Oooo hayırlı olsun. Çok yağuşuklu motor. Allah kaza bela vermesin.
Sevincin sevincimizdir gelsin şirketten kolalar, fantalar, tostlar, kekler, ev yapımı kurabiyeler.
Üzüntün kem küm, şey mırın kırın neyse ya sen üzülmezsin.
Şakası bir yana hayırlısı olsun, tekerine taş değmesin.
oyyyy canavar gibi duruyor valla. Allah herkese nasip etsin istediğini.
Benim 1 yıl oldu alalı, hala bazen otoparka inip öyle bakıp bi sigara yakıyorum.
Hayırlı olsun, kazasız belasız güvenli sürüşler dilerim.
Gören gözün hakkı var , şaka bir yana Allah kazasız belasız ve nazarsız kullanmayı nasip etsin.
Öyle kuru kuruya kutlamak olmaz. Madem kallavi tarafta yeni bir motor var, burada sana düşen hayırlı olsun anlamında bir parti düzenleyip bol alkol, bol kızlı bir parti düzenlemek.
Hangi şehirde olursa olsun ben, Hırbonen ve Nikkfurie kesin geliriz. Hatta Osocan taa Almanyalardan gelir.
Güle güle kazasız belasız bol ve keyifli kilometreler diliyorum.
hayırlı olsun ,güzel günlerde ve güzel yerlerde kullanın .
Güle güle kullanın. Güzel görünüyor. MV Agusta mi?
Hayırlı olsun, çok güzel makina maşallah. Keyifle sürün. Parti olursa ben de gelirim🤪😂
Şu üçlü egzozdan (önceki modellerdeki dörtlü vs de cabası) hala ders almayıp soba borusu gibi egzoz yapan markalara çok sövüyorum. Hayırlı olsun.
Eminim üçlü çıkış sadece görüntüdür. Yani o görünen üç çıkış hemen arkada aynı yere bağlanıyordur.
Eskiden bazı motosikletlerde egzos sayısı silindir sayısı kadardı, ve egzoslar bağımsızdı. İlk cruiser motosikletim öyleydi mesela. Yeni emisyon kriterleri bunu imkansizlaştırmış durumda.
Öyle olunca da sadece görüntü için ekstra ağırlık ve maliyete girmiyor muhtemelen bir çok firma.
''Bir adam hangi yolda gidiyorsa, o yol onun kendi seçimidir.'' İp Man
Hayırlı olsun, Maşallah nazar değmesin
Aşklar biter yollar bitmez dedim, ne aşk bitti ne de yollar..
hayırlı olsun.Kazaasız belasız sürüşler
Hayırlı olsun, tekerine taş değmesin. Güzel heycanlar. Harika motor.
Hayırlı uğurlu, kazasız belasız inşallah...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)