs. oynama yapmayı düşünmüyorum hem motor konusunda tecrübe kazanmak hemde işe gidip gelmek için kullanmayı düşünüyorum 2024 modelini almayı düşünüyorum almak için 6 7 ay emek sarf edicem emeğim çöp olurmu sorusu var kafamda 2. el almayı düşünmüyorum ve aldığım gibi lastiklerini değiştirmeyi düşünüyorum sizce değiştirmelimiyim?
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:31 ----------
Hız konusunda sorunum yok zaten 125cc bi motordan öyle fazla bi hız beklentimde yok sıfır alıp aldığım gibi lastiklerini değiştirmeyi düşünüyorum
uzun yol yapma konusunda aklımda ankaradan istanbula gitmek var fakat motor konusunda daha önce vitesli bir motor kullanmadım şuanda apec ps3 kullanıyorum otamatik scooter sesi konusunda işe gidip gelirken sürekli olarak kızılaydan geçiyorum trafik polisleri ayrılmıyo ordan 6 7 ay motoru almak için uğraşıcam bi 2 3 ayda cezasıydı ıvırı zıvırıydı uğraşmayayım
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:34 ----------
5 6 aslında kafamda şöyle bi düşünce var alırsam 10-15 bin km tecrübe olması açısından kullanmayı düşünüyorum çok gezen biri değilim aşşa yukarı 1-1.5 sene civarı kullanıp yükseltirim diye düşündüm fakat bu süre zarfında acaba elimde patlarmı bi sıkıntı çıkartırmı korkusu var
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:36 ----------
sıfır almayı düşünüyorum saygısızlık olmasın ama hanımefendilerden araç almaya cesaretim yok ne olucağı çok belli olmuyor
-
Yani amacım öyle apaçilik değil motorun egzozudur vs. oynama yapmayı düşünmüyorum hem motor konusunda tecrübe kazanmak hemde işe gidip gelmek için kullanmayı düşünüyorum 2024 modelini almayı düşünüyorum almak için 6 7 ay emek sarf edicem emeğim çöp olurmu sorusu var kafamda 2. el almayı düşünmüyorum ve aldığım gibi lastiklerini değiştirmeyi düşünüyorum sizce değiştirmelimiyim?
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:31 ----------
Hız konusunda sorunum yok zaten 125cc bi motordan öyle fazla bi hız beklentimde yok sıfır alıp aldığım gibi lastiklerini değiştirmeyi düşünüyorum
uzun yol yapma konusunda aklımda ankaradan istanbula gitmek var fakat motor konusunda daha önce vitesli bir motor kullanmadım şuanda apec ps3 kullanıyorum otamatik scooter sesi konusunda işe gidip gelirken sürekli olarak kızılaydan geçiyorum trafik polisleri ayrılmıyo ordan 6 7 ay motoru almak için uğraşıcam bi 2 3 ayda cezasıydı ıvırı zıvırıydı uğraşmayayım
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:34 ----------
5 6 aslında kafamda şöyle bi düşünce var alırsam 10-15 bin km tecrübe olması açısından kullanmayı düşünüyorum çok gezen biri değilim aşşa yukarı 1-1.5 sene civarı kullanıp yükseltirim diye düşündüm fakat bu süre zarfında acaba elimde patlarmı bi sıkıntı çıkartırmı korkusu var
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:36 ----------
sıfır almayı düşünüyorum saygısızlık olmasın ama hanımefendilerden araç almaya cesaretim yok ne olucağı çok belli olmuyor
Yeni kasaların çoğunda beyin problemi var 4 arkadaşımın sıfır drift'inin 3 tanesinde beyin problemi çıktı bu motosikletler çok şans işi benim sattığım 22binlerdeydi en son hiç bir sorunu yoktu . 4bine gelince göstergesi bozulan vesaire motosikletlerde gördüm sana kalmış birşey bu , ya dersin ucuza güzelim motora biniyorum ya da motordan soğursun. Kesinlikle ve şiddetle tavsiye ederim lastiklerini değiştir 5-6bin TLye üstündeki lastikten daha iyi lastik bulabilirsin
-
18 bin km kullanıp sattım, 2 ay 12 saat mesaiyle kuryelik bile yaptım kendisiyle. Blok teker vs. zorlanmaya hiç gelmez çok iyi tekerci tanıdıklarım vardı 17kda 4 defa blok açıldı revize edildi. Ben bloğu konusunda hiç problem yaşamadım sende yaşamazsın. 1000kmde bir yağını değiş. Geri kalan elektronik sistemler çöp, arka fren pompam bozuldu çok çektim en son CBS iptal ettik, frenler başarılı değil. 2024 serisinde kablolamayı güzel düzenlemişler. İkinci el piyasası çok ölü şuan iyi fiyata bulabilirsin sıfır alma. Sıfır alacaksan Benelli Raider vs. başka motorlara bak. En son sinyalde takılmalar yaşıyordum hiç biriyle uğraşmak istemedim sattım. Ufak tefek problemler olur ama akü hariç yarı yolda bırakmaz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler