2024 model sıfır ns200 mü 2024 model sıfır nk250 mi
Reklamlar
-
Başlıkta gördüğünüz üzere sıfır bir motor almayı planlıyorum aralık ocak ayı gibi
Şuan nkları 125bin tlye bulabiliyoruz fakat nslerde 153binden başlıyor öneriniz nedir gönlüm nkdan yana 1 yıl binip satacağım gibi görünüyor en fazla 5 bin km yaparım sizce hangisini almalıyım
Reklamlar
-
Şekil şemali önemli dersen NK , yedek parça bol , servis daha yaygın olsun daha az sorun çıkarsın dersen NS..
-
kanka sakın ns 200ug'yi bütçeni zorlamadan alabiliyosan nk almayı düşünme bile
-
kanka biraz mantıksız geliyor 153 bin gibi bir rakamı o motora vermek tamam sorunsuz felanda hiç görünüşü yok şuan sıfır nk250 veya 10 bin kmde ns200lere bakıyorum
-
smp adlı üyeden alıntı
kanka biraz mantıksız geliyor 153 bin gibi bir rakamı o motora vermek tamam sorunsuz felanda hiç görünüşü yok şuan sıfır nk250 veya 10 bin kmde ns200lere bakıyorum
Mantıksız geliyorsa yukarıda niye sordun? Burada kendinle çelişmişsin. Sen sormuşsun oda cevap vermiş.
Gerçi sana göre mantıksız olacak ama bende oyumu ns den yana kullanıyorum.
-
-
smp adlı üyeden alıntı
Başlıkta gördüğünüz üzere sıfır bir motor almayı planlıyorum aralık ocak ayı gibi
Şuan nkları 125bin tlye bulabiliyoruz fakat nslerde 153binden başlıyor öneriniz nedir gönlüm nkdan yana 1 yıl binip satacağım gibi görünüyor en fazla 5 bin km yaparım sizce hangisini almalıyım
Az kullanıcam dersen NK , ama uzun süre kullanırım ve kafam rahat olsun diyorsan NS200 veya NS200UG
-
nk250 alırdım ben.ns200 daha iyi bir motor ama çok eskidi tip olarak çok geri.nk250 tip olarak öne çıkıyor piyasası pulsardan daha iyi oldu.az binip satmalık daha mantıklı ben olsam nk250 alırdım.hatta 130 a falan sr250 veriyorlar az bir fark ile sr250 alabilirsen 2.elde daha aranan bir motorun olur
-
CFmoto düşmanı olarak geldim.
kardeş bu sordugun soru ns200 'e hakarettir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler