Motosikletinize kasko yaptırıyor musunuz?
Arabalara göre fiyat yüksek çıkar ama riskte yüksek o yüzden
Motosikletinize kasko yaptırıyor musunuz?
Arabalara göre fiyat yüksek çıkar ama riskte yüksek o yüzden
Kaskosuz gezmem, kimseye de tavsiye etmem. Keşke her motosikletçi yaptırsa; o zaman havuzda biriken artacağı için primlerin biraz düşmesi mümkün olurdu...
Hangi sigora şirketini kullanıyorsunuz ? Düzenli olarak kullandığınızı anlıyorum herhangi bir olumsuzluk yaşadınız mı ? Borçlarım çok olmasa bende yaptırmak istiyorum fakat borçlarım çok bittiğinde bitmeye yakın bende yaptırmayı düşünüyorum. Şair sigortayı öneriyorlardı bir ara sahibi de motor kullanan biri hatta anahtarı üstünde unutunca bile oranını hatırlamadığım yüksek yüzdeler % veriyordu.
Ben ilk motorumu aldığımda daha bayidne çıkmadan MRT sigorta diye bir yere yaptırmıştım, telefonla halletmiştim, sonra her yıl zamanı gelince yeniliyorum, unico sigortadan yapıyorlar, diğer sigorta acentelerine göre daha düşük fiyat bulabiliyorlar kota vb. durumları sırf motosiklet sigortası üzerine çalıştıkları için. Trafik sigortamı da onlara yaptırıyorum. MRT sigorta, Şair sigorta ve yine bu forumdan adını duyduğum Nur sigorta var böyle motosiklet sigortası konusunda uzmanlaşmış yerler.
iki kez kaza yaptım, ikisinde de Unico sigorta'dan sorun yaşamadım, motoru yetkili servise çektirip tamir ettirdim. ikinci kazamda sadece sigorta eksperi geç geldi, bir ay bekleyip de tamir başlamayınca unico sigortayı aradım başka eksper atadılar da halloldu ama yetkili servis fatura örneğini sigortaya gönderdikten bir hafta içinde hesabıma yatmıştı para.
ben 2015 yılından beri yaptırıyorum sıfır kaza
arkadaşım anadolu veya allianz dan yapıyor hiç kullanmadığım için iyi kötü yorum yapamıyorum
Geçen seneye kadar sigortacı arkadaş üzerinden Mapfre veya Allianz yaptırmıştım, geçen seneden beri MRT üzerinden Anadolu Sigorta poliçem var. MRT özellikle motosiklet üzerine uzmanlaşmış ondan iyi fiyatlar alabiliyorlar. Kaskoyu bir kere NC750X motorum çalındığında kullandım. Lazım gelince olmaması çok üzer.
ben kasko yapan şirket görmedim de bulamadımda motosiklet için
Motosiklet sigortası üzerine uzmanlaşmış acentelerden biri ile konuşun. 2016'da ilk motorumu aldığımdan beridir kaskolu hep motorum.
Ben MRT sigorta ile çalışıyorum, kaskomu unico sigortadan gayet güzel fiyata yapmışlardı. Yerlerini, ofislerini bile bilmiyorum, yıllardır telefonla hallediyorum bütün işimi.
Sigorta şirketlerinden direkt fiyat almaya kalkınca ya kasko yapmıyorlar ya da çok yüksek fiyat veriyorlar ama bu bahsettiğim acentelerin çalıştığı sigorta şirketlerinin motosiklete özel kaskoları var. Ben çalınırsa kafam rahat olsun diye yaptırmıştım ama kaza yapınca da işime yaradı. xmax gibi koruma demiri falan takılmayan motorlarda en ufak yan yatmaa en az 20-30bin masraf çıkıyor.
En son Haziran ayında suzuki vstro 650 için 9900 lira gibi bir fiyata çıktı kasko. Trafik sigortasını da 4500 liraya yaptırmıştım. Kasko ilk başta 8bin küsür lira çıkmıştı, acenteye benim motorda aksesuarlar da var mesela givi 3lü çanta seti almaya kalksam en az 50bin lira onları tutar onları da ekleyin dedim 50bin lira aksesuar teminatı da eklediler 9900 lira oldu, 10bin liranın altında fiyat çıkarsa sevinecektim, hemen yaptırdım.
Yapmıyorlar. Yapsalar ya bilerek arabanın tekine gireceğim ya da çaldırtacağım dümenden.
Hasmet kasko kullanıyorum çok memnunum hem ucuz, hem sorun çıktığında anında ilgileniyorlar.
Ben de MRT aracılığıyla kasko yaptırıyorum.
Kapalı garaj ya da kilitli tutmak şartı olabiliyor kaskolarda ona dikkat edin. MRT Unico sigorta üzerinden yapıyor ve yukarıda saydığım şartlar yok.
Ödediğim prim motor fiyatının %4'ü kadar. Kaza, perte çıkma, çalınma durumunda en azından kafam rahat.
Aksi takdirde sürekli bir hırsızlık paranoyası içinde oluyorum.
İsmini buradan öğrendiğim MRT Sigortadan 2023 Honda Hornet için teklif istedim.
Unico üzerinden 18658 TL / 9 taksit şeklinde bir öneri sundular...muafiyetsiz. Park halindeki hasarlar dahil. Kapalı garaj, kilit şartı yok. Kask ve kıyafet için 5000 TL'ye kadar teminat. Kilit hasarları için 3000 TL'ye kadar ödeme, vs.
Ne diyorsunuz?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)