Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kask nerden alınmalı

REKLAM ALANI

Oncelikle merhaba dikkatli surusler
    Kendi oz ablam ve enistemin ortak kullanimi icin beyaz renk cene acilir kask ariyoruz ls2 oneriyorum ben lakin bayilerden almaya kalkinca tahmininizce fahis fiyatlar veriyorlar internetten guvenipte alabilecegimiz bir site veya uygulama onerebilirmisiniz

Tekerinize tas değmesin

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    espresso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Vstrom DL650 XT
    Kask kafaya tam oturmalı, denemeden alınmamalı derim. Yoksa korumaz.
    Her markanın kendi modelleri arasında bile kafa yapısına göre değişebiliyor şekli. Bir markanın bir modeli kafanıza tam oldu diyelim, aynı markanın başka bir modeli aynı beden bile olsa kafaya tam oturmayabilir.

Kafaya tam oturmayan kask da yalnızca polisin ceza yazmasından korur. Amaç polis ceza yazmasın diyeyse de zaten en ucuz bulduğunuz kaskı alın geçin.
    ushuaia bunu beğendi.

Motosikleti
    falcon flash 100
    Alıntı MertÖz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Oncelikle merhaba dikkatli surusler
    Kendi oz ablam ve enistemin ortak kullanimi icin beyaz renk cene acilir kask ariyoruz ls2 oneriyorum ben lakin bayilerden almaya kalkinca tahmininizce fahis fiyatlar veriyorlar internetten guvenipte alabilecegimiz bir site veya uygulama onerebilirmisiniz

Tekerinize tas değmesin
    Yanlış mı anladım, bir kask alıp aynı kaskı ikisi de mi kullanacak?

Neyse kask deneyerek alınır öyle internetten alınacak bir şey değil.

Kişiye özeldir, bir tane kimin kafası büyükse ona göre alalım sende kullanırsın hiç değil o kendini kandırmak olur.
    espresso bunu beğendi.

Çene açılır ben güvenmiyorum hangi marka olursa olsun, dün Scorpion Exo 1400 carbon 2 air aldım, 15.500TL ye , internetten daha uyguna bayisinden aldım Balıkesir den

espresso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Vstrom DL650 XT
    Çene açılır kask schubert, shoei falan gibi sertifikaları tam markalardan değilse hiç güvenmeyin, kaza sırasında çene açılma mekanizması darbe alınca kendi kendine açılabilir, tahlikeli olur. Bu üst seviye kasklarda bile çene açılırı riskini alarak kullanıyoruz.
    Alman_ bunu beğendi.

shruikan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    turuncu
    motoruma.com, peşin 6 taksit imkanı var.

mototas.com

motomax, 6 taksit burada vardı sanırım.

birçok bayi hepsiburada, n11'de de satış yapıyor. buralardan alırsan kupon falan derken bayağı uyguna gelir. pahalı markalarda dikkat et, çakma satıyor olmasınlar.

sailor33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VFR 800 (INTERCEPTOR)
    Daha dün hjc c70n aldım. Motosiklet bayisinden. Deneyerek. Pinlock da aldım. Internetteki fiyattan ucuza geldi. İkisi birlikte. Hemde deneyerek almış oldum

Osm@n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 250 - 2016
    Pazardan .

Nikkfurie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW , Piaggio , Sym
    İstanbul Kadıköy Hasanpaşa'da Yıldız Motosiklet var fiyatları piyasadan uygundur , moto724.com diye bir web siteleride var bu ara Shark'ın modelleri indirimde , uygun fiyatlı LS2 ve SMK kasklarda var sitede fiyatları , renk ve modellerini görebilirsin..
    espresso bunu beğendi.

arndiol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Çene açılır alma.

bir bayiiye git dene kafa ölcünü bul. eğer bayi ile internet arasında ciddi bir fark yoksa bayiden varsa internetten aynı kaskı sipariş et.
    espresso bunu beğendi.

Çene açılır kask çeneden darbe alındığında bağlantı yerinden sıkıntı çıkarabilir tam kapalı kask alınmalıdır ve fibere bütçe varsa kesinlikle fiber ve o kask yüze göre şekil alacağından iki kişi kullanmamalıdır hafif sıkacak şekilde alınmalıdır sonradan zaten açar denemeden alınmaz kalıp farkı olur ve kafa şeklinize göre alınmalıdır örnek yuvarlak kafa gibi

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)