Silindir / Performans İlişkisi
Reklamlar
-
arndiol adlı üyeden alıntı
hocam soru motor almak için vs. değil ki ya da "abi kaç basıyo" olayı
silindir sayısının etkilerini merak ettim sadece.
abi yok senin sormandan bahsetmiyorum tabii ki her şey sorulur.
kaç silindir 2 olsun allahın hakkı 3tür 4ten aşağısı adam değildir falan gibi takıklık durumundan bahsediyorum.
Reklamlar
-
killingroad adlı üyeden alıntı
abi yok senin sormandan bahsetmiyorum tabii ki her şey sorulur.
kaç silindir 2 olsun allahın hakkı 3tür 4ten aşağısı adam değildir falan gibi takıklık durumundan bahsediyorum.
Hepsini döver bu resimdeki
-
sodurlu88 adlı üyeden alıntı
Resimdeki nedir bilemedim ama radyatöre bakınca bizim sokaklarda 10km sonra eline alırsın bu motoru. O radyatör delinir 10km gitmeden...
-
Cyan adlı üyeden alıntı
Resimdeki nedir bilemedim ama radyatöre bakınca bizim sokaklarda 10km sonra eline alırsın bu motoru. O radyatör delinir 10km gitmeden...
pgm 2.0 litre v8
tickles my pickle to see that motor wiggle
-
Cyan adlı üyeden alıntı
2 tane yamaha R1 300km ile kafa kafa çarpışmış, ortaya bu çıkmış. 334 beygir, atmosferik, v8, 2000cc.
-
2 tane yamaha R1 300km ile kafa kafa çarpışmış, ortaya bu çıkmış. 334 beygir, atmosferik, v8, 2000cc.
Bol virajlı yollarda R1 bunu elek eder :D
-
Nikkfurie adlı üyeden alıntı
her firavunun bir musa'sı vardır
-
''Bir adam hangi yolda gidiyorsa, o yol onun kendi seçimidir.'' İp Man
-
Nikkfurie adlı üyeden alıntı
2 Tane R1 motoru var ama 2 tane R1 ağırlığında değil Islak 242kg. Grenajları karbon fiber, birçok parça alüminyum, süspansiyon öhlins, frenler brembo. Boss hoss gibi bir V8 değil yani. R1 virajlı yolda elek eder mi etmez mi bilemem ama geliştiren mühendis yada mühendisler formula 1 den motogp ye superbike yarışların da yer almış.
-
Virajına bağlı. Virajlı yolu geçtim, pistte superbike delen naked da oluyor =)
-
2 Tane R1 motoru var ama 2 tane R1 ağırlığında değil
Islak 242kg. Grenajları karbon fiber, birçok parça alüminyum, süspansiyon öhlins, frenler brembo. Boss hoss gibi bir V8 değil yani. R1 virajlı yolda elek eder mi etmez mi bilemem ama geliştiren mühendis yada mühendisler formula 1 den motogp ye superbike yarışların da yer almış.
Vay canına iyi iş çıkarmışlar V8 ve 240 kg , teknik detaylara bakmadım düzde her türlü R1 i öper de 350 kg falan vardır virajda üzülür diye düşündüm..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)