Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Dominar 250 Soğutma Suyu Eksiliyor

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    29 Eylül 2024
    Şehir
    Balıkesir-İzmir
    Motosikleti
    Bajaj Dominar D250
    Merhabalar iyi forumlar. Bir ay kadar önce dominar d250 aldım veşu an 1000km civarına dayandı. 500km rodaj bakımında tüm sıvılar elden geçti ancak geçen hafta motorun soğutma suyu eksilttiğini fark ettim. 500km önce max-min seviye çizgilerini ortasından biraz daha yukarıdaydı ancak şu an minimum çizgi seviyesinde. Motoru çalıştırıp rölantide 15 dakika kadar çalıştırıp kaçak var mı görmeye çalıştım ancak herhangi bir damlama göremedim. İlk sıvı soğutma motor deneyimim olduğu için de normal mi değil mi bilemedim ama bildiğim kadarıyla soğuma sistemi kapalı devre bir sistem o yüzden azaltmaması gerekiyor.
    Bu problemi daha önce yaşayan var mıdır? Nelere dikkat etmem gerekir? Neyden kaynaklanır? Çözümü nedir, yardım edebilecek varsa sevinirim. İyi forumlar, teşekkürler.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Motoseverrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Haziran 2021
    Şehir
    Bursa
    Motosikleti
    Ns 200 15" Spontini 110 23"
    Ktm 390'a kadar bu problemi görüyorduk, 0 motosikletler gıdım gıdım eksiltirdi ama herhangi bir kaçak vb. yoktu. Eğer kaçağı gözle göremiyorsanız kaçak test cihazları var onlarla bakılmalı.

  3. #3
    Yobaaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Ocak 2023
    Motosikleti
    TRK 502X
    o minumuma iner orada kalır ekleme yapmaya çalışırsanız 20 ml den fazla su almaz bir pet şişe su kapağı kadar bir oran benim ki görünmüyor du servise söyledim ekleme yaptım diye abi bunlar böyle keşke ekleme yapmasaydın dediler. Garip bir durum anlam verememiştim.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)